Jaz sem na norveškem videl na dveh prehodih tablo s prepovedjo za ev, nisem se pa posvečal temu z motorjem.
Jaz sem na norveškem videl na dveh prehodih tablo s prepovedjo za ev, nisem se pa posvečal temu z motorjem.
Edit: sem šel gledat in to zgleda ni 'nacionalno' ampak odločitev kompanje, tega se spomnim da je kričal s tablam, pa na webu tud piše, celo hybrid tudi
Travel with a car - Havila Voyages
WWW.HAVILAVOYAGES.COM
Bring your car on a voyage with Havila Voyages
Po drugi strani pa uvajajo elektricne trajekte, kdo bi jih razumel
Večinoma so to novinarske nebuloze…
Glede prepovedi na Norveških trajektih … ne drži… Celo nižja cena je menda za EV…
Fjord Line - travel by ferry between Norway and Denmark
FJORDLINE.COM
Glede Grčije… se mi zdi, da je ravno @dvorjan lani pisal, da ga noben ni nič vprašal, koliko je polna baterija…
Trajekti so pa spet poglavje zase. Norvezani, ki so vodilni z el avti in odvisni od trajektov v fjordih so prepovedali elektricne avte na trajektih
Grki so dal neumne limite. Jadrolinija zaenkrat si ne more privosciti da bi varnost bila vaznejsa od dobicka
Pol se pa pejd
Najevčji sovražnik Nemcev (predvsem hitlerja in vseh njehovih super truper generalov in posledično vojske) je bila droga in odvisnost od pervitin-a in ostalih "zdravil", hitler je bil prevelik "džanki" oz. so ga drugi njegovi bližnj naredili (sploh pa njegov t.i. osebni zdravnik") in s tem je posledično vsako leto izgubljal vse več razuma vse do bridkega konca....mogoče so imeli ameri tudi že kakega vohuna tam blizu, vsekakor pa bi se lahko končalo tudi drugače kot se je.... (kogar zanima predlagam branje ->
Droge v tretjem rajhu: “ZDA so v tem smislu z več vidikov današnji četrti rajh”
WWW.RTVSLO.SI
"Žal je pač dejstvo, da so se ZDA naučile veliko od tretjega rajha, seveda ne v pozitivnem smislu. Lahko bi dejali, da so ZDA v smislu uporabe drog z več vidikov današnji četrti rajh," pravi Norman Ohler.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.