Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

upam da ?e ni blo

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1620834#

kaalman konkurenca ;)

Pri tej mazdi me bega predvsem to,ga ima sprednji odbija?-sport varianto(original odbija? za Sport varianto-benzinarja!!).?udi me zato,ker ima vgrajene spodaj na odbija?u meglenke in kot nam je znano(nam ,ki imamo diesel power ma?ine),pride odspodaj na voznikovi strani hladilnik interkulerja.Nikoli se ne sme na dizela?e tam spodaj montirat mehlenke(to povsod opozarajo!)

post-399-1193074827_thumb.jpg

Ali je to benzinar,ali pa ta avto dela precej ?udno... :whatever:

Napisano

?e se ne motim mam jaz tele kvazi zra?nike ?ist zaprte in to originalno pa ni notri nobenih meglenk :unsure:

33112_1.png

Napisano

Samo poglej, tale avto je verjetno tako zamaknjen da ni? jasno. Poglej kako stojijo vrata, ?e celo sopotnikova, spredaj levo tudi bogh ve kako zgleda ko vse razmontira?. Ne vem, ne vem ?e je ugodno :ne vem:

Napisano

haha... tole je skrivljeno na vseh koncih in krajih in te?ko se bo tole dalo poravnati brez menjave ?koljke. Cena je namre? ?ist pretirana.

33112_1.png

Napisano

Ja prodajauc ma zihr tut svojo ra?unico! :ne vem:

Tole pa SPLOH ni ugodno. :whatever:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

Kako,da ni ugodno,je....za prodajalca. :P:hohoho:

:bravo::hohoho:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

?e se ne motim mam jaz tele kvazi zra?nike ?ist zaprte in to originalno pa ni notri nobenih meglenk :unsure:

Boss,poglej ?e enkrat.Na voznikovi strani se skloni ni?je dol in bo? videl skozi zra?nik rebra od hladilnika. :P

In pazi tisto stran pri nizkih robnikih.

Napisano

take meglenke majo isto dizli in bencinarji...mas opcijo al jih hoces v sklopu luci ali pa na odbijcu spodaj...

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Boss,poglej ?e enkrat.Na voznikovi strani se skloni ni?je dol in bo? videl skozi zra?nik rebra od hladilnika. :P

In pazi tisto stran pri nizkih robnikih.

vem kje je intercooler samo je isti ?it ali ima? zaprto luknje z originalnimi kao pokrov?ki ali z meglenkami - skozi ne more pihat, ker so polni in nimajo lukenj

33112_1.png

Napisano

vem kje je intercooler samo je isti ?it ali ima? zaprto luknje z originalnimi kao pokrov?ki ali z meglenkami - skozi ne more pihat, ker so polni in nimajo lukenj

?udno,ker moja ima luknje na tej strani (voznikovi),na drugi strani jih pa res nima.

Ko sem se nekaj kao zanimal za te aftermarket halogenke v Nem?iji,so mi jih mooooo?no odsvetovali

glih zaradi tega hlajenja. :whatever:

Napisano

si pa na?timaj FMIC (front mounted IC) in ima? lahko meglenke, pa ?e bolj?e hlajenje :bravo:

Aha,in pol grem lahko na rellye... :P:D

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Ima sre?o, ampak kaj pa je z Audiji, da se takole zme?kajo kot prazna konzerva od pa?tete.

Zimske gume so idealna kombinacija, da naredi? kaj takega, ?e posebej ?e si bil prepri?an, da so oh in sploh.

33112_1.png

Napisano

hud je ja...

ni pa crne barve pa se tist spojler spredaj je mal mim

hecno pa, da vsi Z3-ji niso mel sipe zadaj ampak plastiko, recimo mx5 jo je mela...

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.