Marko_mx-3 Napisano 15. november, 2005 Prijavi Napisano 15. november, 2005 "O?ka rekel sem bijo poredan" A to je resni?na naloga? Citiraj
Boss Napisano 15. november, 2005 Prijavi Napisano 15. november, 2005 hmm... zakaj je pa dobil cvek? saj je napisal kar nekaj slovenskih besed Citiraj
LabiGT Napisano 15. november, 2005 Prijavi Napisano 15. november, 2005 hmm... zakaj je pa dobil cvek? saj je napisal kar nekaj slovenskih besed to pa res..."prefuku" sploh ni srbsk Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 16. november, 2005 Prijavi Napisano 16. november, 2005 Sicer staro ampak mene vedno nasmeji ?eprav, ?e je tole resni?no... Pol mu pa u?iteljica da ?e en cvek, da bo fotr spet "prefuko najprej matku pol pa ?e njega" Citiraj
LEPI Napisano 17. november, 2005 Avtor Prijavi Napisano 17. november, 2005 Sicer staro ampak mene vedno nasmeji ?eprav, ?e je tole resni?no... Pol mu pa u?iteljica da ?e en cvek, da bo fotr spet "prefuko najprej matku pol pa ?e njega" kake ma? ti Citiraj
Slivka Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april Da ne odpiram nove teme... Me danes sin, osnovnošolec, vpraša: - "Kdo so intelektualci?" Se začnem praskat po glavi, mu začnem razlagat in mu hočem dati kakšen primer. Pa se mi je ustavilo. Golob to ni. Mesec tudi ne Janša tudi ne. Ma od Slovenskih politikov pravzaprav nihče... Ma tudi Amerika s Trumpom in Muskom ni neka cvetka... Tudi ruski Putin mi ne deluje ravno kot neki intelektualec... In Wonder Lajdra tudi ni neka intelektualka... In na koncu od 8 milijard ljudi nimam ideje, koga bi sinu "pokazal" kot primer intelektualca... Ima kdo kakšen predlog? 1 Citiraj
jures Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april Intelektualci so drugacni ljudje, z razumom, ki znajo lociti resnicno od laži, ter uporabiti svoje zaključke...Gaudi, Einstein, tud Kramberger ga je uporabljal, pa ga je to zgleda kostalo zivljenja... Tudi kaki serijski morilci so dobro uporabljali svoj intelekt..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april pred 4 minutami je g.Wankel napisal: A morajo biti živi primeri? Jah, kakšen tak, ki ga otroci lahko videvajo vsakodnevno v medijih... Ja, vem, v prazgodovini jih je bilo, ja. Ampak glede na to, da se svet razvija, bi pričakoval, da jih bo zdaj še več. Pa mi nekako zmanjka... Citiraj
jures Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april A ni Artur Štern samooklican intelektualec 2 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.