Brnijo, sam povem...
jutri pa prvi pravi test, končan je shakedown (samo za tiste ki so presedlali in moštva nižjega ranga prejšnje sezone). Obetavno za Yamaho, ampak realnost še pride konec tega tedna
2025 Sepang MotoGP Shakedown Test Results - Day 3 (Sunday)
WWW.CRASH.NET
The final results of Sunday’s third and final day of the 2025 Sepang MotoGP Shakedown test.
V original članku se celo priznali
Elektroauto mit Wohnwagen: Im ADAC-Test über die Berge ans Meer - PiNCAMP Magazin
WWW.PINCAMP.DE
Mit dem Elektroauto und einem Wohnwagen über die Berge ans Meer – der ADAC hat den Test gemacht! Hier alles erfahren!
Auf der rund 1.300 km langen Strecke wurden insgesamt 522 kWh Strom geladen. Die Kosten für diese Strecke summierten sich auf 233 Euro. Dies entspricht 18,18 pro 100 km – dieser Wert ist vergleichbar mit dem Kostenaufwand eines Dieselfahrzeuges.
Mislim da je "pocivanje" cca.3-4 tedne (brez ekrana), s tem da ti delajo najprej eno oko, nato drugo...sam sem o tem nekaj razmišljal pred leti, a nato od tega odstopil, ker sem povsem zadovoljen z lečami in tudi "investicija" v primerjavi s stroškom leč in tekočine kar nekaj časa traja da se povrne (je pa res da nimam nikakršnih težav z lečami in je to tudi razlog da sem to opustil). Je pa bojda zdaj to že čista rutina...(sam sem preverjal pri irman žalec).
No upor je enak za vse tipe avtov. pa še SUV so izbrali tako da je primerljivo z mojimi
dvorjan, glede na tvoje izkušnje mam resno vprašanje. električni avti so avtomatik zato:
- recimo da ti res zmanjka štroma, worst case scenario, in avto crkne - ali ti lahko prestaviš iz D? To je muka okvar avtomatikov...in ne pomaga drugo kot avtovleka
- recimo da ti res zmanjka štroma, worst case scenario spet - kake so asistenčne storitve (ICE dobi kantico oz ma vključeno)?
ICE al pa štrom, če zmanjka v nemčiji oba fašeta kazen
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.