Bini Napisano včeraj ob 17:34 Prijavi Napisano včeraj ob 17:34 pred 58 minutami je Janez007 napisal: Tale oglas se je danes pojavil in danes izginil ... verjetno se bo pojavil nazaj čez par dni, ampak ga ne bo prodajal Zoran, niti ne bo 15.990, ampak verjetno okoli 19.000. 🥲 Pa kakih 60000km bo imel.... 😂😉 2 1 Citiraj
Boss Napisano včeraj ob 18:12 Prijavi Napisano včeraj ob 18:12 Pred eno uro je Janez007 napisal: Pa še en nov današnji oglas ... sem že zmatran od komentarjev tega avta ... kmalu bo 3 leta, odkar se že prodaja. 😆 To je pač en folk, ki misli, da je najpametnejši na tem svetu in da bo že našel budalo, ki bo tole kupla po tej ceni. Sem že povedal pa bom še 1x. Pri Moćniku v kranju sem ponudil za skoraj novo 6-ko dva jurja manj kot jo je prodajal in da mu dam takoj denar in odpeljem. Ps o cincali in so cincali pa so na koncu rekli ne. Men pač ni blo hudega, sem vzel novo za ta denar sicer z nekaj manj opreme a ne bistvene. Močnik je pa še 2 leti kasneje fural isti oglas po ceni, ki je bila 500€ višja kot moja ponujena. Izredno slab trgovec in ekonomsko borno podkovan, ker če maš kupca za rabljen avto pri 30k€, ga pač ne izpustiš iz rok, brez pogajanja. Ja tud pogajat se niso hoteli, češ glej ga butla mene, kaj pa si dovolim predlagat tako ceno. 4 1 Citiraj
Janez007 Napisano včeraj ob 18:41 Prijavi Napisano včeraj ob 18:41 pred 28 minutami je Boss napisal: To je pač en folk, ki misli, da je najpametnejši na tem svetu in da bo že našel budalo, ki bo tole kupla po tej ceni. Sem že povedal pa bom še 1x. Pri Moćniku v kranju sem ponudil za skoraj novo 6-ko dva jurja manj kot jo je prodajal in da mu dam takoj denar in odpeljem. Ps o cincali in so cincali pa so na koncu rekli ne. Men pač ni blo hudega, sem vzel novo za ta denar sicer z nekaj manj opreme a ne bistvene. Močnik je pa še 2 leti kasneje fural isti oglas po ceni, ki je bila 500€ višja kot moja ponujena. Izredno slab trgovec in ekonomsko borno podkovan, ker če maš kupca za rabljen avto pri 30k€, ga pač ne izpustiš iz rok, brez pogajanja. Ja tud pogajat se niso hoteli, češ glej ga butla mene, kaj pa si dovolim predlagat tako ceno. Amadej? Citiraj
Boss Napisano včeraj ob 19:06 Prijavi Napisano včeraj ob 19:06 Ne ena tetica je bla. To je blo takrat, ko sem pri njih šel na testno vožnjo s CX-30 X 180KM in bil nekako meeeh občutka. Sem takrat čakal z nakupom, da sem X motor sprobal in ker to ni bilo to, sem pač se takoj odločil, da grem na šestko. In mel so tako Revolution Top z belim usnjem 184KM diesel z manj kot 20kkm slabo leto stara kot testna. Nova je recimo bila okoli 36k€ po ceniku. Hotel so, če se dobro spomnim 30.900€, jaz jim ponudim 27.000€. Če bi mi rekli 28.500 bi dal roko. Tko so pa stiskali zobe in mi rekli, da pod 30k€ ne grejo. No čez pol leta se je prodajal za 28.800€, dve leti kasneje pa celo za 27.900. Mene so samo razbremenili s tem in sem šel mirne vesti po novo v A-cosmos, sicer Revolution oprema pa švohnejši in varčnejši dizel brez usnja notri, kjer sem se zmenil za ceno 29.000€. 2 Citiraj
Scr3am Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami A ima kdo kakšne izkušnje s Volkswagen Tiguan 1.5 150hp (2020 letnik). Starega škodilaka bo potrebno počasi zamenjati pa se nekako nagibam na tiguana ali kodiaq. Vsako mnenje dobrodoslo Citiraj
ignacij Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami (urejeno) Lej tega modela, zaradi velikega povpraševanja daljša čakalna doba za 32k🤣 Popravljeno pred 20 urami od ignacij 2 1 1 Citiraj
samSimon Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami S subvencijo že za ''ugodnih'' 28k 😂 3 Citiraj
MazdaBoy Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami Ena redka bencinarka, Dino pogon 🙂 https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20766018&display=Mazda Mazda6 Citiraj
sportman333 Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami Najboljši je podatek "Število lastnikov ?" Citiraj
Shrek Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami pred 53 minutami je MazdaBoy napisal: Ena redka bencinarka, Dino pogon 🙂 https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20766018&display=Mazda Mazda6 Ni več Citiraj
Alex Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami Jo je že odstranil, takoj, ko je videl, da smo jo objavili na forumu. 1 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.