O tej mazdi je bilo že ogromno debat tukaj. Prodaja se že ene dve leti. Predvsem cena je problematična oz previsoka.
Meni je drgač tud huda tale mazda, pa še 4x4 bi takoj imel. Samo tile dizli imajo baje kar svoje muhe, je pa res, da je nov motor
Hej,
naletel sem na tale avto in semi zdi zanimiv vendar me odbija en detajl.
Nov motor in turbina - julija 2021 pri 72124 prevoženih kilometrov strokovno zamenjan kompleten motor in turbina (garancijsko popravilo na pooblaščenem Mazda servisu)
Nov motor pri 72k km? Ali je to znana hoba za te avte? Zdaj pa me je strah ga gledat it Da se ne bom napalil in kupil potem pa bom imel same težave. Imam BMW in res nisem imel nobenih težav (potrkal na les) in ker bi zdaj menjal ko ima vsaj še nekaj vrednosti bi pa morda vzel Mazdo ampak me je tole kar malo zaštopalo. Mi lahko kdo povej+svetuje kaj več o tem? Pa iskreno, vem da sem na mazda forumu in bodo vsi hvalili mazdo tako da bi rad iskren odgovor
Hvala!
Mazda Mazda6 2017 - AVTOGRAM AVTO, TRGOVINA IN STORITVE, D.O.O.
API.BRIEFD.IO
SLO CD175 4x4-1.LAST-LED-NAVI-ACC-KAMERA-BOSE 2017
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.