Alex Napisano 6. september, 2020 Prijavi Napisano 6. september, 2020 pred 5 urami je 50keda napisal: @Alex lahlo da je ze prejsni lastnik upgradal, lahlo pa da je narocil ledice ob nakupu. Ma men je pa kul da so navadne, dost ljudi se pritozuje, da so ledice premocne in bodiai motijo voznika, ali pa zaslepijo vse. Prejšnji lastnik je bil uradni zastopnik- mazda servis za Nemčijo. Baje, da je bila to posebna serija z že vgrajenimi led lučkami serijsko, (razen ledvice za tablico). Meni so kul in če jih ne bi bilo, bi jih sam montiral. Citiraj
Aless Napisano 6. september, 2020 Prijavi Napisano 6. september, 2020 @Alex Verjetno je prejšnji lastnik vzel original Led kit za notranjost, ki ga Mazda ponuja pod dodatno opremo za skromnih 95€🙄 3 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Alex Napisano 6. september, 2020 Prijavi Napisano 6. september, 2020 pred 52 minutami je Aless napisal: @Alex Verjetno je prejšnji lastnik vzel original Led kit za notranjost, ki ga Mazda ponuja pod dodatno opremo za skromnih 95€🙄 Aha... res zna bit to.Je pa bogata cena, res. 😁 1 Citiraj
Slivka Napisano 6. september, 2020 Prijavi Napisano 6. september, 2020 Kaj pa vem... Jaz sem sam montiral LEDice v kabino. Pa se je že večkrat zgodilo (vsaj štirikrat), da so drobni prstki čez dan premaknili stikalo z "door" na "on" in je luč v kabini gorela čez vikend, dokler nisem v ponedeljek zjutraj opazil, da avto sveti... Po takem podvigu je ponavadi potrebno akumulator kar zamenjati. Kar je precej več kot 95€... 1 Citiraj
NevLado Napisano 8. september, 2020 Prijavi Napisano 8. september, 2020 dne 6. 9. 2020 ob 20:34 je Slivka napisal: Kaj pa vem... Jaz sem sam montiral LEDice v kabino. Pa se je že večkrat zgodilo (vsaj štirikrat), da so drobni prstki čez dan premaknili stikalo z "door" na "on" in je luč v kabini gorela čez vikend, dokler nisem v ponedeljek zjutraj opazil, da avto sveti... Po takem podvigu je ponavadi potrebno akumulator kar zamenjati. Kar je precej več kot 95€... Ja pa saj LED porabi manj kot navadne žarnice. Citiraj
Slivka Napisano 9. september, 2020 Prijavi Napisano 9. september, 2020 Točno tako. Zato je pa akumulator zdržal. Če bi bile notri navadne žarnice, ne bi. Zato se mi pa cena 95€ za LED osvetlitev kabine ne zdi pretirana. Ker ti eni drobni prstki mimogrede naredijo večji strošek, da še veš ne kdaj... 3 Citiraj
Slivka Napisano 15. september, 2020 Prijavi Napisano 15. september, 2020 Zanimajo me Vaša mnenja in izkušnje: Peugeot Boxer :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Peugeot Boxer Gasilsko vozilo, letnik:2014,25000 EUR :: www.Avto.net :: Citiraj
Alex Napisano 15. september, 2020 Prijavi Napisano 15. september, 2020 pred 8 minutami je Slivka napisal: Zanimajo me Vaša mnenja in izkušnje: Peugeot Boxer :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Peugeot Boxer Gasilsko vozilo, letnik:2014,25000 EUR :: www.Avto.net :: Kupi... če nič drugega lahko vžgeš luči in imaš povsod prednost. Jaz glasujem za. Bdw barva je prava. 👍 1 Citiraj
AmpeR Napisano 15. september, 2020 Prijavi Napisano 15. september, 2020 To je pa za razmisliti. Jaz bi ga šel pogledati. Gasilci ponavadi skrbijo za take zadeve.... 1 Citiraj
Boss Napisano 15. september, 2020 Prijavi Napisano 15. september, 2020 Piše švercerji obvoz... tko da hmmm. A se bojijo da bo kdo ilegalne migrante čez mejo vozil v rdečem gasilskem vozilu al so se zmotili in mislili na prekupčevalce z avtomobili. 1 2 Citiraj
