Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Optimist - "pokli?ite za ceno". A je to mislu, kolk da tistemu, ki ga odpelje, ker tukaj ni ?isto ni? vrednega za prodat.

Dokumenti so nekaj vredni. ;)

Napisano

Mimo grede, a koga zanima malo rabljen kaminski vlo?ek za 300?? 

Sem videl oglas, nekaj sem se ?e pozanimal, nato pa ugotovil, da mi pravzaprav ne ustreza popolnoma. In ker nekaj ?asa nisem odgovoril (gu?va), mi je prodajalka sama spustila ceno na 300?. Preden odgovorim, da ga ne vzamem, ?e je ?e ceno spustila, ponudim tule, ?e komu pride prav...

Napisano

Kaki pa je?

SUPRA INSERT TURBO 634

ogrodje iz litega ?eleza, noter gredo polena do 45 cm...

Toplotna mo? 6 kW

Ogrevalna prostornina 162 m3

Izkoristek 78%

Dimenzije 650 x 540 x 415 mm

Te?a 94 kg

Napisano

Tole snemanje sem videl v ?ivo na parkiri??u Supernove. So ponavljali tisti kader, ko ga brcne ven iz kamiona, vsaj ene 10x, da sta imela nastopajo?a ?e polhn kurac vsega.

33112_1.png

Napisano

Poleg vsega na?tetega ima ?e 100% blokado zadnjega diferenciala. ?e koga mogo?e slu?ajno zanima kak spodoben turbo dizel...

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10481581&show=1&avto=Nissan%20Navara%202.5%20dci%20automatik

Edina napaka je to, da je Nissan...

.....ki ?e edini misli na podvozje in prenos, in ne samo lepo karoserijo.....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

.....ki ?e edini misli na podvozje in prenos, in ne samo lepo karoserijo.....

pod havbo pa ti??i Renault diesla.... :vskalo:

Napisano

Sem mislil nekaj takega tudi jaz napisati, ker sem imel reno z bencinskim motorjem. A ker ni skrivnost, da sem vriskal od sre?e, ko je ?ena naredila totalko, sem se raje vzdr?al...

Napisano

Mojster a ni hecno, da od Renaulta ma?ina ni niti v enem Renaultu?? :harhar:

Tega stavka pa ne razumem. V Renaultu ni Renaultovih motorjev :o

33112_1.png

Napisano

Tega stavka pa ne razumem. V Renaultu ni Renaultovih motorjev :o

Tudi jaz tega ne ?tekam. Je pa renojev dizelski motor tudi v novih tamalih mercedesih,baje. :aaaaa:

Napisano

Tudi jaz tega ne ?tekam. Je pa renojev dizelski motor tudi v novih tamalih mercedesih,baje. :aaaaa:

Pol ?e ne more biti slab. :)

Napisano

Morate prebrati ?e quote. Deeyan je izjavil da je ma?ina v Navari od Renaulta ampak sme?no, da te ma?ine potem ni v nobenemu Renaultu in ima celo Nissanove oznake. Na kratko: Nissanova ma?ina je, da ne bo komu kaj pregorelo  :P

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.