BarneyStinson Napisano 7. oktober, 2016 Prijavi Napisano 7. oktober, 2016 Pozdravljeni Z punco sva pred nakupom Mazde 2 Revolution. V mislih imava tudi Ford Fiesto, Opel Corso, Hyundai i20 in pa v ta cenovni rang tudi Opel Astro inovattion. Od omenjenih se nagibava bolj k Mazdi 2 ali Astri, zaradi dobre opreme za budget (15-16.000?).Kaj menite vi? Vem da sta razli?en razred. Pri Mazdi je v mislih 1.5 90km motor, pri Astri 1.4 125km. Obvezno bencinski motor. Je kak?en lastnik Mazde 2? Citiraj
kseb Napisano 9. oktober, 2016 Prijavi Napisano 9. oktober, 2016 Nakup avta je odvisen najmanj od tega zakaj se avto potrebuje, koliko se vozi z njim letno, kako dolge so dnevne razdalje, gre za edini avto ali je pri hi?i ?e ve?ji avto, gre za avto za ?ensko, so otroci ali bodo otroci in podobno.?al je to te?ka primerjava, ker je Mazda 2 krepko manj?a, vendar je cenovno pozicionirana visoko.?eprav je to Mazda forum in je pri hi?i Mazda 3, bi sam vzel Astro, sploh ?e gre za tazadnji model, ker je bistveno izbolj?ana v primerjavi s predhodnico. Lahko pa pogleda? ?e za Mazdo 3, mogo?e kak?no testno. Pa dober nakup Citiraj
LabiGT Napisano 9. oktober, 2016 Prijavi Napisano 9. oktober, 2016 Astro, ce bosta dobila otroka, bi bolj prav prisel vecji prtljaznik pa se vec prostora zadaj za lupinco.Pa vecji avto se lepse pelje, razen ce bodo voznje samo mestne, potem mazda 2 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 10. oktober, 2016 Prijavi Napisano 10. oktober, 2016 Vozil sem ze tako tanovo Astro kot Mazdo2 in se lahko le strinjam s predhodnikoma, da bi vzel Opla, ker bo 'precej vec od avta' Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 10. oktober, 2016 Prijavi Napisano 10. oktober, 2016 Astra in Mazda 2 sploh nista v istem rangu tako, da so primerjave dokaj nesmiselne. 1 Citiraj
jures Napisano 10. oktober, 2016 Prijavi Napisano 10. oktober, 2016 mazda 2 = corsaMazda 3 = astracx3 = mokka Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 10. oktober, 2016 Prijavi Napisano 10. oktober, 2016 mazda 2 = corsaMazda 3 = astracx3 = mokkaKot da to on ne ve tega (preberi prvi post) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 10. oktober, 2016 Prijavi Napisano 10. oktober, 2016 Kot da to on ne ve tega (preberi prvi post) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 10. oktober, 2016 Prijavi Napisano 10. oktober, 2016 Sem pa gledal cenik opla ravno zadnji? vsi modeli so po ceniku cca 2k cenej?i od mazde, pa ?e nore popuste obljubljajo. primer najcenej?a mazda 6 2k dra?ja, kot tudi top of the pops najopremljena insigina karavan AT je 35k, mazda 6 karavan revolution SD AT 37k Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 10. oktober, 2016 Prijavi Napisano 10. oktober, 2016 Sem pa gledal cenik opla ravno zadnji? vsi modeli so po ceniku cca 2k cenej?i od mazde, pa ?e nore popuste obljubljajo. primer najcenej?a mazda 6 2k dra?ja, kot tudi top of the pops najopremljena insigina karavan AT je 35k, mazda 6 karavan revolution SD AT 37k Pri Oplu folk najveckrat kupuje popuste... pri Mazdi pa avtmobile ... Sicer glede cene... Pri Oplu ne mores gledati ceno po ceniku... ker je se vedno cel kup dodatne opreme, ki je pri Mazdi ze vkljucena v Revolution opremi, za doplacat ... Recimo Usnje, radarski tempomat, Bose/Navi... Sem poklikal komfigurator in sem prisel do cene 40.019? pri Insignii Opli mi sicer niso kaj prevec vsec... priznam pa, da me malo mika Opel Ampera-e, ce bo res vse to, kar se pise trenutno ... Astra in Mazda 2 sploh nista v istem rangu tako, da so primerjave dokaj nesmiselne. Kot kaze je pomemben bolj kot ne le zgolj cenovni rang... ne pa velikost avtomobila... In seveda cimvec opreme ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.