Evo družba, želim vam zdravo in uspešno novo leto. Da bi vsakemu padla poraba goriva še za kak liter, napake na avtih (če sploh so) bi se pa same od sebe odpravile
SREČNO!!
Tudi moja izkušnja z 2,5 L G194 je podobna. Imam veliko on off relacij in to mi nabije porabo. Ko delam pa daljšo furo, grem pa tako na avtocesto in se peljem okrog 160, pa sem spet na dokaj visoki porabi. Povprečno se pa v zadnjem letu vrtim okrog 9 litrov.
Sem pa delal včeraj avtocestno vožnjo dokaj hitro in potem relacijo na cesti, pa sem prišel na 7,5 L povprečja. Slučajno vem, ker sem pred furo šel tankat in dal računalnik za prvi trip na 0.
Pa še zima je (gume!), pa klimo gonim ves čas, pa se vse skupaj malo pozna.
Tako, kot so ti ze ostali napisali in porabo racunaj na roke in ne preko potovalnega racunalnika. Po sprintmonitorju sedec kjer so realne porabe ima tvoj avto povprecno realno porabo 6,3l/100 km. Ce si bos porabo rocno izracunala bos sigurno prisla do podobne stevilke. Teli mali mlincki so ponavadi najbolj pozresni. Jaz sem imel v mazdi 6 (2003) 1.8 motor porabo gladko 10l/100 km. Sedaj z 2.5 motorjem pa 8l.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.