Tadej7ad Napisano 28. julij, 2015 Prijavi Napisano 28. julij, 2015 Tisto zadnjo vrstico doda avto.net samodejno... ... Zakaj? :ne vem: Pojma nimam ... reklama Dodajo zaradi promocije.Oseba da oglas za isti avto v ve? medijih; ko ga morebitni kupec pokli?e, mu naj bi tako ?e povedal kje je oglas videl. ?e dobi? 10 klicev iz avtoneta, 3 iz Bolhe in 2 iz Salamona (se zmi?ljujem), je velika verjetnost, da bo? naslednji? spet ogla?eval na avtonetu... Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
mazdaman Napisano 28. julij, 2015 Prijavi Napisano 28. julij, 2015 Prodajam Cena je vbistvu po dogovoru oziroma po najbolj?em ponudniku.http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=9961673&show=1&avto=Mazda%20Mazda6%20CD120%20TEto je tvoj? Zakaj je ?el motor v fran?e? 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Tomozuki Napisano 28. julij, 2015 Prijavi Napisano 28. julij, 2015 to je tvoj? Zakaj je ?el motor v fran?e?Zaribal na 3. cilindru (Pelko pravi, da je tovarni?ka napaka). Bi ga dal popravit, ampak imam ?e neke druge stro?ke zdaj in sem ga za foro dal na net. Nujno ga itak ne rabim. Ja pa mater a je lahko narod tolk glup da ne ve kje gleda oglas ??? In je treba to na koncu ?e napisat, ni ?udno da mamo take kr... v parlamentu.O?itno nisem edini, ki se mu to zdi zelo po Cimeroti?evo napisano Citiraj
P4nd4 Napisano 29. julij, 2015 Prijavi Napisano 29. julij, 2015 http://www.fu.gov.si/javne_objave/javne_drazbe/?tx_news_pi1%5Bnews%5D=3517&tx_news_pi1%5Bcontroller%5D=News&tx_news_pi1%5Baction%5D=detail&cHash=a170edf287b9cdaeb349fdea62863dc8 Citiraj
J.J. Napisano 29. julij, 2015 Prijavi Napisano 29. julij, 2015 tale je pa pre?rta naokol in naokol... Citiraj
mazdaman Napisano 30. julij, 2015 Prijavi Napisano 30. julij, 2015 Za stanje kar visoka cena. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 30. julij, 2015 Prijavi Napisano 30. julij, 2015 Ajej, uboga rumenka. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 31. julij, 2015 Prijavi Napisano 31. julij, 2015 Nekdo ima pa velike ?elje: http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=9835387&show=1&avto=Puch%20G%20280%20GE Za 26 let star avto, pa ?eprav je Puch, ho?e okroglih 15.000?? Saj ne re?em, gre za eno lep?ih vozil zadnjega ?asa (za moj okus), ampak tale pa vseeno pretirava s ceno... Citiraj
Shrek Napisano 31. julij, 2015 Prijavi Napisano 31. julij, 2015 Na mobile.de majo tud divje cene... Citiraj
Baby Viper Napisano 31. julij, 2015 Prijavi Napisano 31. julij, 2015 Tole pa kr mo?no spominja na k?no ?katlo.Kartonasto. 2 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 31. julij, 2015 Prijavi Napisano 31. julij, 2015 Tole pa kr mo?no spominja na k?no ?katlo.Kartonasto.Sam ce primerjas tole staro skatlo z novimi, je tole velik bolj robustno! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 31. julij, 2015 Prijavi Napisano 31. julij, 2015 Sam ce primerjas tole staro skatlo z novimi, je tole velik bolj robustno! Glede na to, koliko ima ROB-ov, bi reku da je res ROBustna ko sto mater. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 4. avgust, 2015 Prijavi Napisano 4. avgust, 2015 Nekdo ima pa velike ?elje: http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=9835387&show=1&avto=Puch%20G%20280%20GE Za 26 let star avto, pa ?eprav je Puch, ho?e okroglih 15.000?? Saj ne re?em, gre za eno lep?ih vozil zadnjega ?asa (za moj okus), ampak tale pa vseeno pretirava s ceno... neimenovana.JPGKdor je tole kdaj vozil ve da ge prakti?no ni? ne ustavi razem pumpa, ?e je prevelik razmak med njimi. Sem ga vozil 4 mesec v vojski, kaj to dela, po po?ku in ostalih brezpotjih. 1 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Slivka Napisano 4. avgust, 2015 Prijavi Napisano 4. avgust, 2015 Kdor je tole kdaj vozil ve da ge prakti?no ni? ne ustavi razem pumpa, ?e je prevelik razmak med njimi. Sem ga vozil 4 mesec v vojski, kaj to dela, po po?ku in ostalih brezpotjih. Poglej, poglej, jaz pa sem ga ?tiri mesece preganjal po Udnbor?tu in Krvavcu. Vseeno pa je cifra malo previsoka... Citiraj
