323 BA Napisano 7. februar, 2020 Prijavi Napisano 7. februar, 2020 Samo za krivulje (dizle) dr?i, lastniki bencincev baje la?ejo. Citiraj
J.J. Napisano 7. februar, 2020 Prijavi Napisano 7. februar, 2020 Ej, kaj bi si vi mislil o avtu, o katerem Carfax najde podatke samo pri nas, v tujini ni?, je pa uvo?en? Citiraj
Alex Napisano 7. februar, 2020 Prijavi Napisano 7. februar, 2020 Ej, kaj bi si vi mislil o avtu, o katerem Carfax najde podatke samo pri nas, v tujini ni?, je pa uvo?en?Ni? posebnega... tudi za mojega ni bilo podatkov tam. Gre? na na# uradni servis, lepo prosi?, ?e lahko pogledajo zdodovino avta, ti to stiskajo na papir in to je to. Tam vse pi?e do potankosti. Samo za krivulje (dizle) dr?i, lastniki bencincev baje la?ejo. To je vse bolj tako-tako. Ne se dr?ati teh podatkov kot pijan plota, da ne boste razo?arani. To velja za vse. ?e posebej za benzinarjev, ki radi malo po goljufajo v minus. Citiraj
J.J. Napisano 8. februar, 2020 Prijavi Napisano 8. februar, 2020 https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=14951853 Ewo, ?e ena. Zagrebte se ?e za to zdej... Ni? posebnega... tudi za mojega ni bilo podatkov tam. Gre? na na# uradni servis, lepo prosi?, ?e lahko pogledajo zdodovino avta, ti to stiskajo na papir in to je to. Tam vse pi?e do potankosti. To je vse bolj tako-tako. Ne se dr?ati teh podatkov kot pijan plota, da ne boste razo?arani. To velja za vse. ?e posebej za benzinarjev, ki radi malo po goljufajo v minus. Je VW druga?e. Ja, sm dubu uradno potrdilo, da je Carfax bl tko tko. Citiraj
Shrek Napisano 8. februar, 2020 Prijavi Napisano 8. februar, 2020 Mimogrede..vam dela avtonet? Men ga ?e par dni ne odpre... Citiraj
Nejc1986 Napisano 8. februar, 2020 Prijavi Napisano 8. februar, 2020 Mimogrede..vam dela avtonet? Men ga ?e par dni ne odpre...Jaz sem ravno v?eraj bil gor. Citiraj
Shrek Napisano 8. februar, 2020 Prijavi Napisano 8. februar, 2020 Jaz ga ze par dni ne morem odpreti...Imam A1... Citiraj
Nejc1986 Napisano 8. februar, 2020 Prijavi Napisano 8. februar, 2020 Jaz ga ze par dni ne morem odpreti...Imam A1...Tudi jaz a1, ravno sprobal; dela. Citiraj
Shrek Napisano 8. februar, 2020 Prijavi Napisano 8. februar, 2020 Meni A1 ne... Telekom pa... Prenos podatkov gre, na wifi pa ne...V glavnem, zdaj gre... Se opravi?ujem...sem zasmetil... 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 8. februar, 2020 Prijavi Napisano 8. februar, 2020 Meni A1 ne... Telekom pa... Prenos podatkov gre, na wifi pa ne...V glavnem, zdaj gre... Se opravi?ujem...sem zasmetil...Ah,saj gre vsaka tema tudi kam drugam, kot je sprva mi?ljeno. Sam da dela. Citiraj
mazdaman Napisano 10. februar, 2020 Prijavi Napisano 10. februar, 2020 https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=14951853 Ewo, ?e ena. Zagrebte se ?e za to zdej...Je VW druga?e. Ja, sm dubu uradno potrdilo, da je Carfax bl tko tko.Sem jo gledal in ne ve ali ima ?e original 19`` plati??a zraven, zunaj je ?e kar nisem je pa meril z aparatom. Kilometrov je malo, pa po avtologu je bil tudi uporabnik avta samo eden. Cena za tak letnik je malo visoka, ima pa malo km. Je ne bom vzel se je pa zanimal prijatelj a nista pri?la skupaj z ceno. