Pozdravljeni, že leta sledim temu forumu, od maja lani pa sem član, ko sem postal ponosni lastnik Mazde 6, 2.2D aut (2020). Prvič pa tudi pišem.
Na vrsti imam prvi mali servis in po moji amaterski diagnostiki morda še menjave sprednjega levega ležaja. Ob nakupu avtomobila sem prevzel tudi petletno jamstvo Avtotehne Vis, a je na spletu precej komentarjev, ki jih odsvetujejo zaradi cene in kvalitete storitev. Ker imam nekaj čez 100k kilometrov mi v primeru uveljavljanja jamstva tako pripada tudi zgolj 40% nadomestila, zato razmišljam, če je sploh vredno forsirati uporabo njihovih storitev. V preteklosti sem imel boljše izkušnje z zasebniki. Ker sem iz okolice Ljubljane, sem seveda dvakrat podčrtal Pelka.
Ima kdo kakšno izkušnjo z Avtotehno Vis, kakšne so cene rednih servisov, kako ste bili zadovoljni? Na forumu nisem našel veliko informacij o njih. Ker se nagibam, da bi ignoriral jamstvo in poklical kar Pelka, ker mu zaradi res morja pohval in priporočil tudi bolj zaupam. Pri izbiri mehanika sem še skoraj bolj izbirčen kot pri ženskah. 😄
Šalo na stran, vsakega feedbacka bom vesel.
Lp
Novi superracunalnik v Mariboru bo 5MW, trenutni je 1MW, pa imamo ene najmanjsih superkompjutrov v evropi in svetu
Mi rabamo AI, to je sedaj nova marketinska tekma. Mi pa zabasani za 5 let dela
Tako da jaz vedno gledam celotno sliko, tole na ljudeh je samo marketinsko ekoloski idiotizem
Ce izracunam sonsamo moji projekti v 2024 dobavili dobrih 40MW na trg....kje so se projekti kolegov
Cena elektrike gre gor SAMO in zgolj iz naslova povpraševanja (kot za vse ostalo). Pri tem pa tudi sami sodelujemo
Ne vem, kakšna povprečja imate pri Vas, ampak pri nas je 30 km komaj v eno smer. Razen, če spet iščeš ekstreme, robne pogoje in ne vem kaj še vse.
Ja, ker v tem primeru ne bi bili odvisni od petrodolarja ampak od elektrodolarja - ker (ne vem, če ti je že kdo povedal) elektrika ne pride iz vtičnice, ampak jo tja spravijo po žicah. Pridelajo jo pa v elektrarnah. In v Sloveniji imamo glede tega kar zelo velik problem. Vodni viri so že preko 80 % izkoriščeni, poleg tega ekologi ne bi dovolili kakšnega večjega jezu narediti. Lahko naredimo kvečjemu še nekaj deset mini in mikro hidroelektrarn, potem se pa konča. Termoelektrarne na premog spet ne bodo šle skozi. Sončne in vetrne elektrarne niso zanesljive v smislu konstantnega vira energije. Torej ostane le še jedrska. Ki je sicer zelo varna in zelo zanesljiva in z malo odpadki, ampak so pa ti odpadki zlodej od zlodja. In če se slučajno zgodi tiste 4,5 ‰, ko gre kaj narobe, pa dobiš Černobil in Fukušimo... Zato nam ni prav preveč v interesu, da podpiramo elektrifikacijo prometa. Ne še...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.