Alex Napisano 6. februar, 2023 Prijavi Napisano 6. februar, 2023 pred 16 minutami je dvorjan napisal: Imate še "stare podatke" oziroma informacije. Drži, včasih si moral za odmero DMV na lokalni finančni urad, kjer so imeli 30 dni časa za obdelavo vloge. In ja, v LJ so si kar vzeli 30 dni (ne pa več). Zdaj pa ta dokument oddaš elektronsko in ga pač lahko obdela katerikola izpostava FURS v Sloveniji (sicer še vedno lahko izbereš, da ga pošljejo na ta ali oni urad), zato je bistveno hitreje. Vem, ker sem to delal januarja letos. Homologacija - isti dan, FURS naslednji dan, po dveh dneh od prihoda vozila v SLO je že imelo slovenske tablice (še preden bi se najkrajše nemške sploh iztekle). Se pravi, da je to vse sedaj poteka izredno hitro? Vsaj nekaj so izboljšali.👍 2 Citiraj
Janez007 Napisano 7. februar, 2023 Prijavi Napisano 7. februar, 2023 (urejeno) dne 4. 2. 2023 ob 21:37 je scania napisal: Ok, rabis se dve alu podložki notranji premer 18 zunanji 24. Scania, bodo tele podložke OK? (v Eurogarden sta jih včeraj iskala 2 prodajalca pol ure in jih nista našla 🙃) Popravljeno 7. februar, 2023 od Janez007 Citiraj
scania Napisano 7. februar, 2023 Prijavi Napisano 7. februar, 2023 pred 29 minutami je Janez007 napisal: Scania, bodo tele podložke OK? (v Eurogarden sta jih včeraj iskala 2 prodajalca pol ure in jih nista našla 🙃) Bo bo 🙂 1 Citiraj
Janez007 Napisano 7. februar, 2023 Prijavi Napisano 7. februar, 2023 (urejeno) @scania HVALA. Vmes sem našel v SLO in lahko celo prevzamem v mojem kraju. Vzel sem jih kar 10. Popravljeno 7. februar, 2023 od Janez007 1 Citiraj
NevLado Napisano 7. februar, 2023 Prijavi Napisano 7. februar, 2023 Janez, naslednjič ko bo v hoferju tist paketek za 10 eur kupi tisto...če bo za milimeter večja ne bo nič narobe 1 Citiraj
Janez007 Napisano 7. februar, 2023 Prijavi Napisano 7. februar, 2023 pred 11 minutami je NevLado napisal: Janez, naslednjič ko bo v hoferju tist paketek za 10 eur kupi tisto...če bo za milimeter večja ne bo nič narobe Tisti paketki takšnih in drugačnih tesnil me vedno mikajo. Ampak kaj čem s toliko tesnil, da mi potem nekje neuporabljene gnijejo? Se mi je zgodilo, da sem v Hoferju kupil 2 x isto stvar na zalogo (če se ne motim je bila kronska žaga). Kupil in nanjo pozabil. Kaj vse še novega najdem, ko pospravljam garažo ... 😂 1 1 Citiraj
NevLado Napisano 7. februar, 2023 Prijavi Napisano 7. februar, 2023 pred 29 minutami je Janez007 napisal: Tisti paketki takšnih in drugačnih tesnil me vedno mikajo. Ampak kaj čem s toliko tesnil, da mi potem nekje neuporabljene gnijejo? Se mi je zgodilo, da sem v Hoferju kupil 2 x isto stvar na zalogo (če se ne motim je bila kronska žaga). Kupil in nanjo pozabil. Kaj vse še novega najdem, ko pospravljam garažo ... 😂 Jaz to vedno kupim... "mogoče bom enkrat rabu" Potem pa sem zadnjič v snegu na kultivatorju izgubil podložko med pluženjem, matica se je obdržala po čudežu na eni plošči spodaj. Pa iščem po delavnici neko odpadno podložko...ko sem zaključu se pa spomnem da mam cel paket teh podložk iz hofra v kleti 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 7. februar, 2023 Prijavi Napisano 7. februar, 2023 Mene bolj muči v drugo smer: vem, da imam. A je ponavadi hitreje, če se odpeljem 27 km daleč v trgovino po novo reč kot pa da se lotim doma premetavat šaro in iskat... 2 1 Citiraj