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Symon Napisano 10. februar, 2020 Prijavi Napisano 10. februar, 2020 https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=14951853 Ewo, ?e ena. Zagrebte se ?e za to zdej...Je VW druga?e. Ja, sm dubu uradno potrdilo, da je Carfax bl tko tko. ?akaj, kaj? Carfax je tako ?lampast? ?eprav, ko je brat kupoval avto in smo pla?ali zato, da smo izvedeli kar smo ?e vedeli. Da je avto uvo?en iz Nem?ije, in to je to. Nem?ki kilometri so o?itno skrivnost za carfax. V glavnem stran vr?en denar. Citiraj
323 BA Napisano 10. februar, 2020 Prijavi Napisano 10. februar, 2020 Draga za la letnik, ?eprav sem tudi svojo 2013 lani prodal ?e za dobra 2 tiso?aka ve? (samo 33.000 kilometrov). Citiraj
Alex Napisano 10. februar, 2020 Prijavi Napisano 10. februar, 2020 Sem malo gledal cene za ta letnik v Nem?iji in zanimivo, da se prodajajo ta letnik in ta denar skoraj same benzinarke.Zanimivo. Citiraj
323 BA Napisano 10. februar, 2020 Prijavi Napisano 10. februar, 2020 Tako stari dizli so ?e vsi na Balkanu 2 Citiraj
Alex Napisano 10. februar, 2020 Prijavi Napisano 10. februar, 2020 Tako stari dizli so ?e vsi na Balkanu ... ali pa v Nem?iji nobeden ne mara benzinark. Jih sicer kupijo, a pozneje ugotovijo, da ni to to.Pa jih prodajo, najbr? vse v Slovenijo, kjer so edini ljubitelji benzinar in si pozneje kupijo tako, kot se za gre. Citiraj
LabiGT Napisano 10. februar, 2020 Prijavi Napisano 10. februar, 2020 Seveda, prebivalstvo nemcije se stara, kar pomeni vec dizelasev Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
samSimon Napisano 10. februar, 2020 Prijavi Napisano 10. februar, 2020 Prosim ne spet za?et... Citiraj
Nejc1986 Napisano 10. februar, 2020 Prijavi Napisano 10. februar, 2020 Ampak to samo v ravninskem delu Nem?ije , kjer navor dizla ne pride toliko do izraza... Sory,mogu sm. Citiraj
Alex Napisano 10. februar, 2020 Prijavi Napisano 10. februar, 2020 Ampak to samo v ravninskem delu Nem?ije , kjer navor dizla ne pride toliko do izraza... Sory,mogu sm.... tega ravninskega dela je pa tako malo, zato se benzinarke prodajajo, ker delajo po autobanu kolone v klance. Raje zamenjajo te Mazde kot stalno pla?evanje kazni. Citiraj
Nejc1986 Napisano 10. februar, 2020 Prijavi Napisano 10. februar, 2020 ... tega ravninskega dela je pa tako malo, zato se benzinarke prodajajo, ker delajo po autobanu kolone v klance. Raje zamenjajo te Mazde kot stalno pla?evanje kazni. To?no to. Zato so mene nazadnje kamenjali v Nem?iji, ko sem si drznil voziti po autobahnu z bencinarjem..... Na lpg... Citiraj
323 BA Napisano 10. februar, 2020 Prijavi Napisano 10. februar, 2020 Just playin', upam da kdo ne vzame resno. Citiraj
Nejc1986 Napisano 10. februar, 2020 Prijavi Napisano 10. februar, 2020 Haters gonna hate. IMG_20200210_173825.jpgBom ?e jaz slikal, ko bom tankal lpg. Ampak glede na nizko porabo bo to lih ?ez 3mesece... Citiraj
Alex Napisano 10. februar, 2020 Prijavi Napisano 10. februar, 2020 Bom ?e jaz slikal, ko bom tankal lpg. Ampak glede na nizko porabo bo to lih ?ez 3mesece...Plin je za gretje doma in kuhanje juhe... 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.