Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 11 minutami je Matick napisal:

Zato prikolico kupuje, da bo lahko lopate naokrog vozu

Verjetno bolj sebi domov, ker je strašen ljubitelj lopat, če še kdo slučajno tega ne ve.... 😁🫣😉

Napisano
pred 3 minutami je Bini napisal:

Verjetno bolj sebi domov, ker je strašen ljubitelj lopat, če še kdo slučajno tega ne ve.... 😁🫣😉

Jaj, no zastonj prva lopata foruma 😂

Napisano
Pred eno uro je Matick napisal:

Zato prikolico kupuje, da bo lahko lopate naokrog vozu

... morda bi bil še boljši biznis odvoz Mazd dizel Skyactiv na servise ... 😁

Napisano
pred 3 urami je Janez007 napisal:

... morda bi bil še boljši biznis odvoz Mazd dizel Skyactiv na servise ... 😁

Z mojo bi osirotel. 

Napisano

Jaz sem lani prodal 2010 Mazdo 2 s 100.000 km.

Ta, ki je imel Bentleya, ker verjetno imel še 5 drugih zraven.

Napisano

Za to ceno bi kar bila za kupit ampak računaj na cca 8 l porabe, drugače so motorji TOP, nezahtevni! Je pa treba vse dobro preverit, da ni kaj skrito, ker imaš potem kar velike stroške..... Motijo me slabe slike, se podrobno nič ne vidi in koliki lastnik je🤔. Možno, da gre kar iz rok v roke, ker tako Mazdo 19 letnik ne morejo imeti 3,4....lastniki, če si zadovoljen z njo jo imaš nekaj let... :nevem:

Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

Za to ceno bi kar bila za kupit ampak računaj na cca 8 l porabe, drugače so motorji TOP, nezahtevni! Je pa treba vse dobro preverit, da ni kaj skrito, ker imaš potem kar velike stroške..... Motijo me slabe slike, se podrobno nič ne vidi in koliki lastnik je🤔. Možno, da gre kar iz rok v roke, ker tako Mazdo 19 letnik ne morejo imeti 3,4....lastniki, če si zadovoljen z njo jo imaš nekaj let... :nevem:

Oblika, letnik, km, barva, cena?

Napisano (urejeno)

Eh ni je več. Bomo počakali.

Bla je mazda6 limuzina, 2019l, oprema takumi plus brez šibedaha z 80k km za 19k€ črne barve

Popravljeno od porko-d
Napisano
pred 55 minutami je porko-d napisal:

Eh ni je več. Bomo počakali.

Bla je mazda6 limuzina, 2019l, oprema takumi plus brez šibedaha z 80k km za 19k€ črne barve

Torej je hitro šla.... :nevem:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.