jures Napisano 4. avgust, 2015 Prijavi Napisano 4. avgust, 2015 danes sem sre?al 4 mlade francoze v LJ na o?itnem roadtripu v takem temnem. Ni bolj?e zabave Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 6. avgust, 2015 Prijavi Napisano 6. avgust, 2015 http://www.siol.net/avtomoto/novice/2015/08/ferrari_california_furs_prodaja.aspx Citiraj
jures Napisano 6. avgust, 2015 Prijavi Napisano 6. avgust, 2015 A to pomeni da zdaj ?e DURS preprodaja / uva?a avte?Iz razpisne dokumentacije je tudi razvidno, da so avtomobil pripeljali iz tujine. Prav tako nima izdane slovenske homologacije. Zanimivo je, da je bil avtomobil prej?nji mesec na rednem servisu, med opombami glede stanja je napisno tudi, da so nanj name??ene ?isto nove gume ter da je bil avtomobil spoliran in dodatno za??iten z nanosom za za??ito laka. Na Fursu so zapisali, da je vozilo kot novo, saj nikoli ni bilo v redni uporabi, prodajajo pa ga po na?elu videno, kupljeno Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 11. avgust, 2015 Prijavi Napisano 11. avgust, 2015 a kupi kdo to? Js bi rabu zadnje zavorne ?eljusti NUJNO! http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=9999173&show=1&avto=Mazda%20MX-5%201.8i%20-%206%20prestav%20-%20NARDI%20TORI... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 11. avgust, 2015 Prijavi Napisano 11. avgust, 2015 Jaz pa volan, ?alt hebl, menjalnik in zadnji diferencial. Za komplet pa cena ob?utno previsoka. 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 11. avgust, 2015 Prijavi Napisano 11. avgust, 2015 Za komplet pa cena ob?utno previsoka. se strinjam Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 11. avgust, 2015 Prijavi Napisano 11. avgust, 2015 se strinjam Za zadnje ?eljusti vpra?aj _BuLLet_ mogo?e ?e jih ima. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Baby Viper Napisano 11. avgust, 2015 Prijavi Napisano 11. avgust, 2015 ?e ne bi blo ?ebule v to?lu bi bil takoj kandidat za motor in ?e kak?no malenkost Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Symon Napisano 11. avgust, 2015 Prijavi Napisano 11. avgust, 2015 No ja za razbitino prevelika cena, ?e bo prodajal po delih.. Se mu pa zna toliko nakapljati. ?e menjalnik s ?estimi prestavami je baje kar iskan, karadn, diff, akse pa so super swap, da dobi? ?pero. Potem je ?e sama ma?ina 1,8 z napeljavo, notranjost, dobra streha.. V bistvu se nabere kar nekaj denarja. 1 Citiraj
mazdaman Napisano 11. avgust, 2015 Prijavi Napisano 11. avgust, 2015 No ja za razbitino prevelika cena, ?e bo prodajal po delih.. Se mu pa zna toliko nakapljati. ?e menjalnik s ?estimi prestavami je baje kar iskan, karadn, diff, akse pa so super swap, da dobi? ?pero. Potem je ?e sama ma?ina 1,8 z napeljavo, notranjost, dobra streha.. V bistvu se nabere kar nekaj denarja. ?e ima? ?as in prostor potem dobi? to noter, druga?e pa? proda? za toliko kot dobi?. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Jest Napisano 13. avgust, 2015 Prijavi Napisano 13. avgust, 2015 Ce kdo isce odlicno ohranjeno CX-5 ... >> http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=10002377 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.