jures Napisano 18. oktober, 2016 Prijavi Napisano 18. oktober, 2016 NA tehni?nih so sedaj za?eli vpisovati kmje. Vedeti pa morate registracijo in ?t prometne. To se da dobiti tudi v primeru zanimanja za nakup avta, ?e prodajalec nima kaj skrivati bo povedal ?t prometne in zadnje tablice... https://e-uprava.gov.si/javne-evidence/motorna-vozila.html Primer barchette PREVO?ENI KILOMETRI?TEVILO PREVO?ENIH KILOMETROV (km)175.487 Primer avtobusa pri prvem tehni?nem (4 leta), ampak to pride v po?tev bolj za rabljena ker novi nimajo tehni?nega PREVO?ENI KILOMETRI?TEVILO PREVO?ENIH KILOMETROV (km)106.885 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Scr3am Napisano 18. oktober, 2016 Prijavi Napisano 18. oktober, 2016 Sepravi, ?e se zanimam za nek avto iz avto neta (seveda 5 let in ve? star) ga lahko prosim za ?t. prometne in registrsko in se da zadevo preveriti? Kje pa to preveri? ? Ti kej zara?unajo za to ?Edit: opa sorry sem spregledal link Citiraj
jures Napisano 18. oktober, 2016 Avtor Prijavi Napisano 18. oktober, 2016 Notri drugace pise tudi vse o stevilu lastnikov, co2 etc, prvi registraciji 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 18. oktober, 2016 Avtor Prijavi Napisano 18. oktober, 2016 na Jesenicah ne opravljajo svojega dela 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 19. oktober, 2016 Prijavi Napisano 19. oktober, 2016 Nazadnje sem gledal za eno toyoto ?t lastnikov 3?t uporabnikov 7 kako je to mogo?e Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 19. oktober, 2016 Avtor Prijavi Napisano 19. oktober, 2016 dne 19. 10. 2016 ob 8:18 je mazdaman napisal: Nazadnje sem gledal za eno toyoto ?t lastnikov 3?t uporabnikov 7 kako je to mogo?eLeasing Lastnik je leasing oddali so ga pa trem uporabnikom v casu lastnistva Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 19. oktober, 2016 Prijavi Napisano 19. oktober, 2016 dne 19. 10. 2016 ob 8:18 je mazdaman napisal: Nazadnje sem gledal za eno toyoto ?t lastnikov 3?t uporabnikov 7 kako je to mogo?e Moja pa ?t lastnikov 6?t uporabnikov 7 Citiraj
Slivka Napisano 19. oktober, 2016 Prijavi Napisano 19. oktober, 2016 Tudi za ?enino petko ni nobenih podatkov... Citiraj
Daky Napisano 19. oktober, 2016 Prijavi Napisano 19. oktober, 2016 Ne vem ali sem kaj zgre?il, ampak kar jaz vem je ta opcija na voljo ?e par let. Res pa je, da je bila vmes veliko ?asa nedostopna zaradi prenove spletnih strani. Glede ?tevila lastnikov se pa jaz ne obremenjujem preve?, ker so podatki lahko napa?ni. Za primer, ko sem jaz kupoval avto je imel 13 lastnikov in uporabnikov, kar se mi je zdelo nemogo?e ker bi se moral delati prepis skoraj vsake pol leta. Lastnik o tem seveda ni vedel ni?esar, iz uprave pa sem dobil odgovor, da lahko prihaja do manj?ih napak. Sedaj po prenovi njihovih strani pa je ?tevilka padla na 9, ?eprav je iz kupoprodajnih pogodb jasno razvidno da sem mislim da 4 lastnik. Me prav zanima ?e mogo?e kdo ve kje bi lahko dobil to?en vpogled v te prej?nje lastnike in uporabnike Citiraj
jures Napisano 19. oktober, 2016 Avtor Prijavi Napisano 19. oktober, 2016 dne 19. 10. 2016 ob 10:21 je Daky napisal: Ne vem ali sem kaj zgre?il, ampak kar jaz vem je ta opcija na voljo ?e par let. Res pa je, da je bila vmes veliko ?asa nedostopna zaradi prenove spletnih strani. Glede ?tevila lastnikov se pa jaz ne obremenjujem preve?, ker so podatki lahko napa?ni. Za primer, ko sem jaz kupoval avto je imel 13 lastnikov in uporabnikov, kar se mi je zdelo nemogo?e ker bi se moral delati prepis skoraj vsake pol leta. Lastnik o tem seveda ni vedel ni?esar, iz uprave pa sem dobil odgovor, da lahko prihaja do manj?ih napak. Sedaj po prenovi njihovih strani pa je ?tevilka padla na 9, ?eprav je iz kupoprodajnih pogodb jasno razvidno da sem mislim da 4 lastnik. Me prav zanima ?e mogo?e kdo ve kje bi lahko dobil to?en vpogled v te prej?nje lastnike in uporabnikenemogo?e, ZVOP Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Daky Napisano 19. oktober, 2016 Prijavi Napisano 19. oktober, 2016 Heh, vem da je to problem?ek, ampak mislim da nekako se mora mimo tega. Ker bodimo realni, oni zaradi malomarnosti ni?ajo vrednost mojega avtomobila kar sigurno ne more biti po zakonu. Tako da ?e jaz pridem tja z kupoprodajnimi pogodbami mi morajo omogo?iti nek vpogled, da vidimo zakaj prihaja do neskladja. Ali pa ?e to preveri nekdo ki je za to poobla??en Citiraj
