Nimam izkušen z njihovimi servisi, imel pa sem mesec nazaj izkušnjo z njihovim lesenim prodajalcem. Brez smisla, da bi potencialnega kupca ujel v svojo mrežo. Če on proda 5 avtov na mesec, bi jih jaz 50. Na mail sploh niso odgovorili, tudi obljube, da me naslednji dan pokličejo, niso izpolnili.
Na drugi strani sem se dan kasneje vse zmenil z Amadejem iz Kranja, le preko telefona in maila. Pa je šlo 30.000 v Kranj in ne na Vič.
Ma kakšne iste neki. Te ponujajo na raznih spletnih prodajalnah kjer kupujete poceni in vprašljivo robo. (avtodoc in podobne). Za dinota bodo v redu, za premium avte pa ne. Seveda bodo stlačili v ponudbo vse. Še dobro, da niso zraven v kompatibilnosti vtaknili še 2.2 dizla. 😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.