Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pi?e v opisu, da je o?itno ?e ena v Koko?ki? :danzoman:

U oglasu se je pa mal zaj***, ko jo je dal pod 818. Sicer je zlo podobna sam da je 5-vratna pa drugacna motorizacija :)

Napisano

Tole bi se ?e zarad papirjev spla?al, ?e seveda ?timajo..

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Bele :) pa neke reklamne napise ma nalimane... :)

Verjetno ameri?ka verzija (zadaj lo?ene lu?i)? To ima sin nekega mo?neje poson?enega "bakrarja", ki mu finance prek te?ejo. 

Kaj pa ta M6? Se mi zdi kul... http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=9039011&show=1&avto=Mazda%20Mazda6%202.0i%20TE

Napisano

Trenutno je parkiran poleg ?kode. Bel z dvema modrima viper style ?rtama

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

6 let vsak dan slabih 200 km, ali pa je samo v napa?no smer kilometre prevrtel :P Je pa letno namesto malega, vlki servis delal :D

mazda-323f-18-glx-98.png
Napisano (urejeno)

Zakaj? To je ena najbolj lu?kanih gajbic sploh.

Avto z DU?O.  :aaaaa:  :D

Tale pa menja Mazdojko za Mobi?uka sodobne generacije:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=9063389&show=1&avto=Mazda%20323%20F%201.4i%20CE%20KLIMA%20ODLI%C8EN%20UGODNO...

Popravljeno od Z M A J

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Zakaj? To je ena najbolj lu?kanih gajbic sploh.

Evo, je ?e prodan eni dru?inici iz Cerknice (upam, da ga ne zalije). Sicer se strinjam; zadeva je simpati?na in lepo vodljiva, ampak glede na ?tevilo kilometrov, ki jih mati letno pridela, bi imela nekaj bolj ekonomi?nega (tako po ?eji kot po registraciji).

Meni je bil fajn za vozit, ?eprav sem pogre?al 6. prestavo in sovra?il predolgo 3. prestavo. Za kako prehitevanje si ga moral fajn v obrate pognat. Temu primerno se je potem obna?al kot kronik. Vzmetenje je bilo za moj okus pretrdo, preve? je bilo tudi trde plastike na armaturki in ni imel tempomata. Kar se ti?e samega sedenja in prostornosti nimam kaj re?t (tudi na zadnji klopi), tudi prtlja?nik je bil ?e kar prostoren (glede na dvojno dno), po ovinkih je ?el mogo?e celo bolj?e od moje 6-ke, zvo?niki so trgali gate, preglednost je bila dobra pa ?e kaj bi se na?lo. Skratka, celokupno gledano dober voz, ampak mogo?e rahlo "predrag" kot drugo vozilo. 

Napisano

Neki za Boruta ... plin ze vgrajen :) ...

skitched-20141118-122636.png skitched-20141118-122741.png

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

U jebemti pa 2002 letnik, to je kot od Viperja Rumenka ali pa Miata, tlele pa Yugec.  :aaaaa:  :hohoho:

Napisano

U jebemti pa 2002 letnik, to je kot od Viperja Rumenka ali pa Miata, tlele pa Yugec.  :aaaaa:  :hohoho:

Edini problem je uvoz v EU, ker bos verjetno placal DMVja vec kot je avto vreden  :harhar: ... Edino ce kar pustis gor srbske tablice :) ...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Uvoz kot oldtajmer... :ouje:

Te?ko, ker je koreta stara samo 12 let, ?eprav je njena zasnova nekje iz 80-ih prej?njega tiso?letja, mogo?e ?e dlje nazaj, hehe.

Tole pa sem opazil, da g. Slivka prodaja, pa je mogo?e tudi za koga zanimiv oglas:

http://www.bolha.com/zivali/zivali-za-rejo/drobnica/kozlic-1295954628.html?aclct=1416308704&kw=kozli%C4%8D

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• @DonFelipe je zgleda na dopustu, pa so se razmnožile
    • Razmišljam o nakupu skiroja, ima kdo kak dober predlog za izbor skiroja do 1000€ in doseg naj bi imel vsaj 60km. Na kaj je potrbno biti pozoren itd.... 🤔
    • Sem mislil, da imajo nutrije samo v Ljubljani 🤪 Koper-Bonifika, mal so prilezle ven iz lukenj 😆  
    • Zase v zadnjih 6h letih: Yamaha MT125 za mulca Triumph Tiger 1200 XCA Triumph Tiger 1160 GT explorer - ta je bil nov iz salona v Bergamu Triumph Tiger 1160 Rally explorer Fiat Coupe 1995   Plus se 2 za kolege   Za rabljene v SLO dejansko sploh ne gledam vec, zacelo pa se je s tem da v SLO je slaba mreza/ponudba za Triumphe (od letos je drugace)
    • Pogoja sta oba do 6000km in pol leta - ali ali in se smatra kot 'nov' in moras placat se ddv na ceno. Neumno je to, na primer mas motor ali avto letnik 2019 pa ma 5.800km = se smatra kot nov zaradi kilometrov.   Lahko te vodim zlahka, prvi korak je:   Kupoprodajna ali racun (fizicna ali firma) Original prometna vozila Odjava v italiji za izvoz v slovenijo - tako imenovan derogazione oz neki takega - cca 100€ to uredi prodajalec oz salon   Potem pa samo se v slo Homologacija - pregled cca 50€ Vloga in Placilo Dmv   In registriras.....   Ce imas e davke lahko popolnoma vse elektronsko davcne nikoli ne obisces...samo bolje da kak krajevni furs izberes, jaz sem vedno kranj. Najhitereje od dneva ko sem pripeljal je bilo 4 dni do registracije, najdlje pa 12 dni.   Prvi dan v slo pa lahko das ze preizkusnjo in se vozis po slo (mislim da 10 dni), to je misljeno da lahko pripeljes motor na homologacijo, ampak lahko se na poti domov s prikolco tam ustavis, ker oni samo rabijo sliko motorja, sliko vin stevilke, slike gum in st km, nikoli ga niti ne zalavfajo Autoscout 24 je dobra stran za to, italija pa zaradi blizine in izbire. Jaz sem leta 2022 yamaho MT125 po koroni nasel letnik 2020 s 430km ..... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.