Alex Napisano 8. februar, 2023 Prijavi Napisano 8. februar, 2023 Jaz vsake toliko naredim red na podstrešju in v obeh kleteh. Zmečem enostavno stran vse, kar nisem rabil vsaj deset let (izjema je orodje). Itak, ko kaj določenega iščem ne najdem in moram v vsakem primeru kupit. 5 Citiraj
sportman333 Napisano 8. februar, 2023 Prijavi Napisano 8. februar, 2023 pred 3 urami je Alex napisal: Jaz vsake toliko naredim red na podstrešju in v obeh kleteh. Zmečem enostavno stran vse, kar nisem rabil vsaj deset let (izjema je orodje). Itak, ko kaj določenega iščem ne najdem in moram v vsakem primeru kupit. to je prednost stanovanja ali manjše hiše, ki nima kleti, itd....enostavno nimaš prostora za kramo....kolega je/bo podedoval 50.let staro hišo, sem mu zadnjič malo pomagal "pucati", in sem med drugim "prevzel", da je sin nesel v šolo star papir....vse lepo zloženo v gajbicah :), reci piši 310kg.....nikoli več ne bo prinesel toliko odpadnega papirja v šolo , da ne govorim o kosovnem odpadu, ki sva ga zvozila na komunalo.... 1 1 Citiraj
Alex Napisano 8. februar, 2023 Prijavi Napisano 8. februar, 2023 pred 7 urami je sportman333 napisal: to je prednost stanovanja ali manjše hiše, ki nima kleti, itd....enostavno nimaš prostora za kramo....kolega je/bo podedoval 50.let staro hišo, sem mu zadnjič malo pomagal "pucati", in sem med drugim "prevzel", da je sin nesel v šolo star papir....vse lepo zloženo v gajbicah :), reci piši 310kg.....nikoli več ne bo prinesel toliko odpadnega papirja v šolo , da ne govorim o kosovnem odpadu, ki sva ga zvozila na komunalo.... Ja, v letih se nabere čuda stvari. Na podstrešju smo imeli še posteljico od starejšega sina, ki končuje faks, pa voziček, skratka en kup stvari, ki jih nihče ne rabi več, ker so zastarele in dan danes niso več in. Hm, čez kakih deset let bodi zopet moderne. Tega pa nisem pomislil. 🤔 2 Citiraj
Bini Napisano 9. februar, 2023 Prijavi Napisano 9. februar, 2023 To je 5 najbolj zanesljivih avtomobilskih znamk - Zanimivosti - Avto Magazin AVTO-MAGAZIN.METROPOLITAN.SI Presenetiti vas utegne, katera znamka se je znašla na tretjem mestu. Smo pri vrhu..... 5 1 Citiraj
Boss Napisano 9. februar, 2023 Prijavi Napisano 9. februar, 2023 Pa tolk majo nekateri za povedat čez Mazdo... V bistvu bi bil pa kle gor en živ dolgčas glede servisiranja Mazd, če se ne bi pogovarjali o praktično vsemu. 2 1 Citiraj
Bini Napisano 9. februar, 2023 Prijavi Napisano 9. februar, 2023 pred 28 minutami je Boss napisal: Pa tolk majo nekateri za povedat čez Mazdo... V bistvu bi bil pa kle gor en živ dolgčas glede servisiranja Mazd, če se ne bi pogovarjali o praktično vsemu. Še dobro,da delajo dizle....😁🤭 3 Citiraj
Alex Napisano 9. februar, 2023 Prijavi Napisano 9. februar, 2023 (urejeno) pred 3 urami je Boss napisal: Pa tolk majo nekateri za povedat čez Mazdo... V bistvu bi bil pa kle gor en živ dolgčas glede servisiranja Mazd, če se ne bi pogovarjali o praktično vsemu. Saj sem zadnjič napisal, da se pogovarjamo na mazda forumu v glavnem o tem, koliko kav smo spili in kako dolgega imamo (računalniški kabel namreč). 😊 Dobro, vsake toliko uleti kak padalec, ki je sicer forumaš, a ne da nobenega glasu od sebe, dokler nima kakega problema (kako zaribano turbino ali zabit dpf filter). Če bi bili več na forumu bi se lahko še temu ognili. V glavnem, lahko vidimo, da četudi včasih malo zapizdimo na naše mazde, so še vedno daleč pred ostalimi po zanesljivosti in zadovoljstvu imetnikov. 😊 Popravljeno 9. februar, 2023 od Alex 4 2 Citiraj
