lukiluke1 Napisano 2. oktober, 2016 Prijavi Napisano 2. oktober, 2016 Bli?a se ?as menjave pnevmatik in za mojo Mazdo CX5 potrebujem dobre zimske gume, hkrati pa plati??a na katera bodo namontirana. Imate kake dobre veze in ponudbe, kjer bi lahko relativno ugodno kupil oboje?Pa ?e vpra?anje...je kak problem pri nabavi "neoriginalnih" plati?? in senzorjem tlaka v pmevmatikah?Hvala za morebitne informacije. Citiraj
Stroker Napisano 2. oktober, 2016 Prijavi Napisano 2. oktober, 2016 Ni problemov s senzorjem tlaka, ker ga ni. Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Nejc1986 Napisano 2. oktober, 2016 Prijavi Napisano 2. oktober, 2016 Lansko jesen sem primerjal cene zimskih gum po ljubljani in okolici ter po internetu... Zanimivo,najceneje me je prslo v bauhausu... s tem da govorim o 15 colskih michelin alpin4 zame in sava eskimo s3+ za kolega, torej ne neke xy obnovljene... In dajo bon za zastonj premontazo... priporocam . vulkanizerji so drazji,s tem da niti ni vec povsod taka praksa,da ti jih zastonj zmontirajo,ucasih je bilo drugace... Glede na to,da je govora o ?e vecji/drazji dimenziji,se splaca vzeti kaksno urco ali dve in primerjat cene med seboj,znajo bit velke razlike... Znajo pa met kaksni vulkanizerji akcije in prodajajo komplet platisca plus gume ?e skupaj,verjetno se splaca,ne vem pa koliko si lahko izbircen pri izbiranju... to bodo kaksni drugi znali povedat... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.