Kar se tiče velikih davkov so od Danske gor sigurno višji v povprečju kot pri nas. Že pred več leti je sorodnik iz Švedske jamral, da se nič ne splača imet ker ti vse obdavčijo še delo v službi, tako, da ni nadur, ker so ful obdavčene....
Gre tud samo z enim kompletom felg. jih morš pač vedno preobut. sam ja, je vseeono met fajn da maš ločeno.
Sej takrat ko zaruži ti drugega ne preostane. sam ja, tak je najbol pametno nadgrajevat. Samo ploščice so potrošni materjal . ploščice menjaš ko jih skuriš ali pa ko se kontanimirajo, pa še to se da včasih rešit.
imam tudi 20 let star kolo na katerem nisem menjal ma nič . na prejšnem sem pa samo menjal sedež, krmilo, držalo krmila zaradi bolj udobne vožnje. ter naredil konvertacijo na tubless. vse to v 1 letu. po 5 letih sem ga prodal.
sam sem bil z XT ploščicami zelo zadovoljen. sem imel pa 4 batne čeljusti in ploščice s hladilnimi rebri in XT zavorami in diski.
se popolnoma strinjam. vsak PC je bil sestavljen po komponentah. vsak PC (razen prvega, ki so ga sestavili v trgovini) sem sestavil doma.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.