LabiGT Napisano 3. februar, 2020 Prijavi Napisano 3. februar, 2020 Golf 1 tud zakon, posebej GTIPa trojka VR6 ima tud posebno mesto pri men Ostali golfi so pol sam fegovska (vag) jajca Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
J.J. Napisano 3. februar, 2020 Prijavi Napisano 3. februar, 2020 https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=14999061pa tole sem tut najdu... no, pravjo da se je treba multitronica ogibati..ampak.. ve kdo kej ve? glede tele kombinacije, ker je extremno redka? Citiraj
323 BA Napisano 4. februar, 2020 Prijavi Napisano 4. februar, 2020 Obvoz, 2x ?rni peter (motor in menjalnik). Citiraj
jacques33 Napisano 4. februar, 2020 Prijavi Napisano 4. februar, 2020 hm, rahlo mika (zaradi motorja)https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=14955824Tole si pa lasti en ljubitelj Alf iz Kranja. Citiraj Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex Mazda6 SPC CD 150 Revolution
J.J. Napisano 4. februar, 2020 Prijavi Napisano 4. februar, 2020 Obvoz, 2x ?rni peter (motor in menjalnik).Kaj je pa z motorjem? Citiraj
Freak Napisano 4. februar, 2020 Prijavi Napisano 4. februar, 2020 To tud mene zanima, nisem ?e zasledil, da bi ble z 2.0 tudi te?ave? Citiraj
323 BA Napisano 4. februar, 2020 Prijavi Napisano 4. februar, 2020 Ogromna poraba olja zaradi prevelike tolerance batov, izguba kompresije, velikokrat je potrebna menjava motorja, ker bati pofrezajo ALU motorni blok, ki je sicer posebej obdelan (z namenom manj?ega trenja batov) in menjava batov posledi?no z nadmero bojda ni mogo?a: Nekaj linkov: https://autofahrerseite.eu/recht/garantie/163-hoher-oelverbrauch-mangel-bei-audi-2-0-tfsi-motoren.html https://www.motor-talk.de/forum/2-0-tfsi-thread-t5192787.html ?e citat iz prvega linka: Die Motorkennbuchstaben von EA888-Motoren, die in diesem Zeitraum verbaut wurden lauten: CABA, CABB, CAEA, CADA, CABD, CAWB, CCZA, CCZB, CDAA, CDAB, CDEB, CDHA, CDHB, CDZA, CHHB, CNBC, CNCB, und CPMA. Betroffen sind die Modelle:Audi A3, A4, A5, A6, Q5 und TTSeat Altea, Alhambra, Exeo, LeonSkoda Octavia, Superb, YetiVolkswagen Golf, SharanTorej raje prste stran. Citiraj
KAALman Napisano 4. februar, 2020 Prijavi Napisano 4. februar, 2020 Alo pozna kdo? ce je lastnik tu gori naj se mi javi na o7o 899 488 https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=15003422&display=Mazda%20Mazda6%20Karavan%20G192%20Revolution%20Top. Citiraj LP KAALman
J.J. Napisano 4. februar, 2020 Prijavi Napisano 4. februar, 2020 Alo pozna kdo? ce je lastnik tu gori naj se mi javi na o7o 899 488 https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=15003422&display=Mazda%20Mazda6%20Karavan%20G192%20Revolution%20Top.Ni lastnika. Preverjano. Leasing hi?a je blaGa grem zdele gledat. Citiraj
mazdaman Napisano 4. februar, 2020 Prijavi Napisano 4. februar, 2020 Te pa javi, da vidimo ali se mi spla?a ustaviti v LJ ko grem mimo Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
J.J. Napisano 4. februar, 2020 Prijavi Napisano 4. februar, 2020 Hm... Avantcar ga je mel. Vsa zgodovina znana, barvanj odbija?i spredaj, zadaj. Neki je blo naliman na armaturki pred sovoznikom. Druga?e lep, brez da bi kej opazil. Sm pa gledal na hitr. Sicer je lepo u?gal, mirno tekel. Bi jo kr mel Citiraj
mazdaman Napisano 4. februar, 2020 Prijavi Napisano 4. februar, 2020 Hvala Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
mazdaman Napisano 4. februar, 2020 Prijavi Napisano 4. februar, 2020 Me je Seba prehitel.... ?e se odlo?i bo avto v dobrih rokah. Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
J.J. Napisano 4. februar, 2020 Prijavi Napisano 4. februar, 2020 Me je Seba prehitel.... ?e se odlo?i bo avto v dobrih rokah. Poslano z mojega EML-L29 z uporabo TapatalkA za 6ko? Pismo no, edin avto, ki mi je sprejemljiv trenutno, pa ga bo ?e en pograbu al kaj? Citiraj
Boss Napisano 4. februar, 2020 Prijavi Napisano 4. februar, 2020 J.J. tole zna hitro it, tako, da jaz bi ?el na tvojem mestu pogledat, ali je tud v ?ivo vse OK.a misli?, da sem ti tole dva dni nazaj za brezveze napisal? 2 Citiraj
Z M A J Napisano 4. februar, 2020 Prijavi Napisano 4. februar, 2020 A za 6ko? Pismo no, edin avto, ki mi je sprejemljiv trenutno, pa ga bo ?e en pograbu al kaj?Cagav fant ni ?e nikoli pri punci spaw (ni kaj odla?ati, ker cena je res ugodna). 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
J.J. Napisano 4. februar, 2020 Prijavi Napisano 4. februar, 2020 Cagav fant ni ?e nikoli pri punci spaw (ni kaj odla?ati, ker cena je res ugodna). Ma u pm vse skupi. Eni ne mahamo kr z ? naokoli, mormo se kj prodat pa leasing uredit. 1 Citiraj
50keda Napisano 4. februar, 2020 Prijavi Napisano 4. februar, 2020 ... kje je zaj Alex, da bi vidu kak se bencinarke prodajajo, ko vro?e ?emlce 1 Citiraj
Z M A J Napisano 4. februar, 2020 Prijavi Napisano 4. februar, 2020 ... kje je zaj Alex, da bi vidu kak se bencinarke prodajajo, ko vro?e ?emlce Ampak samo zaradi TAPRAVE barve. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 4. februar, 2020 Prijavi Napisano 4. februar, 2020 Ja saj samo za aro je blo treba imeti zraven. Smo pa vsi ki pre dolgo gledamo pa? prepozni. ?e nas Seba iz MS prehiti. Je pa res da je bila vsaj en teden na avtonetu. Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Alex Napisano 4. februar, 2020 Prijavi Napisano 4. februar, 2020 To tekmovanje, kdo bo kupil to Mazdo je podobno, kot ko odprejo novo trgovino, pa vsi rinejo vanjo, ?eprav ne vedo, kaj bi pravzaprav radi. Ker pa" gredo drugi, gremo ?e mi. Kot nekak?na mno?i?na histerija.Pa ?e ta prave barve je, pa je panika ta prava. Sej vem, res je lepa, a pije preve?, kar da od sebe. Morala bi imeti turbino pa bi bila res pravi avto. Tako pa, pla?a? eno, dobi? ven nekaj drugega. Bo pa kupec imel, ?e ?e ni? drugega, vsaj najlep?o 6-ko na vasi ali v svoji ulici. Tudi to nekaj ?teje dan danes. Citiraj
Jest Napisano 4. februar, 2020 Prijavi Napisano 4. februar, 2020 Pije niti ne toliko prevec... razlike med tem in dizelskim motorjem je mogoce kaksen liter... Vsaj po mojih izkusnjah... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.