janez Napisano 14. oktober, 2016 Prijavi Napisano 14. oktober, 2016 ?ivjo, Sem res zelo zadovoljen uporabnik Mazde 5, vendar bi po 200.000KM odstranil DPF, ker ne ?elim te?av v prihodnosti. Do sedaj se mi je le enkrat pri?gala lu?ka za DPF, katero sem re?il s prisilno regeneracijo. Kaj mi predlagate oz. kje odstranim DPF kvalitetno. Hvala. J Citiraj
mamica Napisano 14. oktober, 2016 Prijavi Napisano 14. oktober, 2016 Se bom ?e malo pozanimala, a mo? je na?o petko peljal v Novo Mesto in pravi, da se spoznajo na svoje delo. In baje, da niti niso pretirano dragi... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Gelipter Napisano 14. oktober, 2016 Prijavi Napisano 14. oktober, 2016 Ej...Janez lahko pelje? na?emu mojstru dr.Pelko Medvode je mojster...pokli?i ga ...lp Citiraj
Slivka Napisano 14. oktober, 2016 Prijavi Napisano 14. oktober, 2016 Saj ne re?em, da Pelko ni mojster. Tak ?udodelnik, kot ga tu opevate, pa spet ni... Glede filtra. ?e ni pravilno odstranjeno (mehansko in programsko), bo slab?e, kot je zdaj. Jaz sem na?o petko peljal v Novo Mesto in sem bil zelo zadovoljen tako z opravljenim delom kot tudi s ceno. In kolikor sem spremljal, nisem bil edini... 1 Citiraj
Deeyan Napisano 14. oktober, 2016 Prijavi Napisano 14. oktober, 2016 Pri men je to prva stvar, ki bi jo naredu, ko nabavim avto Nazadnje mi pa k sreci ni blo treba, ker je ze prejsni lastnik poskrbel za to 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.