Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Stare preizku?ene motorje od Micke so rinli v Protona...tako da motor je top, kot vem, jih je matrala elektronika (ampak ne vse povprek). Obstaja tudi verzija Proton Lotus....sem ga videl ?e tudi pri nas....mo?nej?i motor+spojlerji ipd., lu?tn avto.

Napisano

niti ne, ?e zmer je F BA zakon :D

Mislim da imamo dokaze da temu ni tako :harhar:

panoramska.jpg
Napisano

@?mego, prilepi tisti film?ek kako si gorak za volanom rde?ga stroja brez strehe! :jezicek::D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

?ek dis aut :)

Subaru Legacy Sedan 3.0 H6 ZK 4WD Avt.Spec.B

bencinski motor, 3000 ccm, 180 kW / 245 KM

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6015815&show=1

post-11-1336087462_thumb.jpg

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Pa oprema je GTA in ne GT mi pa ni jasno zakaj ne popravijo odbija?e in ogledalo predno gre avto v prodajo - dal bi 400? pa bi lahko avto zgledal tipitopi.

33112_1.png

Napisano

Pa oprema je GTA in ne GT mi pa ni jasno zakaj ne popravijo odbija?e in ogledalo predno gre avto v prodajo - dal bi 400? pa bi lahko avto zgledal tipitopi.

ja nevem ane..uglaven avta ne bi kupil tudi ce bi mi dali 2 jurja zravn..

ce je bil tak zunaj , potem pa ves da clovek sploh ni skrbel za avto, pa je dal ze nov akumulator notri.. js ga po 4 letih nisem se zamenjal...

www.trziskisladoled.si

Napisano

tud jaz ne... hmmm, a morebiti kilometri niso pravi.... ah neeeeee, kje pa, prodajalci pri nas pa ?e niso taki :whatever:

33112_1.png

Napisano

tud jaz ne... hmmm, a morebiti kilometri niso pravi.... ah neeeeee, kje pa, prodajalci pri nas pa ?e niso taki :whatever:

sj je bil slovenski avto, prvi lastnik..vse je imel..sam razturan je bil..

www.trziskisladoled.si

Napisano

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6021180&show=1

Zakaj zanimiv oglas? ?e bi ?e kdo rad fejkal baby viperja ali pa mi samo ukradel identiteto na cesti je tale zelo blizu; osnova je razen 3h let razlike in ABSa identi?na s kilometrino vred, prav tako predvidevam da tudi ohranjenost.. aja bi blo pa po tamalem 2 jur?ka treba ?e vlo?it po nakupu, da bi se pribli?u vsem mojim detajlom, kolk ?asa bi se porabl za vse to ve pa jures, sigurn pa ni mal :D

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6021180&show=1

Zakaj zanimiv oglas? ?e bi ?e kdo rad fejkal baby viperja ali pa mi samo ukradel identiteto na cesti je tale zelo blizu; osnova je razen 3h let razlike in ABSa identi?na s kilometrino vred, prav tako predvidevam da tudi ohranjenost.. aja bi blo pa po tamalem 2 jur?ka treba ?e vlo?it po nakupu, da bi se pribli?u vsem detajlom, kolk ?asa bi se porabl za vse to ve pa jures, sigurn pa ni mal :D

pozablja? da smo ?e komplet avto pofarbal :aaaaa: - ?e se gremo orng, se gremo orng!

Pa ne me rajcat, ravno z morja....10 dni sonca!

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Kake 5-6k? bi kr znalo bit ja, bi za foro ?e jaz poklical pa vpra?al :hudicek:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Za moj okus ne ravno posre?en zadnji spojler na telem 350Z-ju, kaj ho?e pa v opombah povedat glede porabe 7L/100 prevo?enih pa nisem ?isto dojel, verjetno v smislu da je potro?nja ekvivalentna v ? kot da bi pil 7 litrov Benza! :)

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5959016&show=1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.