jures Napisano 19. oktober, 2016 Avtor Prijavi Napisano 19. oktober, 2016 dne 19. 10. 2016 ob 10:36 je Daky napisal: Heh, vem da je to problem?ek, ampak mislim da nekako se mora mimo tega. Ker bodimo realni, oni zaradi malomarnosti ni?ajo vrednost mojega avtomobila kar sigurno ne more biti po zakonu. Tako da ?e jaz pridem tja z kupoprodajnimi pogodbami mi morajo omogo?iti nek vpogled, da vidimo zakaj prihaja do neskladja. Ali pa ?e to preveri nekdo ki je za to poobla??enodvetnik ($$$$$$$$), policija, sodi??e.....thats it Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 20. oktober, 2016 Prijavi Napisano 20. oktober, 2016 Pri stevilu lastnikov je recimo problem ta... ce leasing hisa, ki je pravno formalno lastnik nekega vozila (ce je kupljeno na leasing), gre v stecaj ali jo kupi drugo podjetje... je to ze sprememba lastnika ... in po preteku leasinga se recimo leasingojemalec odloci, da avto proda drugi fizicni osebi ... Kolikor vem, se po preteku leasinga najprej napise na leasingojemalca... in takoj recimo na novega kupca... Tako so tam lahko pri 5 let starem vozilu vpisani stirje lastniki in dva uporabnika ... ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
SoulMan Napisano 20. oktober, 2016 Prijavi Napisano 20. oktober, 2016 dne 19. 10. 2016 ob 10:36 je Daky napisal: Heh, vem da je to problem?ek, ampak mislim da nekako se mora mimo tega. Ker bodimo realni, oni zaradi malomarnosti ni?ajo vrednost mojega avtomobila kar sigurno ne more biti po zakonu. Tako da ?e jaz pridem tja z kupoprodajnimi pogodbami mi morajo omogo?iti nek vpogled, da vidimo zakaj prihaja do neskladja. Ali pa ?e to preveri nekdo ki je za to poobla??en No, v bistvu ima avto, letnik 2012, s 85.550 prevo?enimi kilometri, to in to opremo in v top kondiciji popolnoma enako vrednost, ne glede na to, ali si prvi lastnik, ali deseti. Je lahko dejstvo, da je nekdo deseti lastnik, kak?en alarm, da z avtomobilom nekaj ne ?tima, ampak vreden bo ?e vseeno enako. Sploh pa ?e normalnemu kupcu normalno pojasne?, zakaj je tam na portalu neka cifra pri lastnikih in uporabnikih in ta normalen kupec malo normalno razmisli, potem na?eloma ni panike. Pri mojem sem jaz namre? ?etrti lastnik (ojoj....), ampak drugi uporabnik. Prvi lastnik je bila avtohi?a, uporabnika ?e ni bilo. Drugi lastnik je bila leasing hi?a, uporabnik je bil eden. Tretji lastnik zopet ista avtohi?a, uporabnika ni bilo. ?etrti lastnik in drugi uporabnik pa sem jaz. Edino nekaj me je ?okiralo pri temle portalu...v letu in petih mesecih sem naredil 69.000 km... 1 Citiraj
Boss Napisano 20. oktober, 2016 Prijavi Napisano 20. oktober, 2016 Mojega ne najde - ni podatka. Se pravi sem ga, kot ka?e, ukradel. Citiraj
Jest Napisano 20. oktober, 2016 Prijavi Napisano 20. oktober, 2016 dne 20. 10. 2016 ob 17:58 je Boss napisal: Mojega ne najde - ni podatka. Se pravi sem ga, kot ka?e, ukradel. Poglej, ce ga najdes tukaj >> http://www.policija.si/seznami/ukradenavozila/uv_prikaz.php Sicer pa... probaj veckrat... Zmoti ga ze, ce recimo tablico vneses malo drugace, kot on pricakuje ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 20. oktober, 2016 Prijavi Napisano 20. oktober, 2016 sem probal na vse mogo?e na?ine ampak "podatkov nismo na?li" p.s. na policiji ga tud ni Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.