dvorjan Napisano 9. februar, 2023 Prijavi Napisano 9. februar, 2023 pred 6 urami je Bini napisal: To je 5 najbolj zanesljivih avtomobilskih znamk - Zanimivosti - Avto Magazin AVTO-MAGAZIN.METROPOLITAN.SI Presenetiti vas utegne, katera znamka se je znašla na tretjem mestu. Smo pri vrhu..... Ja, kar se zanesljivosti tiče, so Japonci vsaj dva koraka pred ostalimi. Pa sem imel celo njihove dizle ... (tudi Accorda 2.2 i-CTDi) Sicer pa Japonec (po možnosti še avto, ki je dejansko Made in Japan) in bencinar - pa te ne rabi boleti glava glede servisov, pa kdaj boš ostal na cesti ... 4 Citiraj
MazdaBoy Napisano 9. februar, 2023 Prijavi Napisano 9. februar, 2023 Kaj a ni bla ta nova cca.25k eur? Res so znoreli s temi cenami 🤔 Mazda Mazda6 G145 Challenge SLO 1.LASTNIK KOT NOV, letnik:2019,24890 EUR :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Mazda Mazda6 G145 Challenge SLO 1.LASTNIK KOT NOV, letnik:2019,24890 EUR :: www.Avto.net :: 2 1 Citiraj
NevLado Napisano 9. februar, 2023 Prijavi Napisano 9. februar, 2023 pred 2 minutama je MazdaBoy napisal: Kaj a ni bla ta nova cca.25k eur? Res so znoreli s temi cenami 🤔 Mazda Mazda6 G145 Challenge SLO 1.LASTNIK KOT NOV, letnik:2019,24890 EUR :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Mazda Mazda6 G145 Challenge SLO 1.LASTNIK KOT NOV, letnik:2019,24890 EUR :: www.Avto.net :: Ja nove ne moreš več kupit, to je fora 2 Citiraj
Jest Napisano 9. februar, 2023 Prijavi Napisano 9. februar, 2023 Nova je bila po ceniku 2019 26.290 € V zadnjem ceniku pa je z opremo Attraction 31.790 € null 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 9. februar, 2023 Prijavi Napisano 9. februar, 2023 pred 2 urama je MazdaBoy napisal: Kaj a ni bla ta nova cca.25k eur? Res so znoreli s temi cenami 🤔 Mazda Mazda6 G145 Challenge SLO 1.LASTNIK KOT NOV, letnik:2019,24890 EUR :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Mazda Mazda6 G145 Challenge SLO 1.LASTNIK KOT NOV, letnik:2019,24890 EUR :: www.Avto.net :: Itak. Za ta denar je ne bo prodal do drugega novega leta. Vredna je, tako brat bratu, kakih 18000€. Tega motorja pa res ne mara nihče. Raje se folk pelje z avtobusom. 2 2 1 Citiraj
NevLado Napisano 9. februar, 2023 Prijavi Napisano 9. februar, 2023 pred 11 minutami je Alex napisal: Itak. Za ta denar je ne bo prodal do drugega novega leta. Vredna je, tako brat bratu, kakih 18000€. Tega motorja pa res ne mara nihče. Raje se folk pelje z avtobusom. Glej, na zadnjih 2200 km prevoženih ima 7.1 porabo... šparovček 1 3 Citiraj
Janez007 Napisano 9. februar, 2023 Prijavi Napisano 9. februar, 2023 (urejeno) Ampak avto je ta prav za kupit, malo takih - ohranjen, malo km, + komplet platišč z gumami. Problem je samo, če ti ustreza (limuzina, motor (meni bi bil OK, saj bistvene razlike med G145 in G165 ni), oprema - zame ima dovolj). Cena pa je res huda. Recimo, 19.000 bi bila meni OK. 😀 Za to nastavljeno ceno 24.890 ne dobiš niti najcenejše nove trojke G122 (25.890). Popravljeno 9. februar, 2023 od Janez007 2 Citiraj
Bini Napisano 9. februar, 2023 Prijavi Napisano 9. februar, 2023 Malo mi je čudno,da ima že nove letne gume pri 25kkm....🤔 Pomeni,da so letne zdržale le cca 15kkm......☹️ 2 Citiraj
Shrek Napisano 10. februar, 2023 Prijavi Napisano 10. februar, 2023 Emšo gum mogoče? Ali je pa toliko profila, da so kot nove. 2 Citiraj
Bini Napisano 10. februar, 2023 Prijavi Napisano 10. februar, 2023 Možno, sto ljudi sto čudi... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.