Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 28 minutami je sportman333 napisal:

preveč negativnih mnenj in negativnosti :), očitno bom še nekaj časa samo bralec foruma mazda :).....

Na koncu itak šteje samo tvoj mnenje :)

Podpis.png

Napisano (urejeno)

Pa dej nehi poslušat tele bučke. Res je drži:

- info je star, ampak ima android, poleg tega pa ne kupuješ laptopa da bi bil glih to glavni kriterij pri nakupu prevoznega sredstva

- diski so problematični, fajn je kupit mal boljše bremze pa je potem mir

- motor je res star desteletje, samo je pa zverina za katero se ne rabiš trest kje boš ostal ob cesti niti za sekundo

- poraba je čist normalna, glede na to da gre za družinski avto in motor ni podhranjen

- prtljažnik je ročen, se strinjam pasal bi električen, ampak to je v bistvu že razvajanje

- kamera res ni na nivoju, ampak še vedno dovolj uporabna da varno parkiraš

Dejstvo je, da za normalen denar dobiš vsestransko uporaben in zanesljiv všečen družinski avto. Vsak avto ima ima slabosti, tudi M6, ampak ko se ozreš po trgu ni veliko konkurence.

V primerjavi s CX30 je boljši nakup če potrebuješ družinski avto, pa tudi pelje se bolje. Res pa je tudi je, da ima CX30 cca. 1l nižjo porabo in da lahko na ta račun bajto postaviš v parih letih.

Popravljeno od ignacij
  • Všeč 4
  • Haha 1
  • Ljubim 1
Napisano
pred 2 urama je sportman333 napisal:

preveč negativnih mnenj in negativnosti :), očitno bom še nekaj časa samo bralec foruma mazda :).....

Ma pust ti to, jaz se samo še smejim pa sploh nisem hotel komentirat. Kaj nekatere vse moti... mene recimo samo sanke pa če to bolj v hecu kot pa kaj drugega. Vse ostalo mi je čist OK. Sigurno pa tole ne bi menjal za CX-30.

33112_1.png

Napisano
pred 8 minutami je Boss napisal:

Ma pust ti to, jaz se samo še smejim pa sploh nisem hotel komentirat. Kaj nekatere vse moti... mene recimo samo sanke pa če to bolj v hecu kot pa kaj drugega. Vse ostalo mi je čist OK. Sigurno pa tole ne bi menjal za CX-30.

Ti. Imaš dizla, ki je čisto druga pesem.😉😊 Tvoja 6-ka gre v vsak klanec, pije malo. 

Ne mešati hruške in jabolke.

Kar se tiče pa primerjave cx30 in 6-ke, so to zopet hruške pa jabolke.Cx30 so hruške, 6-ka je jabolko. Jaz imam rad oboje, zato vozim obe. Če bi se moral odločati med obema, bi vozil vsak eno. 

Mazde z dinozavrom pa ne bi nikoli kupoval za 30 K€. Za da denar dobiš znatno boljše turbo motorje v karavanih ali limuzinah drugih znamk ,ki tudi potegnejo kot se šika. 

Napisano
pred 46 minutami je Alex napisal:

Mazde z dinozavrom pa ne bi nikoli kupoval za 30 K€. 

To je pa res, tuji trg ponuja podobno za cca 10k manj 🙂

Napisano
Napisano
pred 5 urami je Deeyan napisal:

Kot recimo tale sestica iz Madzarske

WWW.HASZNALTAUTO.HU

Še vedno veliko previsoka cena za ta letnik. 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Jaz bi šel še korak dalje in bi obdalčil tudi prvo nepremičnino, ki je vredna nad milion €. 🤔😉
    • Dej posnemi tole situacijo od zunaj, ker tole je dejansko nekaj bolj nenavadnega, saj se do zdaj še ni noben na forumu srečal s čem takim.
    • @Agerg točno to je bistvo. Nepremičninska situacija je trenutno ena velika anomalija, katere se nihče v 35 letih ni upal lotiti. Pa da vidimo kaj bo iz tega, imam pa občutek, da bo še kar nekaj prlagoditev ampak na koncu davek bo in prav je tako. Zdaj mora biti pa čimbolj pravičen, da ne obremeni preveč nepremičnin, kjer se biva in dovolj tiste, kjer se ne, da ne bodo več interesantne kot naložba.
    • Ja, v teh predlogih se stopa mački na rep in je zacvilila. Normalno, da imajo ljudje pri nas ogromno nepremičnin, pomisli na vse vikende prazne parcele, itd. kjer ljudje čepijo gor ker nič ne stane. Ali pa že iz namena nekega prenosa na mlade, ko bo čas, pa se bi jim zdaj računice podrle. Po vsej verjetnosti bo pa za vse bolje na koncu, ker se bo trg sprostil.   Je pa davek povsod drugje, kot zastopim, stanovanjski problemi pa še vedno, zato je treba biti tu pazljiv.   Tudi preliv davka v večje najemnine in na najemnike mogoče ne bo tako enostaven, kot se sliši. Najemnik v veliko primerih ne bo plačeval večje najemnine in ti boš ostal s prazno nepremičnino in davkom. Torej jo boš po neki zdravi logiki dal na trg in to je cilj vsega.
    • Lahko te tudi jaz pokličem, če te bo spravilo v boljšo voljo 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.