Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Tale je verjetno eno generacijo starej?i model, ?eprav ne poznam preve? dobro MB avtov.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ne vem Zmaj ampak dat 17 jurjev za 10 let star avto je pa vseeno mal huda, se ti ne zdi?

33112_1.png

Napisano

Tud sam sem bil takega mnenja, pa vseeno ?e vpra?al kako se vam zdi drugim. Sicer je bil tak?en nov verjetno preko 100 jur?kov, ampak kokr vem, da ve?ji kot je avto hitreje mu pada vrednost. 

Napisano

Vzdr?evanje tega avta ni ma?ji ka?elj, ?e samo za osnovno registracijo z max boniteto in cestnino pla?a? preko jurja brez kaska, s kaskom pa ?e kakega jurja in pol da vsega ostalega sploh ne ?tejem. Tisti, ki ima toliko denarja za vzdr?evanje si bo verjetno prej privo??il novega ali pa skoraj novega.

33112_1.png

Napisano

Tudi dost velika cena... Sploh ?e pogleda? fotografije notranjosti in prebere? opombe: "Vozilo je ve?inoma kompletno..."

Poleg tega mislim, da ima 103000 milj in ne kilometrov. Pride malo razlike...

Napisano

Skupaj s trugo?

Vse za dober biznis, vse za velik dnar...

?eprav, avto pa gotovo ni nekaj hudo trpel. Gotovo ni vla?il prikolice, gotovo ni vozil pod polno obremenitvijo (kve?jemu dva pogrebca in eno truplo), gotovo ni imel kak?nih hudih dirk, motorja gotovo niso na?igali v kak?ne besne obrate, gotovo niso gonili po kak?nem makadamu,... Kar se tehnike ti?e, je gotovo zelo dobro ohranjena...

Napisano

Ja, verjetno nek Golf III ali Vento.  :D

Napisano

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

Najbolje da ti da VIN ?tevilko in preveri na servisu, ?e to na papirju vse ok je ve?ja verjetnost da je tudi z avtom. Tale letnik je imel ?e izbolj?ave izoliacije, nekaj modifikacije na motorju, baje da pije do 5% manj, nekaj so podvozje rihtali, nad ogledalom ima? display ?e so vsi privezani ipd. (ima belo ozadje ?tevcev in srebrno ozadje pri tipkah za radiu na volanu). Sem imel s tak?no opremo (tale kao remake).

Napisano

Napaka vulkanizerja...

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=9082295&show=1&avto=Mazda%20CX-7%202.3i%20Turbo%20Revolution

mislim, da ima ta guma rotacijo...prva desna...

guma je montirana ?isto OK... samo ti ne gleda? prav slike :) glej drugo sliko.... bo? videl kam je kolo obrnjeno

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• @DonFelipe je zgleda na dopustu, pa so se razmnožile
    • Razmišljam o nakupu skiroja, ima kdo kak dober predlog za izbor skiroja do 1000€ in doseg naj bi imel vsaj 60km. Na kaj je potrbno biti pozoren itd.... 🤔
    • Sem mislil, da imajo nutrije samo v Ljubljani 🤪 Koper-Bonifika, mal so prilezle ven iz lukenj 😆  
    • Zase v zadnjih 6h letih: Yamaha MT125 za mulca Triumph Tiger 1200 XCA Triumph Tiger 1160 GT explorer - ta je bil nov iz salona v Bergamu Triumph Tiger 1160 Rally explorer Fiat Coupe 1995   Plus se 2 za kolege   Za rabljene v SLO dejansko sploh ne gledam vec, zacelo pa se je s tem da v SLO je slaba mreza/ponudba za Triumphe (od letos je drugace)
    • Pogoja sta oba do 6000km in pol leta - ali ali in se smatra kot 'nov' in moras placat se ddv na ceno. Neumno je to, na primer mas motor ali avto letnik 2019 pa ma 5.800km = se smatra kot nov zaradi kilometrov.   Lahko te vodim zlahka, prvi korak je:   Kupoprodajna ali racun (fizicna ali firma) Original prometna vozila Odjava v italiji za izvoz v slovenijo - tako imenovan derogazione oz neki takega - cca 100€ to uredi prodajalec oz salon   Potem pa samo se v slo Homologacija - pregled cca 50€ Vloga in Placilo Dmv   In registriras.....   Ce imas e davke lahko popolnoma vse elektronsko davcne nikoli ne obisces...samo bolje da kak krajevni furs izberes, jaz sem vedno kranj. Najhitereje od dneva ko sem pripeljal je bilo 4 dni do registracije, najdlje pa 12 dni.   Prvi dan v slo pa lahko das ze preizkusnjo in se vozis po slo (mislim da 10 dni), to je misljeno da lahko pripeljes motor na homologacijo, ampak lahko se na poti domov s prikolco tam ustavis, ker oni samo rabijo sliko motorja, sliko vin stevilke, slike gum in st km, nikoli ga niti ne zalavfajo Autoscout 24 je dobra stran za to, italija pa zaradi blizine in izbire. Jaz sem leta 2022 yamaho MT125 po koroni nasel letnik 2020 s 430km ..... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.