J.J. Napisano 26. september, 2016 Prijavi Napisano 26. september, 2016 Zdravo! Ima kdo kakega mojstra v okolici Lj k rihta felge pa te ne opali tko kot Koritnik? Hvala za info ? Lp Janez Poslano z mojega SM-G800F z uporabo Tapatalk Citiraj
jures Napisano 26. september, 2016 Prijavi Napisano 26. september, 2016 Koritnik je vreden svojega denarja, pa sploh ni drag, celoten okvir motorja + prtlja?nik, peskanje, galvaniziranje, pra?no barvanje = 70? :ne vem: Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
axi Napisano 28. september, 2016 Prijavi Napisano 28. september, 2016 V Kamniku ima? Kuret-a, v ?marci pa Kuhar Beno. Meni je ra?unal za popravilo feltne 30?. Je pa seveda odvisno koliko je po?kodovana in kak?na je feltna... 1 Citiraj
J.J. Napisano 1. oktober, 2016 Avtor Prijavi Napisano 1. oktober, 2016 Ja, gledam, da bi kupil tele feltne in jih dal zrihtat. Vem, da mi je vzel za 6ko nazadnje pr Koritniku kr nekej dnarja, je blo neki za varit, vse 4 speskat in barvat, sam spet niso ble tok zbite. Se mi zdi da okol 170? za vse 4. Ena je bla zbita takrat - varjenje roba, ostale vse ok, samo peskanje in barvanje. http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=11263362&display=Fondmetal%20Original%20Mazda%203 Tele so mi v?e? in ?e bi ble za zrihtat minimalno, pol bi jih vzel. Za tega v Kamniku sm sli?al, da je ok in dobr naredi. Citiraj
samSimon Napisano 1. oktober, 2016 Prijavi Napisano 1. oktober, 2016 hahaha, jst mam iste, samo 16'' Citiraj
Scr3am Napisano 1. oktober, 2016 Prijavi Napisano 1. oktober, 2016 Koliko pa pride priblizno da ti jih malo popravi po robovih ter speska in na novo pihne ? Ker kokr jest vem je to takoj 200e za ta denar oz. Se minimalno dodam pa dobim ze druge. Citiraj
dady Napisano 6. oktober, 2016 Prijavi Napisano 6. oktober, 2016 Na voljo imam alu feltne 15 od Mazde 3 vse so ravne ?e te zanima. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.