Z M A J Napisano 17. februar, 2014 Prijavi Napisano 17. februar, 2014 Boss, men se tudi zdi 10.000? nekako psiholo?ka meja, zlasti ko je govora o predpotopnem vozilu, ki je ?e desetletja isto. Je pa res, da je Niva eden terencev, ki ga VSI hvalijo, da ga pa pi?i v breg ko marijamadona. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 17. februar, 2014 Prijavi Napisano 17. februar, 2014 Predpotopno vozilo... Hja, sicer je res. Je pa res, da je v vseh teh skoraj ?tirih desetletjih ohranila svojo robustnost. ?e pa gleda? Mazdo, je bila pa B2500 izpred petnajstih let precej bolj trpe?na in robustna od dana?njih, ki vedno bolj postajajo kot Trabanti... ?koda samo, da v Sloveniji ne prodajajo pet vratnih izvedb in Pick-up izvedb. Jaz bi res menjal Mazdo za lado, ker se v teh na?ih hribih Lada precej bolje izka?e. Je nekaj o?ja in brez odve?ne plastike. Smo se pa tako navadili na pick-upa, da si ne predstavljam brez njega. ?ena lepo pelje eno tono tovora brez kakr?nih koli te?av. Pri Ladi bi za to rabil prikolico - in ?ena tega ne bi vozila. Sploh ne nazaj... Mimogrede, lani maja je bila Lada Niva v Nem?iji naprodaj pod imenom Taiga 4x4 od 11000? dalje. Citiraj
Z M A J Napisano 19. februar, 2014 Prijavi Napisano 19. februar, 2014 Ju3 pokli?em za tega X6 V6, ?e ga ?e ima, ker mi zgleda res odli?no; http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=808609...zda%20Xedos%206 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 20. februar, 2014 Prijavi Napisano 20. februar, 2014 Ju3 pokli?em za tega X6 V6, ?e ga ?e ima, ker mi zgleda res odli?no; http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=808609...zda%20Xedos%206 waaaaaaa, kolk kilometrov je pa generalno obnovljen kar neki ?teje Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Grega_ Napisano 20. februar, 2014 Prijavi Napisano 20. februar, 2014 No pa sej jih niti ni tako veliko....to je cca. 18-19t km na leto.....avto je star 21 let....vsa ?ast ?e to proda za ta denar. Citiraj
Z M A J Napisano 20. februar, 2014 Prijavi Napisano 20. februar, 2014 Dejan, ne vem zakaj se ti zdi tooooolk kilometrov, npr. moja 6-ka je polovico mlaj?a, pa ji manjka 50.000 do te cifre. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 20. februar, 2014 Prijavi Napisano 20. februar, 2014 Zato k mu rde?ka stoji pr mir, pa ma mal kilometrov Citiraj
Deeyan Napisano 20. februar, 2014 Prijavi Napisano 20. februar, 2014 Dejan, ne vem zakaj se ti zdi tooooolk kilometrov, npr. moja 6-ka je polovico mlaj?a, pa ji manjka 50.000 do te cifre. ok, to je res Zato k mu rde?ka stoji pr mir, pa ma mal kilometrov sam res, po?as bo moja f-ka med najmanj prevo?enimi med ?estaki Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
DeanKS Napisano 20. februar, 2014 Prijavi Napisano 20. februar, 2014 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=488673...zda%20Xedos%209 Cena? .. bolano Citiraj When in doubt, duck it!
Z M A J Napisano 20. februar, 2014 Prijavi Napisano 20. februar, 2014 ?mego, upam da kmalu z V6 za?ne? kilometre nabirat, ker na tak na?in var?evat s prevo?enimi je klinac. Dean, tale se prodaja ?e vsaj eno leto, ?e ne kar dve, cena pa je stalno isto, kar je zanimiv na?in tr?enja, ?e ni povpra?evanja. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 20. februar, 2014 Prijavi Napisano 20. februar, 2014 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=488673...zda%20Xedos%209 Cena? .. bolano Ja je res ?e ve? kot dve leti na netu. Takrat bi bila mogo?e taka cena, sedaj ne ve?. Pa ?e okvaro menjalnika ima. Citiraj
Boss Napisano 20. februar, 2014 Prijavi Napisano 20. februar, 2014 Teli so res norci... 13 let star avto za 5 jurjev. ?e je ?e ne vem kako lepo ohranjen in brezhiben ve? kot 2,5 ni vreden. Citiraj
Deeyan Napisano 20. februar, 2014 Prijavi Napisano 20. februar, 2014 ?mego, upam da kmalu z V6 za?ne? kilometre nabirat, ker na tak na?in var?evat s prevo?enimi je klinac. Sm korak pred tem, sam ta korak je trenutno zlo dolg in je neskoncn Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Grega_ Napisano 20. februar, 2014 Prijavi Napisano 20. februar, 2014 Teli so res norci... 13 let star avto za 5 jurjev. ?e je ?e ne vem kako lepo ohranjen in brezhiben ve? kot 2,5 ni vreden. Tako kot tisti xedos 21 let star za 600 eur :ne vem: .....ene 200 eur mogo?e max, lih tolk da se pleha znebi ?lovek pa da lih ni ?ist zastonj. Citiraj
jstdoma Napisano 20. februar, 2014 Prijavi Napisano 20. februar, 2014 Teli so res norci... 13 let star avto za 5 jurjev. ?e je ?e ne vem kako lepo ohranjen in brezhiben ve? kot 2,5 ni vreden. Moj je star 17 pa ga ne dam pod 3 jurje Citiraj
Z M A J Napisano 20. februar, 2014 Prijavi Napisano 20. februar, 2014 Men so pa takile Xedosi kar vredni, veliko raj?i to kupit kot kak?na novej?a jajca, nekvalitetna. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
DeanKS Napisano 20. februar, 2014 Prijavi Napisano 20. februar, 2014 Men so pa takile Xedosi kar vredni, veliko raj?i to kupit kot kak?na novej?a jajca, nekvalitetna. Borut nehej no ve? kaj vse dobi? za 5000 Citiraj When in doubt, duck it!
