Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13771882&display=Mazda%20RX-8

Diesel motor, tempomat brez knofov na volanu, 5 sede?ev... ta pa je unikatna!

Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength.

Casual Gearheads

Napisano

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13781765

A se samo meni zdi tole zelo, zelo optimisticna cena??

Najbolj zanimive so opombe. Najprej pi?e, kako je avto super-ultra-vrhunsko ohranjen, brez rje,...

Nato pi?e, kaj vse je ?e naredil na njem in kaj je zamenjano.

Nazadnje pa stavek: "Avtomobil sem kupil za 2.500 in vanj vlo?il do zdaj 1500 Evrov. Za brezhibno stanje je treba vlo?iti ?e ca. 1200 Evrov..."

Nazadnje pa: prvi lastnik iz Trsta, avto Ljubljanskih tablic, ogled pa v Postojni...

Napisano

Najbolj zanimive so opombe. Najprej pi?e, kako je avto super-ultra-vrhunsko ohranjen, brez rje,...

Nato pi?e, kaj vse je ?e naredil na njem in kaj je zamenjano.

Nazadnje pa stavek: "Avtomobil sem kupil za 2.500 in vanj vlo?il do zdaj 1500 Evrov. Za brezhibno stanje je treba vlo?iti ?e ca. 1200 Evrov..."

Nazadnje pa: prvi lastnik iz Trsta, avto Ljubljanskih tablic, ogled pa v Postojni...

Skratka jama brez dna z lastnikom, ki glumi iskrenega poznavalca in s samozavestno ceno.

• 3 tedne kasneje...
Napisano

E-klasa 2 let stara v cenovnem rangu povsem novo Mazde6. No kaj bi imel kdo raje, pa ve vsak zase. Tole je res stroj in prakti?no nov. :)

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13738938

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

E-klasa 2 let stara v cenovnem rangu povsem novo Mazde6. No kaj bi imel kdo raje, pa ve vsak zase. Tole je res stroj in prakti?no nov. :)

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13738938

Ubistvu 3leta star avto z zelo vprasljivimi kilometri... je pa stroj, ampak nov avto, je le nov avto....

Napisano

Temu avtu so vsaj 100.000 zbil.....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Tudi mercedes ni vec to kar je bil. Cist za pokusino. Om651 in om654 tezave z pogonsko verigo ki je na strani vztrajnika kako poteka menjava lahko sami ugotovite. Avtomatski menjalnik tezave s senzirji menjava je kar draga ker je tcm v tej plati. Vglavnem mazdasi in ostali se prav tako peljemo, vcasih se bolje. Sam sem presel iz mercedesa na mazdo ravno zaradi teh tezav ceprav si 70% naredimo sami in seveda zaradi mazdinega bencinskega motorja. Pred nakupom sem se odlocal med mercedes c vw passat in mazda 6. Glede porabe, oprene in motorja je mazda zmagala,

Napisano

?e ga zastonj dobim, ga prodam naprej...to ni ne lep ne dober avto...

Mercedes sedaj in kvaliteta sta skregana...

Napisano

?al je kvaliteta Mercedesa zelo padla, preve? okvar za tako premium znamko.

?e vedno ?ivijo na lovorikah starih neuni?ljivih Mercedesih.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano

Mercedes pred 30 leti in ve?, ja, sedaj grdi in nekvalitetni avti. ?e renojeve motorje tla?ijo noter in je slika prava. Pri zadovoljstvu kupcev so ponavadi bolj zadaj... pa samo dve letna garancija.

Napisano

Carski opis :)

Mazda6 III z veliko prevozenih in uuugodno ceno :)

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13825015

Pa kaj teh 6k tretje generacije res ni nobene bencinarke blo v slo? Bo treba res iz nem?ije uvozit...

Napisano

Ne, ravno mali renaultovi dizli jih re?ujejo v a, b, cla in c. Ve? te?av je z made by mercedes motorji.

No, da? en kup denarja, da kupi? preoble?en reno. Dvomim, da jih reno re?uje, ker to ni glih neka firma, ki vliva zaupanje.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Zdaj pa samo da malo burja potegne...
    • Paštete so čist ok, letne gume danes v tem soncu pa tudi Tk da za tole temo je vse uredu, če le to ne pomeni, da ker jejo paštete zdaj še bolj cijazijo ali pa nalagajo več stiropora na strehe:
    • Po nekem toku dogodkov sem rentacar dobil mx-30. Plastika se disi po novi, 4000km je mela. Doseg ob prejemu 195km, doseg na AC po cca 20km hitrost 100-120 135km....doseg na cilju po cca 70km (zadnjih 10km mesto) 70km....   Nazajgrede sem ze moral imeti polnjenje (vmes ko je mirovala) ampak skupaj 150km pot pa ze v mislih kje bom.... Ker nisem rezerviral tega avta oz samo mini compact za kratko razdaljo, nisem niti pomislil da moram razmisljat o temu, pa sem moral zvecer po sluzbenih zadevah se odpeljat do shopping centra, nisem niti vedel a je kabel itd, no bil je, placal 2€ in dofilal   Nazajgrede zelo podobno dosega se 60km od nafilanih 200km. Kako rentacar smatra vrnjen avto s 'praznim tankom' za strom pa ne vem   Zdaj bo pa kdo rekel zakaj renta car za tako kratko pot....orly - Les Clayes taxi 140€ v eno smer, pa rabis se taxi do sihta vsak dan pa se nazaj. Rent a car 90€ komplet (kerkol avto te klase)    
    • Krištodio, ki čm, sm kmet an s hribu doma an prou ne zastopm, ki čjo tile zdej povedat:   V Novi Gorici prebili led: odprta prva varna soba v Sloveniji (FOTO) - Robin WWW.ROBIN.SI „ Led je prebit,“ je ob današnjem odprtju programa Goriška varna soba dejal Miha Kramli, terapevt, vodja Centra za zdravljenje odvisnosti v Novi Gorici in preds   Če jaz tole prav razumem, so odprli sobo, kjer se bodo drogeraši lahko varno in pod kontrolo zadevali, da si ne bodo droge pripravljali na skrivaj po skretih in grmovjih. In mi jim bomo še igle plačevali. Pa strokovno osebje - če sem prav razumel: "je tu strokovno osebje, da ti pomagajo, in če se že stopil na to pot, boljše, da se tukaj, kot da nekje jemlješ neko „porkerijo“ ali da se dobi kakšne bolezni.“"    Sem jaz to res prav razumel?
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.