Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 56 minutami je sportman333 napisal:

dino ne more imeti toliko konjev :)

Seveda jih lahko ima ... Moj jih ima 327 :P ... (Dinomotor + Elektromotor) ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 1 uro je etcho napisal:

Spuščajo ceno ...

image.png

Še jo bodo mogli za kar veliko jurčkov. 😊

Napisano

Cupra Tavascan je tudi Kitajec kakor bo Mazda 6e. Koliko sme slišal bo tudi twingo v Osnovi Kitajc.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano
dne 22. 1. 2025 ob 13:38 je NevLado napisal:

Kakšno prikolico bi ti imel?

Največja dovoljena masa 3000 kg, nosilnost 2400 kg, ročni kiper nazaj, možnost navoznih ramp, da se lahko tudi kakšen avto odpelje,...

Ampak so cene take, da me je želja minila...

Napisano

Pol takšno kot sm jo obnavljal lansko leto.

Včasih je bila za prevoz avtomobilov, sedaj je pa za valjar 2800kg. Sicer ni čisto uradno.

IMG_20240727_101109.jpg

IMG_20240727_170817.jpg

IMG_20240727_192120.jpg

IMG_20240727_192127.jpg

• Všeč 2
  • Ljubim 1

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Napisano

Večinoma z znakom Vina Koper.

Poznam nekaj takih vinarjev na Štajerskem.

Napisano
pred 5 urami je godlike napisal:

Večinoma z znakom Vina Koper.

Poznam nekaj takih vinarjev na Štajerskem.

Po Ljubljani se mi zdijo najbolj objestni vozniki s tablico KP (beri Kopar) in vozili črne barve, predvsem Audi in BMW, pa kakšni SUV različnih znamk, to so izjemno arogantni in agresivni vozniki.

• Všeč 5
  • Haha 1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 1 minuto je Z M A J napisal:

Po Ljubljani se mi zdijo najbolj objestni vozniki s tablico KP (beri Kopar) in vozili črne barve, predvsem Audi in BMW, pa kakšni SUV različnih znamk, to so izjemno arogantni in agresivni vozniki.

Ja, pa mekani L govorijo, zlatni lanac nosijo in šuškavac obvezno. Oglasijo se pa z "Kva". 😉

• Všeč 2
  • Ljubim 1

Napisano (urejeno)

Ta ni primorec. Vsaj tako sem ocenil, ko je bil enkrat na izletu.

Cena pa resno pretirana.

Popravljeno od g.Wankel

Podpis.png

Napisano

Da je previsoka cena? Resno?

Vam pokažem previsoko ceno:

- dve osovini z gumijasto torzijo (brez volana)

- železen poden

- zadnje luči

- brez motorja, brez menjalnika, brez strehe, brez radia, brez tapiserije, brez zračnih vreč, ... ... ...

Cena? 22.000€ ni dovolj...

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20462517&display=Fitzel MAXINO SV35-22/55 - zaloga

Predstavitev1.jpg

In potem je ena lepo ohranjena Miata predraga, ker zanjo hoče 16.000€...

Napisano
pred 47 minutami je Slivka napisal:

A to je še ostal oglas od lani, 1. aprila? 😆

Napisano
pred 1 uro je Slivka napisal:

Da je previsoka cena? Resno?

Vam pokažem previsoko ceno:

- dve osovini z gumijasto torzijo (brez volana)

- železen poden

- zadnje luči

- brez motorja, brez menjalnika, brez strehe, brez radia, brez tapiserije, brez zračnih vreč, ... ... ...

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20462517&display=Fitzel MAXINO SV35-22/55 - zaloga

A to si gledal, da bi imel za kvaziForda na servis vozit? :nevem:

33112_1.png

Napisano

Joj Slivka, ne bi škodil, če bi ženi tok pozornosti posvetu, kot jih tem prikolicam :D 

Podpis.png

Napisano
pred 10 minutami je g.Wankel napisal:

Joj Slivka, ne bi škodil, če bi ženi tok pozornosti posvetu, kot jih tem prikolicam :D 

Sej je še preveč, pa mu je seksolog predlagal jebeno drage prikolice gledat, da mu vsaj nekoliko libido pade. Tko da zdaj ga jebejo samo še občasen sneg, predrage prikolice, WannabeFord in počasen internet.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Živjo, a kdo ve, kje bi lahko kupila rabljeno desno polovico sprednjega lip spojlerja (pod desnim odbijačem) za Mazdo 2, letnik 2014? Na bolhi sem našla nekoga, ki po delih prodaja svojo dvojko, pa mi po dveh mesecih še ni odgovoril. Na uradnem servisu se mi zdi predrago, na autodoc pa tega specifičnega kosa ni na zalogi.   Hvala!
    • Živjo 🙂 rada bi sanirala nekaj manjših praskic na odbijaču in eno 40 cm dolgo, do pleha globoko in 1 cm vdrto prasko na pragu (mimogrede, povzročil jo je sosed, ki je mimo moje avtike vlekel traktorsko brano, a nimam nobenih dokazov. Se da karkoli narediti?). Pa imam par vprašanj, preden si iznakazim avto 😄   -Mi lahko nekdo, prosim, opiše postopek za plitve in postopek za globoke praske? Če prav razumem, se praske v prozornem sloju samo očisti, pošmirgla, spolira in povoska, medtem ko je treba globoke praske na novo pobarvati, čez barvo nanesti prozorni sloj in nato spolirati z abrazivno pasto. Je to prav?   -Estetika mi ni tako pomembna kot zaščita pred rjo, ker so Japončki pač nagnjeni k rji. Ali ne bo poliranje stanjšalo zaščitnega laka in bo avto tam hitreje rjavel? Je vosek dovolj za zaščito?   -Ali moram kupiti OEM Mazdino barvo? Te, ki sem jih gledala po netu, vsebujejo samo barvo, brez prozornega laka in primerja, pa ne razumem, a je to zato, ker sta že vmešana v barvi ali ju moram kupiti posebej?   -Za koliko cm je dovolj ta mala flaška barve z mini čopičem, naj raje kupim sprej?   -Globoka praska na pragu je precej vdrta,  mi jo bo uspelo sami potegniti ven s temi poceni priseski? Če ne, jo bom pač pustila vdrto, samo prasko bi pa nujno prebarvala zaradi rje.   -Ima kdo predlog, katero znamko barve, voska, paste, prozornega laka itd. kupiti?   Barva je metalik srebrna E7M, avtika pa še dovolj lepa in mlada, da se mi vse to splača.   Najlepša hvala!
    • Sej je še preveč, pa mu je seksolog predlagal jebeno drage prikolice gledat, da mu vsaj nekoliko libido pade. Tko da zdaj ga jebejo samo še občasen sneg, predrage prikolice, WannabeFord in počasen internet.
    • Joj Slivka, ne bi škodil, če bi ženi tok pozornosti posvetu, kot jih tem prikolicam  
    • A to si gledal, da bi imel za kvaziForda na servis vozit?
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.