Agerg Napisano 26. april Prijavi Napisano 26. april A to tudi Mazde šraufajo? Ker je dokaj blizu mene (približno enako stran kot Selmar, samo v drugo stran), zato sprašujem. Citiraj
sportman333 Napisano 26. april Prijavi Napisano 26. april pred 1 uro je Agerg napisal: A to tudi Mazde šraufajo? Ker je dokaj blizu mene (približno enako stran kot Selmar, samo v drugo stran), zato sprašujem. če sprašuješ za Seliča -> ne, on je uradni servis za Hondo (je pa delal pri njem nekaj časa nazaj mehanik po imenu Frenk, ki pa je šel potem na svoje in je tudi iz tistih koncev. In ga pohvalijo, predvidevam, da pa on servisira vse....) 3 Citiraj
Agerg Napisano 26. april Prijavi Napisano 26. april (urejeno) Aha, vidim zdaj da Hondo voziš. Kontakt od Frenka ima kdo, glede na to da pol Slovenije hodi k temu Seliču? 😁😇 Popravljeno 26. april od Agerg 2 Citiraj
Boss Napisano 26. april Prijavi Napisano 26. april pred 5 urami je Bini napisal: Dober glas seže v 9 vas... 😊😉 .... včasih celo do mesta. 3 Citiraj
sportman333 Napisano 26. april Prijavi Napisano 26. april pred 6 urami je Agerg napisal: Aha, vidim zdaj da Hondo voziš. Kontakt od Frenka ima kdo, glede na to da pol Slovenije hodi k temu Seliču? 😁😇 @Agerg; probaj s tem, to sem dobil na H forumu -> Frenk ,Šmartno ob Paki, 041 804 988 4 Citiraj
ignacij Napisano 28. april Prijavi Napisano 28. april Hitro se ga je naveličal. https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=19539213&display=Mazda CX-60 Citiraj
Jest Napisano 28. april Prijavi Napisano 28. april Mogoce ga ja pa uvozil za preprodajo ... ... Sicer je pa veliko eno leto starih avtov med oglasi ... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
mazdaman Napisano 30. april Prijavi Napisano 30. april V tujini se dobijo zelo ugodno PHEV izvedbe 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
dvorjan Napisano 30. april Prijavi Napisano 30. april V Črni Gori po radiu in tv poslušam oglase tipa: "Postani gazda automobila Mazda ..." 😃 1 3 1 1 Citiraj
dvorjan Napisano 1. maj Prijavi Napisano 1. maj Ne gre pol še naprej štih nekako tako ... ... potraži, da Mazda bude u tvojoj garaži. 😃 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 3. maj Prijavi Napisano 3. maj https://www.avto.net/Ads/media.asp?ID=19557553 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Janez007 Napisano 6. maj Prijavi Napisano 6. maj dne 11. 4. 2024 ob 9:44 je Janez007 napisal: Evo ga, imel si prav, le glede cene ne ... 😃 Sem že mislil, da se je zgodil čudež (da je bil prodan za okoli 19.000 €). https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=19474220&display=Mazda Mazda6 Tegale nižanja cene pa še kar ni videti konca. 😃 2 Citiraj
MazdaBoy Napisano 6. maj Prijavi Napisano 6. maj Ne vem, zakaj že ne nastavi enkrat na 14k, pa da gre enkrat avto, pa mir 😄 2 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 8. maj Prijavi Napisano 8. maj Tole je danes neka DeSUS teta vozila, sem skoraj oči izgubil, pa ne zaradi babice, ohohoho https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=19248758&display=Lexus LC 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 9. maj Prijavi Napisano 9. maj Sej tole res zgleda bolj en tak Desus športnik. 1 Citiraj
Slivka Napisano 9. maj Prijavi Napisano 9. maj Ta je hibrid, pa ima 3,5 litrski motor noter. Kaj bi šele bilo, če ne bi bil hibrid? 1 Citiraj
DonFelipe Napisano 9. maj Prijavi Napisano 9. maj Pred eno uro je Slivka napisal: Ta je hibrid, pa ima 3,5 litrski motor noter. Kaj bi šele bilo, če ne bi bil hibrid? Te hibridi so največja natega poleg EV. Se pa prodaja zanimiva Mazda2 prve generacije z polavtomatskim menjalnikom : https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=19582622&display=Mazda Mazda2 2 1 Citiraj
Boss Napisano 9. maj Prijavi Napisano 9. maj Haha 5 jurjev za skoraj 20 let star avto - folk je definitivno prtegnjen v glavo. 4 Citiraj
g.Wankel Napisano 9. maj Prijavi Napisano 9. maj (urejeno) Kaj pa 7 jurjev za 18 let stare Miate? Folk je zblaznel Popravljeno 9. maj od g.Wankel 1 2 Citiraj
Boss Napisano 9. maj Prijavi Napisano 9. maj Ampak ok - miata je nišni avto in tam še nekak najde človek opravičilo, da je nastavljena taka cena. Mazda 2 je pa kaj?!??! Teh starih jajčkov je kokr češ tale bi pa 5 jurjev hotel. Wow 3 1 Citiraj
Agerg Napisano 9. maj Prijavi Napisano 9. maj No, pa saj bo trg pokazal ceno. Če nisi nek izkušen prodajalec, je bolje malo naviti in se počasi dol premikati. Jaz sem s 14 let starim Meganom podobno naredil. Ceno sem navil na 2,5 kratnik kar se je vrtelo na avto.net. Potem sem jo po tednih počasi nižal in začeli so grabiti pri 2 kratniku tistega kar je bilo povprečno na avto.net in je bil za tam okrog tudi prodan v roku cca. enega meseca. Cilj je pa bil, da kupi avto nekdo, ki ga bo naprej uporabjal in da niso kakšni nebodigatreba dilerji okrog mene hodili. Že tako jih je preveč... Mudilo se mi ni, avto je bil lepo vzdrževan in ohranjen za svoja leta in to je to. V takšnih primerih se lahko malo poigraš s trgom in naženeš vsakega, ki ima preveč se veselje pogajati. Pri tako postavljeni ceni pridejo mimo samo resni in še preveč klicev se znebiš. Meni se drugače in kako se to ponavadi dela, na žalost ne ljubi... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.