Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Hmh, Mazda diesel z prevoženimi 500.000km?! 😎

Ziher so prevrteni naprej😁😁😁

Po mnenju nekaterih na forumu, je dizel za smeti, se kvari in ne zdrži 200kkm. 🙄

1069277.jpg
WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda6 CD185 GTA, letnik:2009,3500 EUR :: www.Avto.net ::

• Všeč 5
  • Začuden 1
  • Ljubim 1

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano

Aless evo dokaz za vse dvomljivce da se da. Koliko tistih z 200000km+ ima prevrtenih nazaj in imajo realnih ravno toliko.

Napisano
pred 33 minutami je Aless napisal:

Po mnenju nekaterih na forumu, je dizel za smeti, se kvari in ne zdrži 200kkm. 🙄

1069277.jpg
WWW.AVTO.NET

To je pa sestka od @Turbo Lumpi :)

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Od kdaj so ble pa PFL dizelce 185km? A je dal 2.2 motor namest 2.0. not? Se to sploh da homologirat?

Napisano (urejeno)
Pred eno uro je Aless napisal:

1069277.jpg
WWW.AVTO.NET

Všeč mi je, ker deluje pošteno, kar očitno, ... ves ta natančen  opis zgodovine ... kar sicer po izkušnjah ne pomaga najbolj pri prodaji vozila.😉

Popravljeno od Janez007
Napisano
pred 11 urami je J.J. napisal:

Od kdaj so ble pa PFL dizelce 185km? A je dal 2.2 motor namest 2.0. not? Se to sploh da homologirat?

Od 2009 so bili not 2.2 motorji s tremi močmi in eden je bil točno s tako konjažo. 2.0, je bil praktično samo dobro leto v uporabi pa še to le zaradi tega, ker so zamujali z 2.2 dizlom.

33112_1.png

Napisano
pred 11 urami je Jest napisal:

To je pa sestka od @Turbo Lumpi :)

ampak s ceno je pa optimist... jaz sem lani svojo v brezhibnem stanju s skoraj pol manj km dal za 3000 EUR. Sicer pa... naj trg pove, da ne bom kej bv naprej govoril.

• Všeč 2
  • Zmeden 1

33112_1.png

Napisano
pred 1 minuto je Boss napisal:

ampak s ceno je pa optimist... jaz sem lani svojo v brezhibnem stanju s skoraj pol manj km dal za 3000 EUR. Sicer pa... naj trg pove, da ne bom kej bv naprej govoril.

Slabo si prodal....😁

Napisano

Ma niti ne... mi je bolj pomembno bilo, da je šla brez jebanja z raznimi rođoti. Še enkrat bom povedal, kot že mnogokrat - tud jurja je vredno, da nimaš opravka s takimi preprodajalci. Ampak, ko voli nek izvoli in naj se jebe par mesecev, na koncu pa je še vsak popustil in dal za bistveno manj kot je mislil.

33112_1.png

Napisano (urejeno)
On 1/2/2021 at 9:14 AM, Aless said:

1069277.jpg
WWW.AVTO.NET

Tole pa prodaja nas @Turbo Lumpi 🙂

Edit: vidim, da ste ze prsli do tega 😁

Popravljeno od Deeyan
Napisano
pred 8 minutami je gregc88 napisal:

ja očitno je mazda huda roba k je tok hitr prodana :D

drgač je pa pisal da se mu je med vožnjo odprl pokrov motorja in je bila veselica.... nočem doživet

Mazda Mazda6 Wagon CD175 Revolution, letnik:2014, samo 5.500 EUR ? A ta avto je bil vozen?

Napisano
pred 7 minutami je Janez007 napisal:

Mazda Mazda6 Wagon CD175 Revolution, letnik:2014, samo 5.500 EUR ? A ta avto je bil vozen?

Po moje ja. Kupiš kje na odpadu novo havbo, poklepaš še kaj zraven in pobarvaš. Vse skupaj rešiš po moje za kakega jurja ali malo več. In imaš skoraj zastonj vrhunski avto. 😉

Napisano

pisalo je da je odlicen, pololnoma vozen.... 

je pa havba streha itd vse zlamano blo....

mogoce je lastniku dvignilo pritisk ko je pokrov dobu u glavo in je ni mogu vec videt... nevem, vprasanje kaj je blo

Napisano

nevem , nism tolk gledal , glih med zadnjih 100 oglasov  sem jo opazil pa sem nalimal če bo koga zanimala, pol sm šou pa spat :D

ja včasih dobiš kej pocen če počakaš oz. imaš srečo...

• 2 tedna kasneje...
Napisano
10 hours ago, Freak said:

Pa tole tudi dobro izgleda 😎

1059867.jpg
WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda3 Sport 2.3i MPS Navi, letnik:2010,11500 EUR :: www.Avto.net ::

Tole pa mislim, da je lastnik v naši skupini na Facebooku :)

Napisano

Ugodna cena 6-ke GH dizel karavan 2500€;

1047887.jpg
WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda6 Sport Combi CD140 CE, letnik:2009,2500 EUR :: www.Avto.net ::

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.