jures Napisano 10. marec, 2018 Prijavi Napisano 10. marec, 2018 Isti razred Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mmato Napisano 10. marec, 2018 Prijavi Napisano 10. marec, 2018 Fabia karavan style 1.4 tsi 110, 2015Megane grandtour gt line 1.6 dci 130, 2014Mazda 3 g100 challenge, 2015Astra 1.4 125KM turbo innovation, 2016Tipo 1.4 t-jet ali m-jet, 120 KM, nov Sicer sem si te ogledal. Vem da mogo?e niso primerljivi.... Citiraj
Nejc1986 Napisano 10. marec, 2018 Prijavi Napisano 10. marec, 2018 Zanimiva izbira... sam vem da bi raje izbral novega Tipa,kot 4leta starega megana,ampak,ok, hvala bogu za razlicne okuse... Naj ti dobro sluzi in varno voznjo... Citiraj
rookiee Napisano 11. marec, 2018 Prijavi Napisano 11. marec, 2018 Am eno vprasanje, mazda3 Revolution, ima ta oprema opozorilo za menjavo voznih pasov ali ne? Ne govorim o vzdrzevanju voznega pasu temvec samo zvocnem in vizuelnem opozorilu? Namrec par dni sem se vozil z mazdo2 takumi in je to imela in mi je cudno, da moja trojka revolution ostaja nema, ko se sprehajam levo in desno... Citiraj
jures Napisano 11. marec, 2018 Prijavi Napisano 11. marec, 2018 Ce ima imas verjetno v meiju on off, a ni? Ter seveda na ogledalu oznako Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
rookiee Napisano 11. marec, 2018 Prijavi Napisano 11. marec, 2018 Ce ima imas verjetno v meiju on off, a ni? Ter seveda na ogledalu oznako V meniju nikjer ne najdem tega, aja pa se enkrat, ne govorim o mrtvem kotu, to deluje, ampak o menjavi pasu...Pa se to, touchscreen, vsem deluje normalno? Sicer ne uporabljam, vendar v bistvu enkrat dela potem pa nula, ne zazna nobenega dotika... Citiraj
Jest Napisano 11. marec, 2018 Prijavi Napisano 11. marec, 2018 V meniju nikjer ne najdem tega, aja pa se enkrat, ne govorim o mrtvem kotu, to deluje, ampak o menjavi pasu...Pa se to, touchscreen, vsem deluje normalno? Sicer ne uporabljam, vendar v bistvu enkrat dela potem pa nula, ne zazna nobenega dotika...Navodila v roke... Touchscreen deluje, ko je avto v mirovanju... in se mi zdi, da v navodilih pise, da do hitrosti 10 km/h .... Za ?lane assistant? pa moras imeti gumb na levi pod volanom... V PDF katalogu pise, da ima to le RevolutionTop Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 11. marec, 2018 Prijavi Napisano 11. marec, 2018 Navodila v roke... Touchscreen deluje, ko je avto v mirovanju... in se mi zdi, da v navodilih pise, da do hitrosti 10 km/h .... Za ?lane assistant? pa moras imeti gumb na levi pod volanom...Se pravi mazda ima samo opozorilo za zapu??anje pasov, a ni to povezano z vzdr?evanjem na voznem pasu? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
rookiee Napisano 11. marec, 2018 Prijavi Napisano 11. marec, 2018 Navodila v roke... Touchscreen deluje, ko je avto v mirovanju... in se mi zdi, da v navodilih pise, da do hitrosti 10 km/h .... Za ?lane assistant? pa moras imeti gumb na levi pod volanom... Hum, priznam, da sem navodila preletel v pol urce, ampak niti pomislil ne bi, da touch ne deluje vedno... Za lane bom pa preveril, tam pri istop, esp itd tipkah je zagotovo ni, ce si tam mislil...saj lahko da nima, ampak mi je cudno, da slabsa oprema to ima oz nelogicno... Se pravi mazda ima samo opozorilo za zapu??anje pasov, a ni to povezano z vzdr?evanjem na voznem pasu? Pri testni dvojki je imela zgolj opozorilo za zapuscanje pasu, ce ne das smernika, takumi oprema. Pri trojkah vem, da je pri revolution top tudi vzdrzevanje pasu del opreme zato nekako logicno sklepam, da bi moral imeti vsaj opozorilo. Citiraj
