Skoči na vsebino

Domača naloga

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

hmm... zakaj je pa dobil cvek? saj je napisal kar nekaj slovenskih besed :hohoho:

33112_1.png

Napisano

hmm... zakaj je pa dobil cvek? saj je napisal kar nekaj slovenskih besed :hohoho:

to pa res..."prefuku" sploh ni srbsk :D

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Sicer staro ampak mene vedno nasmeji :hohoho: ?eprav, ?e je tole resni?no... :blink:

Pol mu pa u?iteljica da ?e en cvek, da bo fotr spet "prefuko najprej matku pol pa ?e njega"

:danzoman:

Napisano

Sicer staro ampak mene vedno nasmeji :hohoho: ?eprav, ?e je tole resni?no... :blink:

Pol mu pa u?iteljica da ?e en cvek, da bo fotr spet "prefuko najprej matku pol pa ?e njega"

:danzoman:

kake ma? ti :hohoho::hohoho::hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:

banner1ydl6.jpg
  • 19 let kasneje...
Napisano

Da ne odpiram nove teme...

Me danes sin, osnovnošolec, vpraša:

- "Kdo so intelektualci?"

Se začnem praskat po glavi, mu začnem razlagat in mu hočem dati kakšen primer. Pa se mi je ustavilo.

Golob to ni.

Mesec tudi ne 

Janša tudi ne.

Ma od Slovenskih politikov pravzaprav nihče...

Ma tudi Amerika s Trumpom in Muskom ni neka cvetka...

Tudi ruski Putin mi ne deluje ravno kot neki intelektualec...

In Wonder Lajdra tudi ni neka intelektualka...

In na koncu od 8 milijard ljudi nimam ideje, koga bi sinu "pokazal" kot primer intelektualca...

Ima kdo kakšen predlog?

Napisano

Intelektualci so drugacni ljudje, z razumom, ki znajo lociti resnicno od laži, ter uporabiti svoje zaključke...Gaudi, Einstein, tud Kramberger ga je uporabljal, pa ga je to zgleda kostalo zivljenja...

Tudi kaki serijski morilci so dobro uporabljali svoj intelekt.....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
pred 4 minutami je g.Wankel napisal:

A morajo biti živi primeri?

Jah, kakšen tak, ki ga otroci lahko videvajo vsakodnevno v medijih...

Ja, vem, v prazgodovini jih je bilo, ja. Ampak glede na to, da se svet razvija, bi pričakoval, da jih bo zdaj še več. Pa mi nekako zmanjka...

• Jest je spremenil naslov v Domača naloga
Napisano

A ni Artur Štern samooklican intelektualec

• Haha 2
  • Začuden 1

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.