YavarYe X6V6 Napisano 29. november, 2008 Prijavi Napisano 29. november, 2008 Sm se odlo?u da prodam - http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2451475 Zdej ko mam Xedos mi revca stoji zuni na snegu Sej mi bo hudo za njo - sploh zdej na zimo zarad 4WD. Mater a nis mogu tega narest ene 3 mesce nazaj ??? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
ReDevil Napisano 29. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 29. november, 2008 @Jstdoma - matr sam ceno ma? pa tut 4wd-jevsko! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Neyko Napisano 30. november, 2008 Prijavi Napisano 30. november, 2008 Tale pa pomoje ne mara Oplov. ta tip?k iz Mb je mene par mescov nategvou za en homokineti?ni zglob za crx-o Citiraj
LabiGT Napisano 30. november, 2008 Prijavi Napisano 30. november, 2008 ta tip?k iz Mb je mene par mescov nategvou za en homokineti?ni zglob za crx-o pocen se prodajas Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 30. november, 2008 Prijavi Napisano 30. november, 2008 He he,tvoje sanje a? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Ninja Napisano 30. november, 2008 Prijavi Napisano 30. november, 2008 Za vseh teh 50 alinej bi rabu 3 kamijone ne pa tako malo igra?ko Citiraj
Symon Napisano 1. december, 2008 Prijavi Napisano 1. december, 2008 He he,tvoje sanje a? Zaenkrat sem na pravi poti. Le, da se bom najbr? prej ustavil. Citiraj
poky Napisano 1. december, 2008 Prijavi Napisano 1. december, 2008 Kaj se bo? ustavljal....idi do konca! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 1. december, 2008 Prijavi Napisano 1. december, 2008 A tud tok fri?ne so al kaj http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2455568# Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
KAALman Napisano 1. december, 2008 Prijavi Napisano 1. december, 2008 A tud tok fri?ne so al kaj http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2455568# jaooooooooooooo jaz pa ?e mam avto to sem jaz hotu met neko?, tu se pela? ko lord notri... Citiraj LP KAALman
poky Napisano 1. december, 2008 Prijavi Napisano 1. december, 2008 Prava makina ja. Samo preve? ?ejna po moje. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Grega_ Napisano 4. december, 2008 Prijavi Napisano 4. december, 2008 Zelooo poceni, zgleda da se jo ho?e hitro znebiti glede na to da jo je zadel v nagradni igri. Je verjetno ?e malo opreme pozabil na?teti, vsaj po zunanjosti zgleda da je sport oprema. http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2442234 Citiraj
Boss Napisano 4. december, 2008 Prijavi Napisano 4. december, 2008 na to pa je en bolj?ih razlogov za prodajo avta Zadel na nagradni igri... hmm le keri? Citiraj
Grega_ Napisano 4. december, 2008 Prijavi Napisano 4. december, 2008 na to pa je en bolj?ih razlogov za prodajo avta Zadel na nagradni igri... hmm le keri? ?e se ne motim je imel pred kratkim neckerman nagradno igro, v eni Mazda2 v drugi Mazda3. Lahko da je trojka iz te nagradnje igre :ne vem: Citiraj
Boss Napisano 4. december, 2008 Prijavi Napisano 4. december, 2008 aha... mo?no, nisem vedel :ne vem: Citiraj
Allyssa Napisano 4. december, 2008 Prijavi Napisano 4. december, 2008 klik Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 4. december, 2008 Prijavi Napisano 4. december, 2008 Pa res. Sam je fino, k mora pla?at akontacijo dohodnine, pa verjetno ?e davk od dobitkov, pa ?e po mo?nosti vse dajatve od DDV do DMV in na konc je verjetno ugotovu, da mora dat zraven 4-5k?, da se bo lahko sploh za?el vozit. Citiraj
Grega_ Napisano 4. december, 2008 Prijavi Napisano 4. december, 2008 Pa res. Sam je fino, k mora pla?at akontacijo dohodnine, pa verjetno ?e davk od dobitkov, pa ?e po mo?nosti vse dajatve od DDV do DMV in na konc je verjetno ugotovu, da mora dat zraven 4-5k?, da se bo lahko sploh za?el vozit. Jest mislim da je pa moral davek ?e pla?ati,saj druga?e jo nebi mogel prevzeti. Citiraj
Boss Napisano 4. december, 2008 Prijavi Napisano 4. december, 2008 Saj to mislim... res, da je avto zastonj (nagrada) sam je treba ?e precej dopla?at, da ga lohk na cesto zapelje?. Ne mislim to za kupca, ker cena na koncu je pa? ta kon?na, mislim za prodajalca in vzrok zakaj prodaja. Citiraj
Alex Napisano 4. december, 2008 Prijavi Napisano 4. december, 2008 Saj to mislim... res, da je avto zastonj (nagrada) sam je treba ?e precej dopla?at, da ga lohk na cesto zapelje?. Ne mislim to za kupca, ker cena na koncu je pa? ta kon?na, mislim za prodajalca in vzrok zakaj prodaja. No,samo vseeno jo dobi? zeloooo poceni,ne?Pa ?e barva je lu?tna. Citiraj
Grega_ Napisano 4. december, 2008 Prijavi Napisano 4. december, 2008 S full kaskom jo ima? za 14.000 na cesti in registrirano. Barva je pa huda ja. Moja je pri?la 13t EUR pa je letnik 2006. Citiraj
icewoman12 Napisano 4. december, 2008 Prijavi Napisano 4. december, 2008 a js ko bi pa s srcem vozla tak avto pa nikol ne trofim na nagradni igri, mislim!! Citiraj Icewoman is here!
poky Napisano 4. december, 2008 Prijavi Napisano 4. december, 2008 A proba? sre?o tudi kdaj? Ali bi samo nagrade mela,sodelovala pa ne....... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.