ReDevil Napisano 3. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 3. november, 2008 Men je pa tole zelo v?e?na zadevca! http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2308685# Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Grega_ Napisano 3. november, 2008 Prijavi Napisano 3. november, 2008 Men je pa tole zelo v?e?na zadevca! http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2308685# ..sam se ?e na zadnji sliki vidi da je slabo popravljen glede na to kako se ne ujema linija blatnika in havbe, na koncu pa blatnik ?e mal vn ?trli Citiraj
Symon Napisano 3. november, 2008 Prijavi Napisano 3. november, 2008 Men je pa tole zelo v?e?na zadevca! http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2308685# Ja saj GT je kul samo ne vem zakaj potem vr?e nanjo GT-four bodykit. Sicer bi pa imel GTko, pa fajn je ker ima kW ravno na meji. ?eprav glede na konje niti nima ne vem kak?nih perfomans. Citiraj
Tich Napisano 3. november, 2008 Prijavi Napisano 3. november, 2008 mislim da je to kar isti avto ni ga ve? Citiraj
BOBI Napisano 3. november, 2008 Prijavi Napisano 3. november, 2008 ni ga ve? zakaj pa ne,ne mi rect da je v konjicah zaj Men je pa tole zelo v?e?na zadevca! http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2308685# sploh ni drago to,skoda da nimam gnara zaj bi kupo Citiraj MAZDA POWER
Ninja Napisano 3. november, 2008 Prijavi Napisano 3. november, 2008 Gremo rentat lambota Klik Citiraj
nisde Napisano 3. november, 2008 Prijavi Napisano 3. november, 2008 Đabe Ninja, đabe A dra?jega nisi mogla najdt Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Marko_mx-3 Napisano 3. november, 2008 Prijavi Napisano 3. november, 2008 Je treba servis naredit, pa pravi da se ga bo raje znebil Citiraj
nisde Napisano 3. november, 2008 Prijavi Napisano 3. november, 2008 Je treba servis naredit, pa pravi da se ga bo raje znebil Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Ninja Napisano 3. november, 2008 Prijavi Napisano 3. november, 2008 Đabe Ninja, đabe A dra?jega nisi mogla najdt Ma neee, sam ?ist slu?ajno mi je u u? padu. Sej razume?.... Citiraj
Tich Napisano 4. november, 2008 Prijavi Napisano 4. november, 2008 zakaj pa ne,ne mi rect da je v konjicah zaj Citiraj
Grega_ Napisano 4. november, 2008 Prijavi Napisano 4. november, 2008 Ma neee, sam ?ist slu?ajno mi je u u? padu. Sej razume?.... ..to vsaka pravi, ?ist slu?ajno ja,drga? pa niti ne zasledi? tak?nih avtov a ne Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 4. november, 2008 Prijavi Napisano 4. november, 2008 Gremo rentat lambota Klik Model tud za tepihe nima. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 4. november, 2008 Prijavi Napisano 4. november, 2008 Model tud za tepihe nima. pa ve?, da ne bo 50? za tepihe dal... to ni tolk mal denarja Citiraj
nisde Napisano 4. november, 2008 Prijavi Napisano 4. november, 2008 Ma neee, sam ?ist slu?ajno mi je u u? padu. Sej razume?.... Razumem teta Ninja, use razumem Sj moja sanjska punca bo tud mela GTR-a, pa nisem pleh tip Sj razume?, a ne Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
nisde Napisano 4. november, 2008 Prijavi Napisano 4. november, 2008 http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2349327# A kdo pogrunta kaj je fora Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Allyssa Napisano 4. november, 2008 Prijavi Napisano 4. november, 2008 mo?nost napak pri oddaji oglasa? :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
nisde Napisano 4. november, 2008 Prijavi Napisano 4. november, 2008 mo?nost napak pri oddaji oglasa? :ne vem: Mah use je ok, jst sm neki zajebu Se pardoniram Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
LabiGT Napisano 4. november, 2008 Prijavi Napisano 4. november, 2008 nima spotnih sedezov... drugo ne najdem Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
nisde Napisano 4. november, 2008 Prijavi Napisano 4. november, 2008 Fora je da je avto coupe, na sliki notranjosti ma pa 4 stikala za ?ipe, sam E46 ma clo da se use ?ipe odprejo, medtem k na E36 tega ?e ni, pa sm mislu da je kr eno sliko notranjosti dau Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
LabiGT Napisano 4. november, 2008 Prijavi Napisano 4. november, 2008 jap pri coupeju grejo zadnja stekla dol, pa se okvirja vrat nima... je pa tle una finta, da gre sipa avtomatski dol za par cm ko zapres vrata pol spet gor Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 4. november, 2008 Prijavi Napisano 4. november, 2008 Pri temu dilerju sem jaz SXa nabavil Citiraj
nisde Napisano 4. november, 2008 Prijavi Napisano 4. november, 2008 je pa tle una finta, da gre sipa avtomatski dol za par cm ko zapres vrata pol spet gor Jp, to ma ?e E36 coupe. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
LabiGT Napisano 4. november, 2008 Prijavi Napisano 4. november, 2008 Jp, to ma ?e E36 coupe. aka delfin...lep bmwjc je to...vsaj meni je lep Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
nisde Napisano 4. november, 2008 Prijavi Napisano 4. november, 2008 Vem, ga ma kolega, komplet M tehnik, razn ?peglov pa volana, in je lep k sam satan. Aja, pa ?e GT zavihke ma, pa ?e GTR lip pride gor. Me want Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.