Honda Hitra Napisano 5. oktober, 2016 Prijavi Napisano 5. oktober, 2016 Pozdravljeni! Na mazdici sem pred dnevi zamenjal set sklopke le?aj,lamela,ko?,zdej pa se dogaja da ve?krat med vo?njo ali pa ko je vozilo pri?gano v prostem teku se sli?i zelo po tiho in na kratko neko cviljenje,?ivkanje ?e pa se pedala od sklopke samo dotaknem s prstom omenjeno ?ivkanje utihne.Kaj bi ?e lahko bilo narobe glede tega? Lp Citiraj
Honda Hitra Napisano 5. oktober, 2016 Avtor Prijavi Napisano 5. oktober, 2016 Se lahko normalno vozim dalje ali je potrebno zopet menjalnik ?imprej razdret in zamenjat le?aj? Citiraj
Deeyan Napisano 5. oktober, 2016 Prijavi Napisano 5. oktober, 2016 mogo?e lohk poskusi? edino ?e mal zeinliftat cilinder Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Honda Hitra Napisano 6. oktober, 2016 Avtor Prijavi Napisano 6. oktober, 2016 Je olje za menjalnik 75w 90 vredu za 323F? Citiraj
Peter Mernik Napisano 10. oktober, 2016 Prijavi Napisano 10. oktober, 2016 Mislim da bo primerno olje za menjalnik 80w90 za omenjeno vozilo. Citiraj
markym Napisano 12. oktober, 2016 Prijavi Napisano 12. oktober, 2016 Meni cvili ?e odkar sem menjal set. Naredil sem 100 jurjev, tko da sam vozi. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.