Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)

Lepo zgleda...

Kvaliteta je pa vprasanje, ceprov, google pravi da masine so iste kt v volvotih.

Popravljeno od Matick
Napisano
pred 3 urami je stonauro napisal:

Fajn avto samo jaz nebi imel jajc dat tak denar za kitajca, sploh ice. 

Za EV pa še manj. To je kinder surprise - čokolada, igračka pa presenečenje, oziroma kot bi rekel Forest Gump. Chinese car is like a box of chocolate - you never know what you're gonna get.

33112_1.png

Napisano

Jaz nimam takih predsodkov okol kitajskih avtov. Glede na to, kako sem gledal na huawei mobi, dokler si ga nisem sam lastil in še vedno mislim, da je to najboljši mobitel, ki sem si jih lastil. Škoda, da so jih zje*al z googlom. Mislim, da je z avti podobno.

• Všeč 1
  • Zmeden 1
Napisano
pred 1 uro je Freak napisal:

Jaz nimam takih predsodkov okol kitajskih avtov.

Jaz pa mam. Od vseh azijcev je Kitajska pač najslabša izbira. Zdej, če je res samo denar v igri pol še razumem mogoče. Če pa se iščenekaj več je pa boljš naredit obvoz.

• Všeč 3
  • Ljubim 1

33112_1.png

Napisano
2 hours ago, Freak said:

Jaz nimam takih predsodkov okol kitajskih avtov. Glede na to, kako sem gledal na huawei mobi, dokler si ga nisem sam lastil in še vedno mislim, da je to najboljši mobitel, ki sem si jih lastil. Škoda, da so jih zje*al z googlom. Mislim, da je z avti podobno.

Upam sicer, da ne bo šla evropska avtomobilska industrija po poti Nokie 🤔

Napisano

Sam tudi Kitajci se bodo povzpeli.

Japonci in Korejci so bili včasih taka tabu tema. Naša Sephia GTX je pa imela edina vsa okna na elektronski pomik - slovenceljni v Cliotih niso mogli dojet 😀

Sam, ko se povpnejo, se bodo tudi cene. Tako kot so zdej Kie in Mazde premium že skor 😀

Podpis.png

Napisano
dne 12. 4. 2024 ob 17:33 je stonauro napisal:

Fajn avto samo jaz nebi imel jajc dat tak denar za kitajca, sploh ice. 

Jaz tudi ne, zato sem pa raje vzel FucksWagna! Evropska šara je bolj šara od Kitajske šare...

Napisano

1,5 litrski motor pa 128 kW... 

Ne vem, no, meni se to zdi kot recept za okvare...

Ne razumem pa, zakaj ima oznako 1,5 TD, če ni dizel...

• Začuden 1
  • Zmeden 1
Napisano

Jaz imam 1.5 134kw.

In ni težav.

Drugi pa je 1.6 in 150kw. Samo tisti je pol leta pri hiši in težje rečem na dolgi rok.

Napisano

Če se ne motim je motor od mitsubishija. 1.5 128kw ni nič posebnega v teh časih. Moj bivši civic VTI 1.6 ,118kw je imel 370 000km , ko je šel od hiše. Pa mi je tolk olja popila, kot sedanja mazda 6gh, 2.0 bencinar ( liter/100km).

• Začuden 1
  • Zmeden 2
Napisano (urejeno)

Matr sem zaje*u, pije mi leter olja na 10 000km. Tista na 100km bi bla mal divja.

Popravljeno od Freak
  • Všeč 1
  • Haha 1
Napisano
pred 51 minutami je Freak napisal:

Matr sem zaje*u, pije mi leter olja na 10 000km. Tista na 100km bi bla mal divja.

Sem že hotel vprašat, če je to možno.

Toliko je pila Hyundail Lantra 1997, VW Polo 2010, Ford Mondeo 2.0 dizl (PSA motor) od 100k km naprej.

Meni je še to sprejemljivo. Čeprav sem imel srečo, nobenega Avta nisem rabil dolivat.