Jest Napisano 11. marec, 2018 Prijavi Napisano 11. marec, 2018 Hum, priznam, da sem navodila preletel v pol urce, ampak niti pomislil ne bi, da touch ne deluje vedno... Za lane bom pa preveril, tam pri istop, esp itd tipkah je zagotovo ni, ce si tam mislil...saj lahko da nima, ampak mi je cudno, da slabsa oprema to ima oz nelogicno... Pri testni dvojki je imela zgolj opozorilo za zapuscanje pasu, ce ne das smernika, takumi oprema. Pri trojkah vem, da je pri revolution top tudi vzdrzevanje pasu del opreme zato nekako logicno sklepam, da bi moral imeti vsaj opozorilo. Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 11. marec, 2018 Prijavi Napisano 11. marec, 2018 No se minje zdelo da je povezano Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
rookiee Napisano 11. marec, 2018 Prijavi Napisano 11. marec, 2018 33B7E0A3-ABC0-4270-AE3A-E6ADCB49C218.pngNic ne bo kruha iz tega, vidim, da ima dvojka samo LDWS medtem ko ocitno trojka oboje ali nic. 1 Citiraj
Baho Napisano 17. marec, 2018 Prijavi Napisano 17. marec, 2018 Ojoj, skoraj turn-off za nakup trojke, ker tako zgleda s stre?nimi nosilci, ki bodo bili 3/4 leta na avtu.Zato verjetno ni dosti slik z nosilci v salonu pa le detajl.Saj so alternative a ne? Kdo uporablja kaj drugega? ?eprav je bil Thule v prvem izboru. Citiraj
Pepo1980 Napisano 18. marec, 2018 Prijavi Napisano 18. marec, 2018 Zakaj bi pa to imel na strehi??e je za prevoz koles se vgradi vertikalna vle?na kljuka in kupi nosilec, pa je najlep?e in najbolj?e... 1 Citiraj
Odisej Napisano 20. marec, 2018 Avtor Prijavi Napisano 20. marec, 2018 V meniju nikjer ne najdem tega, aja pa se enkrat, ne govorim o mrtvem kotu, to deluje, ampak o menjavi pasu...Pa se to, touchscreen, vsem deluje normalno? Sicer ne uporabljam, vendar v bistvu enkrat dela potem pa nula, ne zazna nobenega dotika... Nima ne enega ne drugega. Ima pa analizo utrujenosti, ki v resnici "gleda" kako vozi? po pasovih. Pa? niso tega vklju?ili v softveru za Revolution. Marketin?ka manipulacija. Citiraj
Redace999 Napisano 21. marec, 2018 Prijavi Napisano 21. marec, 2018 Lep pozdrav vsem skupaj sem novi uporabnik na forumu in bi se obrnil na va?o pomo? sem zainterisan kupec mazde 3 ali mazde 6 bencinar (03 - 06 letnik), zanima me predvsem kako je z temi avtomobili ker jih je na avtoneto kar nekaj, kak?no je vzdr?evanje mislim pa? a velko crkuje al odvisno kk naleti? kake serijske napake pa a majo vse ketno ntr namest jermena pomojem ne ali kakohvala za odgovoreeeee pa seveda ka vi priporo?ate Citiraj
Martin Cufer Napisano 21. marec, 2018 Prijavi Napisano 21. marec, 2018 Lep pozdrav vsem skupaj sem novi uporabnik na forumu in bi se obrnil na va?o pomo? sem zainterisan kupec mazde 3 ali mazde 6 bencinar (03 - 06 letnik), zanima me predvsem kako je z temi avtomobili ker jih je na avtoneto kar nekaj, kak?no je vzdr?evanje mislim pa? a velko crkuje al odvisno kk naleti? kake serijske napake pa a majo vse ketno ntr namest jermena pomojem ne ali kako hvala za odgovoreeeee pa seveda ka vi priporo?ate Najve?ji problem pri teh letnikih je rja. ?e dobi? dobro karoserijo,potem si ?e "skoraj" zmagal. Z motorji pri teh bencinarjih ni nekih velikih problemov. Pri 6 je edino 1.8 motor malo "podhranjen",2.0 se jih pa ne prodaja veliko. Citiraj
