Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Kaj Wiki pravi glede SE MX-3 v Evropi

In 1996, Mazda Europe produced 100 Mazda MX-3 V6 SEs. These had a leather and suede interior, and all had the clear White body colour. There were also a limited number of Mazda MX-3 V6 Equipes, with Sparkle Green Metallic or Noble Green exteriors.

Za tole pa eno vem in je ?e celo na forumu :bravo:

Napisano

Kaj Wiki pravi glede SE MX-3 v Evropi

Za tole pa eno vem in je ?e celo na forumu :bravo:

Ja, sam roko na srce ... z barvo so pa ?ist falil ... :rolleyes:

I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Napisano

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• CX-30 / Mazda 3 z novim baby dinotom, "švabsko" blebetanje za vse ki razumete ... Mogoče bi lahko tudi Mazda Slovenija kaj posnela v naši slovanski različici (da bi še kaj pametnega ukrenili poleg Mazda baby skodelic 😁...).    
    • Meni je pa Mazdina filozofija glede ohranjanja preizkušenih starejših (a ne zastarelih!) tehnologij všeč. Sem spadajo njihovi atmosferci in avtomatski menjalniki. 🙂   Eni celo sami rinejo nazaj v kameno dobo (režejo ven DPF filtre iz CD150 MT), po drugi strani pa tolčejo po enem najboljših Mazdinih motorjev, 2.5.   Mazdin ročni menjalnik je dober, ni pa tako dober, kot naklada @Alex. To vem, ker sem vozil že kar nekaj različnih avtov ... recimo za moje pojme je bil Hondin vsaj nivo višje ...    
    • Pa kdo se bo ukvarjal s temi brezveznimi operacijami , če pa zdravniki že eno leto štrajkajo. Ne jih motit no.   Na ZZS pravijo, da zdravniki niso krivi, ker so preobremenjeni in da je Golob kriv, ker jim ne da več kovidnih dodatkov.
    • A pol CX-30 z nedinotom tud? 🤣
    • Ja, samo ne smeš pohvalit x186 motorja. Dovoljeno je edino hvaljenje dinota in povprečnega, zastarelega avtomatskega menjalnika. 😉
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.