Deeyan Napisano 20. februar, 2014 Prijavi Napisano 20. februar, 2014 Borut nehej no ve? kaj vse dobi? za 5000 Verjetno ne mislita na istega xedosa Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 20. februar, 2014 Prijavi Napisano 20. februar, 2014 To?no tako, cilju sem na X6, ne na unega drugega, ki je ulala previsoka cena. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 20. februar, 2014 Prijavi Napisano 20. februar, 2014 To?no tako, cilju sem na X6, ne na unega drugega, ki je ulala previsoka cena. ufff sem se ustra?il, da si mislil na tega za 5 jurjev z okvaro menjalnika... sem bil ?e prepri?an, da se ti je zme?alo Moj je star 17 pa ga ne dam pod 3 jurje haha humorist - sej verjamem, da je teb vreden verjetno ?e ve?, ampak na koncu je kupec s ?u?ki tisti, ki bo dolo?il ceno za katero je pripravljen kupiti. Ti pa lahko samo re?e? OK al pa pa? avto obdr?i? in mu ga ne proda? - kot prodajalec ima? zgolj in samo tolk mo?i in ni? ve?, ker cene ne dolo?a prodajalec ampak trg. Citiraj
Grega_ Napisano 20. februar, 2014 Prijavi Napisano 20. februar, 2014 Seveda,seveda se strinjam....vsak ceni svoj avto kot ga ceni (ve?krat je tukaj pomoje vpletena neka ?ustvena vrednost in to da pa? avto dela), drugo je pa dejanska vrednost, samo konec koncev je to ?e 15-20 let star kos pleha z motorjem, ki je ?e zdavnaj amortiziran in prakti?no brez vrednosti. Kot je ?e Boss povedal, ceno dolo?a trg in ?e ima? sre?o kak?en freak na dolo?en tip avtomobila...kar pa verjetno 9/10 avtov ni in nimajo neke zgodovinske vrednosti in neke svoje top shit du?e al karkoli ?e Citiraj
Z M A J Napisano 21. februar, 2014 Prijavi Napisano 21. februar, 2014 Kak?na se vam zdi "primerna" cena za takole 6-ko GTA iz 2.gen.; http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=795208...a6%202.5i%20GTA Mislim, da je cca. 2.000 ? precenjena, ker bo kmalu 6 let star avto in ?e ena generacija novej?a je zunaj. :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 21. februar, 2014 Prijavi Napisano 21. februar, 2014 Tudi jest sem mnenja da okoli 9 jur?kov. Citiraj
Shrek Napisano 21. februar, 2014 Prijavi Napisano 21. februar, 2014 Kak?na se vam zdi "primerna" cena za takole 6-ko GTA iz 2.gen.; http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=795208...a6%202.5i%20GTA Mislim, da je cca. 2.000 ? precenjena, ker bo kmalu 6 let star avto in ?e ena generacija novej?a je zunaj. :ne vem: Oj. Ta avto poznam...sem ga mislil kupit, pa se takrat ni prodajal... Avto je BOMBA o?uvan... Ne vem, zakaj naj bi bil sam 9000? vreden??? ?ist realno ceno ima...za 11000? bi ga dal in toliko JE vreden za nekoga, ki ho?e ta avto imet, za tistega, ki mu pa ni do takega avta, naj ga pa ne gleda... LP Citiraj
Boss Napisano 21. februar, 2014 Prijavi Napisano 21. februar, 2014 To?no tako... ?e je kupec pripravljen dat zanj 11 jurjev je tolk vreden. Seveda pa lahko vsak kupec da svojo zadnjo ponudbo in ?e je prodajalec pripravljen sprejeti 9 jurjev je pa? vreden le toliko. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.