Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Dobra re? - se spla?a ga it pogledat, ?e prej pa pa? unmu zdila? 4-litrskega tvingota! :ljubezen::P

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Hmm,spet avtek,ko ni za mene......samo 2 sede?a.... :( Druga?e je pa super zadeva. :bravo:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Hmmm,pomota??? :P:hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano
  je madmax napisal:

Po sliki sode? tudi jaz ne verjamem..........drga? pa vse je mo?no!

Moj dedek ima megana letnik 2000 in prevo?enih 36000 km (in to samo ko je zuni lepo vreme :hohoho: )

Saj jaz sem imel tudi Yugi?a od starega-letnik 1989 in imel je verjeli ali ne 49500 km(realnih).

Prodal sem ga pa lani,ko sem kupoval Mazdo.In valjda sem ga prodal v 2!! urah za bajno vsoto. :bravo:

Napisano

Poglejte si 90 konskega d?ipa :D ampak ohranjen je pa konkretno! :ljubezen::blink:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano
  je ReDevil napisal:

Poglejte si 90 konskega d?ipa :D ampak ohranjen je pa konkretno! :ljubezen::blink:

Kirga d?ipa? :whatever:

Napisano

Devil a na gumi direkt si gledal gume? Jest sem dal lani za 195/50/15 GY F1 - cca. 55EUR po komadu, prevoz zastonj, dobil v parih dneh.

Napisano

kaksne gume pa isces?

recimo pri lasicu mas bridgestone re720 (H) 195/50 15 za manj kot 50eur

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano
  je Grega_ napisal:

Devil a na gumi direkt si gledal gume? Jest sem dal lani za 195/50/15 GY F1 - cca. 55EUR po komadu, prevoz zastonj, dobil v parih dneh.

pozabil si na monta?o in centriranje !!!!

Kot je Jaz sem jih vzel po predlaganju Labija in sm dal 57 ? po gumi z monta?o s centriranjem ,crom ventilom in polnene z du?ikom!!!!!!

Pa ?e v termah sm se skopal :hohoho:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Notr ?e kr zgleda,samo zunaj je pa obup! :(

Ti?a vun!!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.