Jest Napisano 15. september, 2020 Prijavi Napisano 15. september, 2020 Saj je jasno, kaj so mislili ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 16. september, 2020 Prijavi Napisano 16. september, 2020 Ja, to vem, da gasilci ponavadi ne bodo umazanega (in slanega) parkirali, ampak da je to gotovo redno čiščeno in garažirano. Torej kljub starosti 6 let gotovo nima rje in je lepo ohranjen. Kako trpežni so pa ti motorji? In koliko so dejansko res žejni? (ne koliko piše v reklami, ampak koliko res porabi) Kolikšen strošek je odstranit vse tiste napise? Bo potem šlo s poliranjem ali ga bo potrebno prebarvat? Sicer pa, kar v oglasu ne piše, ima tudi avtomatsko klimo in tempomat. Citiraj
Alex Napisano 16. september, 2020 Prijavi Napisano 16. september, 2020 pred 4 urami je Slivka napisal: Ja, to vem, da gasilci ponavadi ne bodo umazanega (in slanega) parkirali, ampak da je to gotovo redno čiščeno in garažirano. Torej kljub starosti 6 let gotovo nima rje in je lepo ohranjen. Kako trpežni so pa ti motorji? In koliko so dejansko res žejni? (ne koliko piše v reklami, ampak koliko res porabi) Kolikšen strošek je odstranit vse tiste napise? Bo potem šlo s poliranjem ali ga bo potrebno prebarvat? Sicer pa, kar v oglasu ne piše, ima tudi avtomatsko klimo in tempomat. Kolega je kupil avto od redarske službe. In je vse nalepke sam spravil dol. Seveda ga je moral tudi celega spolirati. Edino tam, kjer je imel na strehi luči je moral to zatesniti , ko jih je odstranil. 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 16. september, 2020 Prijavi Napisano 16. september, 2020 Ponavadi ne šparajo glih teh vozil ne Citiraj
Slivka Napisano 16. september, 2020 Prijavi Napisano 16. september, 2020 Ponavadi jih ne šparajo, ko gredo na intervencijo, sicer pa (vsaj naši) zelo pazijo na vozni park. 1 Citiraj
mazdaman Napisano 17. september, 2020 Prijavi Napisano 17. september, 2020 Evo tukaj samo še dokupiš el. motorje za drsna vrata in imaš vse kar si želel. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Slivka Napisano 17. september, 2020 Prijavi Napisano 17. september, 2020 Bi koga mogoče slučajno zanimala Mazda 5 z dvolitrskim turbo dizlom? Citiraj
Alex Napisano 17. september, 2020 Prijavi Napisano 17. september, 2020 pred 7 minutami je Slivka napisal: Bi koga mogoče slučajno zanimala Mazda 5 z dvolitrskim turbo dizlom? Dvomim... če bi bil benzinar bi se kar trlo kupcev. Citiraj
Z M A J Napisano 21. september, 2020 Prijavi Napisano 21. september, 2020 Rahlo močnejša 2004 Mazda3 z bencinskim motorjem in precej ugodno ceno; Mazda Mazda3 :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Mazda Mazda3 Sport 2.0i GTA, letnik:2004,1090 EUR :: www.Avto.net :: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Scr3am Napisano 21. september, 2020 Prijavi Napisano 21. september, 2020 ta avto ima skoraj 500 k km pa dost je rjasta. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 23. september, 2020 Prijavi Napisano 23. september, 2020 Lamborghini Aventador :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Lamborghini Aventador S LP740-4, letnik:2018,457500 EUR :: www.Avto.net :: 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 23. september, 2020 Prijavi Napisano 23. september, 2020 pred 3 minutami je Z M A J napisal: Lamborghini Aventador :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Lamborghini Aventador S LP740-4, letnik:2018,457500 EUR :: www.Avto.net :: @Z M A Jkaj boš menjal? Citiraj
Jest Napisano 23. september, 2020 Prijavi Napisano 23. september, 2020 Ni cabrio pa nima śibedah ... pa barva ni taprava 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 23. september, 2020 Prijavi Napisano 23. september, 2020 Pa za Zmaja bi moral biti na LPG... Citiraj
AmpeR Napisano 23. september, 2020 Prijavi Napisano 23. september, 2020 Brez veze. Kupiš Teslo za 4x manj dinrčkov in z boljšimi pospeški 😈 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.