Alfo sem dolil 1x, ko je po nemčiji letela na končni hitrosti (220 km/h) in M2 2x, ko so se delale samo relacije do 3 km.

pred 45 minutami je Slivka napisal:

Za FucksWagna niti ne...

Vidim da si čebele zamenjal za ribe, ker ta je totalno ribiška.

Preberem večino tvojih objav....

Napisano
pred 2 minutama je godlike napisal:

... ... ... ... ... ...

Vidim da si čebele zamenjal za ribe, ker ta je totalno ribiška.

... ... ... ...

Ti, ta je pa lovska...

Napisano

Dobro se je spomnil ime podjetja BOSANC :)

Sicer ne vem kaj bo kdo zgolj z eno gumo, razen če je ravnokar eno preluknjal, heh.

Dobro se je spomnil ime podjetja BOSANC :)

Sicer ne vem kaj bo kdo zgolj z eno gumo, razen če je ravnokar eno preluknjal, heh.

image.png

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano (urejeno)

U matr je spustil že na 15k, to je sam za vzet. 

Drugače pa žalostno da takšen avto s super ceno ne najde kupca. 

Popravljeno od ignacij
  • Všeč 3
  • Haha 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Tega kukija sploh nisem želel načeti, ker če damo še to zraven ... ma ni da ni. Samo denarju je treba sledit ni druge pa se vidi vsa pritlehnost tako imenovanih "dobrih fantov".
    • So 225/40/18, cena je bila cca 125 po gumi.... 👍
    • Tudi tu so kot lastniki glavni akterji židje, tudi zato mora trajat. Brez pogajanj!   Orožarska industrija si mane roke: tečaj delnic Rheinmetalla se je letos podvojil WWW.RTVSLO.SI Evropske borze po Trumpovi zmagi izgubljajo. Indeks STOXX 600 je v torek pristal najnižje v zadnjih treh mesecih. Dodatno je razpoloženje...  
    • Pa ro je dejstvo, ampak a veš da najbolj brezbrižni so navadno tudi najbolj arogantni. takih je največ med premožnimi. Ta bo kljub dodatnim 20 centom zmečkal pločevinko in jo fuknil iz avta, ker se mu jebe za kavcijo. In nismo naredili nič, oziroma kontra efekt, ker si bo arogantnež mislil, da naj to kar kak revež pobere za njim.   Kdo od vas tukaj si upa stavit, da bodo kavcije izboljšale trenutno stanje z reciklažo. Jaz si in istočasno si upam stavit, da naredimo veliko več, če na bolj obljudenih destinacijah kot so recimo igrišča, športni objekti, parki, raznorazne destinacije, kjer se zbira več ljudi postavimo še kakšen namenski koš za reciklažo več. Se pravi ne samo nekega univerzalnega kamor leti vse, ampak takega, da se da ločevat tudi tam.   Tako bo več ustreznih odpadkov priromalo nazaj v reciklažo. Bistveno več kot si mislimo.   Osebno sem si izračunal glede na mojo porabo plastike in pločevink, da bi v primeru 20 centne kavcije me to prišlo 8€ na mesec. Po pravici povedano , mi zajebancija ni vredna tega denarja, tako da bom še vedno delal kot zdaj in odlagal v rumeni kontejner. Lahko pa 1x mesečno za teh 8€ nekdo pride do mene pa mu dam vso embalažo in naj si jo sam vnovči, če želi.
    • Drži, ampak ne s pučem temveč z volitvami. Problem z oblastjo je vedno v tem, da dokler se ljudje ne pojavijo na ulicah, ne reagirajo oziroma se delajo da so gluhi in slepi. Ampak spet - protesti morajo bit smiselni, ne pa v stilu hočemo jurja penzije ampak, da je recimo dovolj nesorazmernih ukrepov in maltretiranja ljudstva. Verjetno so to Štajerci doživeli ob tistih radarjih zato taki protesti.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.