icewoman12 Napisano 4. oktober, 2008 Prijavi Napisano 4. oktober, 2008 popizdi?.... Citiraj Icewoman is here!
ReDevil Napisano 8. oktober, 2008 Avtor Prijavi Napisano 8. oktober, 2008 Kaj pa na tegale "Ferrarija" pravte! http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2325290# Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 8. oktober, 2008 Prijavi Napisano 8. oktober, 2008 Tale Ferrari bi bil ?e najlep?i, ?e bi bil v original stanju. Ker je eden najlep?ih Fiatov pa menda celo kvalitetnih, cene imajo pa nesramno nizke. Na splo?no pa avto s potencialom. Citiraj
Tich Napisano 8. oktober, 2008 Prijavi Napisano 8. oktober, 2008 Se je prodaju neki cajta nazaj (max pol leta) za dosti ve?ji dnar... Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 9. oktober, 2008 Prijavi Napisano 9. oktober, 2008 A niso bili eni teli coupeji z original Ferrari zna?kam? Citiraj
Symon Napisano 9. oktober, 2008 Prijavi Napisano 9. oktober, 2008 Mazda 3 "GTA" se spet prodaja. Citiraj
BOJČ Napisano 10. oktober, 2008 Prijavi Napisano 10. oktober, 2008 Ampak lepa pa je. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Marko_mx-3 Napisano 10. oktober, 2008 Prijavi Napisano 10. oktober, 2008 Izgleda da je pre?njemu lastniku jo uspelo prodat Citiraj
Grega_ Napisano 10. oktober, 2008 Prijavi Napisano 10. oktober, 2008 Mazda 3 "GTA" se spet prodaja. ..to pa ni GTA ?e se ne motim je bila cena kar visoko postavljena. Mi pa ni v?e?, preve? nakranclan sploh tale double spoiler, na originalnega tole krilo nalimano Citiraj
Symon Napisano 10. oktober, 2008 Prijavi Napisano 10. oktober, 2008 Pa zakaj misl?, da sem dal izraz GTA v narekovaje? Prej?nji? se je prodajala namre? z oznako GTA. Bruh. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 10. oktober, 2008 Prijavi Napisano 10. oktober, 2008 a ni imela oznako MPS? Citiraj
suicidal Napisano 10. oktober, 2008 Prijavi Napisano 10. oktober, 2008 Je to mo?no? kolikor sem na hitro pobrskal, ni mo?no.MX-5, automatic (tiptronic) Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
mazdacon3 Napisano 10. oktober, 2008 Prijavi Napisano 10. oktober, 2008 ..to pa ni GTA ?e se ne motim je bila cena kar visoko postavljena. Mi pa ni v?e?, preve? nakranclan sploh tale double spoiler, na originalnega tole krilo nalimano Tale pa res ne misli odnehat....tole mazdo prodaja ?e od lanskega poletja. Pa ?e tretji e-mail je zamenjal...zdaj je ?e ?ensko ime vnesel v mail. Te?ko, da si kdo ?eli tako too much nalimanega avta. Pa, ?e se ne motim je ceno postopoma spu??al za skoraj 3 tiso?ake...zdaj pa je razumljivo....pokli?ite za ceno. Citiraj
LabiGT Napisano 11. oktober, 2008 Prijavi Napisano 11. oktober, 2008 Je to mo?no? kolikor sem na hitro pobrskal, ni mo?no.MX-5, automatic (tiptronic) je mozno Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ReDevil Napisano 11. oktober, 2008 Avtor Prijavi Napisano 11. oktober, 2008 Najprej sm mislu da ceno narobe vidm (najcenej?iga sm najdu za 170.000 EUR), sam design mi je pa po mojem okusu http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1 Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 11. oktober, 2008 Prijavi Napisano 11. oktober, 2008 Za zbiralce... Od zbiralca kot vidi? na sliki. Je pa kar ?koda da je s tako hudim avtom naredil tako malo km, jaz bi bil pomoje skoz za volanom. Razen, ?e ni imel za bencin. Mi je pa v?e?, klasika. Citiraj
poky Napisano 12. oktober, 2008 Prijavi Napisano 12. oktober, 2008 Meni pa ta Por? ni v?e?. Stari dobri 911 je ?e vedno zakon. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Alex Napisano 12. oktober, 2008 Prijavi Napisano 12. oktober, 2008 Meni pa ta Por? ni v?e?. Stari dobri 911 je ?e vedno zakon. Tudi novi 911 je zakon. Citiraj
poky Napisano 12. oktober, 2008 Prijavi Napisano 12. oktober, 2008 Tudi novi 911 je zakon. Je bil mi?ljen zraven. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Alex Napisano 12. oktober, 2008 Prijavi Napisano 12. oktober, 2008 Je bil mi?ljen zraven. Aha,sem mislil,da ti novi ni v?e?en in ga ne bi imel. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 12. oktober, 2008 Prijavi Napisano 12. oktober, 2008 Je to mo?no? kolikor sem na hitro pobrskal, ni mo?no.MX-5, automatic (tiptronic) Dobro poglej slike ima tudi prestave na volanu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
nisde Napisano 12. oktober, 2008 Prijavi Napisano 12. oktober, 2008 Najprej sm mislu da ceno narobe vidm (najcenej?iga sm najdu za 170.000 EUR), sam design mi je pa po mojem okusu Men osebno najja?a legenda por?eja, od nekdaj sm si ?elu ta avto. V NFS por?e sm ga skoz meu, dokler sm ga le lahko Pol s?asoma je ratu mal "prepo?asn" Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.