Baho Napisano 22. marec, 2018 Prijavi Napisano 22. marec, 2018 Zakaj bi pa to imel na strehi??e je za prevoz koles se vgradi vertikalna vle?na kljuka in kupi nosilec, pa je najlep?e in najbolj?e...Za vle?no kljuko in pa nosilec sploh nisem pomislil, ker je potem verjetno omejena uporaba prtlja?nika. Citiraj
Jest Napisano 22. marec, 2018 Prijavi Napisano 22. marec, 2018 Za vle?no kljuko in pa nosilec sploh nisem pomislil, ker je potem verjetno omejena uporaba prtlja?nika. Nosilec se umakne... da lahko odpres prtljazna vrata ... Seveda ce je tak nosilec ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Baho Napisano 24. marec, 2018 Prijavi Napisano 24. marec, 2018 Ha, priznam sploh nisem vedel za to opcijo, tudi, ko i??em slike nove trojke s to kombinacijo nisem na?el. Verjetno je tudi zaradi nespremenjenega upora poraba manj?a, kot pri stre?nih nosilcih, ki drasti?no spremenijo aerodinamiko avta.Mora biti pa za?etna investicija toliko ve?ja, ?e posebej, ?e kljuke ne kani? uporabljati za prikolico. Malo gledam tudi navodila in vidim, da se sistem MRCC uporablja samo pri hitrostih nad 30km/h. Se pravi na "celov?ki v gu?vi" ne pride v po?tev?Tisti, ki ga imate, verjetno bolj na ?esticah, kje vam najbolj pride prav? Citiraj
Jest Napisano 24. marec, 2018 Prijavi Napisano 24. marec, 2018 Ha, priznam sploh nisem vedel za to opcijo, tudi, ko i??em slike nove trojke s to kombinacijo nisem na?el. Verjetno je tudi zaradi nespremenjenega upora poraba manj?a, kot pri stre?nih nosilcih, ki drasti?no spremenijo aerodinamiko avta.Mora biti pa za?etna investicija toliko ve?ja, ?e posebej, ?e kljuke ne kani? uporabljati za prikolico. Malo gledam tudi navodila in vidim, da se sistem MRCC uporablja samo pri hitrostih nad 30km/h. Se pravi na "celov?ki v gu?vi" ne pride v po?tev?Tisti, ki ga imate, verjetno bolj na ?esticah, kje vam najbolj pride prav? Pri sestici sem ga dnevno uporabljal za voznjo na siht (Medvode-Kranj) ... Sedaj v CX-5 je se bolj uproaben, ker ima se "Stop&Go ... torej se sam ustavi in sam spelje (ce stojis manj kot 3 sekunde, v nasprotnem primeru moras pritisnit tipko "Resume" ali pa stopit na pedal za gas)... in je primeren tudi za voznjo v kolonah... v Nemciji ga imenujejo "Stau assistent" Na Celovski v jutranji guzvi recimo stari sistem ne pride v postev, ker je ponavadi hitrost nizja od cca. 25 km/h, ko stari MRCC ne deluje ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Baho Napisano 24. marec, 2018 Prijavi Napisano 24. marec, 2018 Od kdaj naprej pa je novi sistem? Poleg avtocestne vo?nje sem si ga predstavljal predvsen uporabnega na podobni relaciji, kot je tvoja.Berem navodila iz leta 2016, kupujem pa avto l. 2017. Bom moral preveriti ?e to podrobnost. Citiraj
Jest Napisano 24. marec, 2018 Prijavi Napisano 24. marec, 2018 Nevem, ce trojka sploh ima Stop&Go .... pomoje samo CX-5 in sestica, ki prihaja letos poleti... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Baho Napisano 25. marec, 2018 Prijavi Napisano 25. marec, 2018 Sem preveril, nima. Tako, kot si omenil samo CX-5 in sestica, ki prihaja letos poleti. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.