Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ja dosti je ljudi brez okusa za avte pa kupijo kaj tak?nega. :blink: Pa ?e 1,6 saj ?e je 2.0 se razume. :P:hohoho:

Ti samo poro?aj ?e bo? videl kakega z zadnjimi diski in obratomerom do 9000 RPM ostali so 1,6 jih je kar dosti, 2,0 jih pa menda lahko pre?teje? na prste obeh rok ali pa celo ene. :blink:

Glede primerjave. Ja ?e so pa za?eli. :hohoho:

Napisano

...pol pa pride Labi pa pokvar vso zabavo... partybreaker gmbh ;)

Od kar si v Doj?landu si ratal en zagrenjen te?ko... :P po moje je bolj?, da pride? nazaj :bravo::bravo:

33112_1.png

Napisano

a slucajn poznate tist obcutek ko prides do kolega da ti pokaze svoj avto k ga mal pedena pol pa vids tm nekje v kotu neki zaprasenga pol pa mal bol pogledas je pa avtomobilski zakad.

no to sm jest dozivu k sm prsu pogledat golfa II GTI pol sm pa vidu pa tm v kotu vidu ta staro RX7(z dviznimi lucmi) :blink:

no poj sva prsla do tega da jo prodaja samo je mal prevec za moj zep 3k? in sm sel zamisljen, kje bi dobu ta dnar, domov

smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi

5398_1.png

trevian

tribal wars

Napisano

a slucajn poznate tist obcutek ko prides do kolega da ti pokaze svoj avto k ga mal pedena pol pa vids tm nekje v kotu neki zaprasenga pol pa mal bol pogledas je pa avtomobilski zakad.

no to sm jest dozivu k sm prsu pogledat golfa II GTI pol sm pa vidu pa tm v kotu vidu ta staro RX7(z dviznimi lucmi) :blink:

no poj sva prsla do tega da jo prodaja samo je mal prevec za moj zep 3k? in sm sel zamisljen, kje bi dobu ta dnar, domov

NORO :rispekt:

If in doubt, flat out... 

Napisano

Nekaj tak?nega??

Objavljena slika

Men je ta avto tako v?e?! :rispekt:

Kako to, da ga ima zapra?enega v gara?i? potreben menjave motorja? V kak?nem stanju je avto? povej VSE! B) Enkrat imam res ?eljo ?e kaj tak?nega videti v akciji.

Napisano

ja taka je samo da nima hood scoopa, spojlerja, je rdece barve in ima ene grde feltne z ferarijevim konjem

kar se pa ostalga tice pa ne vem bom pa zvedu

5398_1.png

trevian

tribal wars

Napisano

Meni se zdi pa tole kar nekolko sme?na cena, zdej sam odvisno, al je tole podn od avta, al je to od Honde motor notr? :ne vem:

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2019492#

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Meni se zdi pa tole kar nekolko sme?na cena, zdej sam odvisno, al je tole podn od avta, al je to od Honde motor notr? :ne vem:

Ko ga bo? ?el gledat bo? pa razo?aran. Te avtohi?e oz. prodajalci slikajo avto samo iz lepih strani. Po moje je ta avto kr dost gnil po podnu al pa kej podobnga. Imam pa? slabe izku?nje s temi avtohi?ami :blink:

Napisano

Rover je propadla firma zato so cene tudi v podnu. :P Kak teden pred nakupom Mazde sem gledal Roverja 216 (spredaj je isti) in ga (k sre?i?) nisem kupil.

Aja in tile modeli nimajo ve? od Honde motor kolikor mi je znano. Pa vsi govorijo, da se dosti kvarijo. :(

Napisano

imel sem roverja 114gsi 1996 in lahko recem da si ni zazluzu da si mu reku avto

gniv na podnu tako da je blo vec rje kot pleha imu je hidro-pnevmacko vzmetenje (samo slis se dobr, v resnici ni sploh omembe vredn) ki bi ga mogu filat vsake 2 tedna.......

tko da rover=jetra

5398_1.png

trevian

tribal wars

Napisano

?e ma res 11400 prevo?enih je vsekakor nakup pa pou. Jst sam ?akam da pride nov rwd kupe vn, da vidm kok bojo pol kj cene padle letniku od 2002-2005 :D ?e bo k?n pametn 2.0 al pa V6 se zna zgodit da bi kupu k?nga :P

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

Meni se pa tole zdi vredno tega denarja :blink:

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2035088

?e ima vasj polovico od na?tete opreme, jo ima veliko. <_<

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

U matr, kere bu?e, sploh opazu nism :D

Je pa samozavestna de?va da bo k?nga nategnila da ma use to od opreme :D

POZOR!

Napisano

Tudi jaz sem to opazil, ampak vseeno se mi zdi kar v redu zadeva za ta denar.

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

Sj vem, sam ponavad ?lovk pregleda oglas k ga odda, al sm pa sam jst tok ?orav pa clo pregledam ?e use ?tima :D

POZOR!

Napisano

Eh sej kot da 990 ? bo pa kdo dav za tak kr?, mogo?e kak?na nona ki jo po?teno dioptrija daje! <_<:hohoho:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Slab občutek imaš, ki večino temelji na zahodni MSM propagandi. Preveri izjave vseh udeležencev predno se je začelo. Sej se da marsikej prebrati. Največja država sveta bi si rada prisvojila še nekaj ozemlja, ker ga zdaj nima dovolj - lebensraum, pa te fore, a ne?   Tole spada v tiste navedbe, da so Rusi tehnološko nerazviti, da jim je že zmanjkalo vsega in da jedo travo, da se borijo samo še z lopatami (SlivkaTM) in da jemljejo čipe iz pralnih strojev in WC školjke iz porušenih hiš pa kljub temu bodo zasedli celo Evropo, če jih ne ustavimo v Ukrajini. Mislim teh navedb je toliko, da bi v primerjavi vse 4 knjige romana Vojna in Mir skupaj zgledale kot žepna knjižica.     Super, še en k verjame v teorijo zarote, da Rusi rabijo parcelo, ker je njihova premajhna.
    • Mogoče ti bo pa žena povedala ob ločitvi, da pač ne boš mogel obdržat cele parcele niti hiše. Sploh, če bo sodnica zaznala elemente družinskega nasilja. Neka nam bližja država je ne dolgo nazaj tudi to spoznala, ko je ostala brez dela svojega ozemlja. Je tud tepla svojo ženo pa je prišel svetovni policaj in jo osamosvojil skupaj s parcelo. Zanimivo ta policej ni bil ne v sorodstvu s to ženo niti ni imel sodnega naloga, da to naredi. Pa nikome ništa. Še po nosu je mahnil tega moža in mu razbil nekaj zob pa so večinoma na zahodu tulili, da je to edini pravi način za spametovanje nasilnega moža.    
    • V smeteh in dreku je denar.
    • Hvala bogu ne gledam na TV, tole bi blo zalost za gledat
    • Še danes jo imenujemo stoenoletna vojna.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.