Alex Napisano 19. september, 2017 Prijavi Napisano 19. september, 2017 A receptorke?Se ve...kaj si mislil,da sliko od menjalnika? Citiraj
Boss Napisano 19. september, 2017 Prijavi Napisano 19. september, 2017 Se ve...kaj si mislil,da sliko od menjalnika?Ja kaj pa vem, Labi ma v?asih tud mal ?udne pa si je mogo?e za?elu sliko od lastnika servisa Roka Poga?nika :ne vem: Citiraj
LabiGT Napisano 19. september, 2017 Prijavi Napisano 19. september, 2017 Zanjga ni reku da je lusten Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Mraušk Mčk Napisano 20. september, 2017 Prijavi Napisano 20. september, 2017 V tej debati meni nekaj ne gre vkup. Mazda trdi, da je njihovo olje v menjalnikih ve?no, in bohnedaj da podvomi? v to ker gredo potem tukaj eni v luft. Po drugi strani menjalnikmojster priporo?a menjavo na 60 Kkm. A ni razlika med obema trditvama ? Po eni strani tud renold zauka?e menjavo olja v motorju na 30Kkm, mehanik pa potem re?e da je bolje na 15Kkm. Po tretji strani pa poznam nekoga ki je brez menjave olja v ma?ini naredil ?ez 200Kkm (?koda 1,9 TDI) in ni imel problemov. Bojim se da za vsemi temi menjavami olj v na?ih avtih stoji samo oljni lobij. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 20. september, 2017 Prijavi Napisano 20. september, 2017 V tej debati meni nekaj ne gre vkup. Mazda trdi, da je njihovo olje v menjalnikih ve?no, in bohnedaj da podvomi? v to ker gredo potem tukaj eni v luft. Po drugi strani menjalnikmojster priporo?a menjavo na 60 Kkm. A ni razlika med obema trditvama ? Po eni strani tud renold zauka?e menjavo olja v motorju na 30Kkm, mehanik pa potem re?e da je bolje na 15Kkm. Po tretji strani pa poznam nekoga ki je brez menjave olja v ma?ini naredil ?ez 200Kkm (?koda 1,9 TDI) in ni imel problemov. Bojim se da za vsemi temi menjavami olj v na?ih avtih stoji samo oljni lobij.Ampak trditev mehanika ima trdne noge, saj pravi Tadej da mu cuka oz ?uti to kar pravi mehanik..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
FuManchu Napisano 20. september, 2017 Prijavi Napisano 20. september, 2017 Skoraj vsi proizvajalci avtomatskih menjalnikov zatrjujejo, da olje ni potrebno menjavati ker je zaprt sistem. Jaz v svojem avtomatu (Aisin TF-80 SC) menjam na 60Kkm. Tako so delali prej na poobla??enem servisu in tako bom delal naprej. Ker tole, da se olja ne menjava pri meni ne pije vode. Citiraj
mazdaman Napisano 20. september, 2017 Prijavi Napisano 20. september, 2017 kak?no olje pa da? noter? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
FuManchu Napisano 20. september, 2017 Prijavi Napisano 20. september, 2017 Mobil ATF 3309 ali original saab GM olje. Citiraj
Tadej7ad Napisano 20. september, 2017 Prijavi Napisano 20. september, 2017 Bojim se da za vsemi temi menjavami olj v na?ih avtih stoji samo oljni lobij. ?e si v to prepri?an, potem nehaj menjati olje... Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Mraušk Mčk Napisano 20. september, 2017 Prijavi Napisano 20. september, 2017 ?e si v to prepri?an, potem nehaj menjati olje...Bom. Takoj ko pote?e garancija Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
FuManchu Napisano 20. september, 2017 Prijavi Napisano 20. september, 2017 Vem za primer ko so ?li menjati olje v avtomatu in potem je kmalu shodil v maline menjalnik. Saj potem ne ve? kaj bi naredil ?lovek. Citiraj
izacus Napisano 20. september, 2017 Prijavi Napisano 20. september, 2017 Ja, jaz pa vem za primer ko je nekdo menjal zobati jermen v avtu in mu je potem ma?ina takoj zru?ila. To pomeni: NE MENJAVATI JERMENA! NIKOLI! (Vseeno bi bilo lepo ?e bi se Mazda uradno zjasnila kako dolgo so oni mnenja da njihov menjalnik kao dela brez menjave olja.) Citiraj
jures Napisano 21. september, 2017 Prijavi Napisano 21. september, 2017 Ja, jaz pa vem za primer ko je nekdo menjal zobati jermen v avtu in mu je potem ma?ina takoj zru?ila. To pomeni: NE MENJAVATI JERMENA! NIKOLI! (Vseeno bi bilo lepo ?e bi se Mazda uradno zjasnila kako dolgo so oni mnenja da njihov menjalnik kao dela brez menjave olja.)Zaradi slabega mehanika porem vsi nehajo servisirati? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jonathan2 Napisano 21. september, 2017 Prijavi Napisano 21. september, 2017 Pa to je to, brez servisa, brez stresa. Kupi? avto in vozi? dokler ne zru?i. Potem gre? po novega. ?e imamo kaj, pa imamo dnar. Je tako? Citiraj
Tadej7ad Napisano 21. september, 2017 Prijavi Napisano 21. september, 2017 Vem za primer ko so ?li menjati olje v avtomatu in potem je kmalu shodil v maline menjalnik.Saj potem ne ve? kaj bi naredil ?lovek. Poglej video.Res je, menjava olja lahko poslab?a stanje - ?e se ?aka predolgo. ?e se ti ne da gledati vsega, glej od 5:00 dalje 1 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
FuManchu Napisano 21. september, 2017 Prijavi Napisano 21. september, 2017 Zato sem pa prav vesel, da se je na mojem avtu to menjalo redno (60Kkm). Citiraj
jonathan2 Napisano 22. september, 2017 Prijavi Napisano 22. september, 2017 En zanimiv ?lanek o menjalnikih: http://avtonasveti.com/vzdrzevanje-rocnih-in-avtomatskih-menjalnikov/ 1 Citiraj
mazdaman Napisano 2. oktober, 2017 Prijavi Napisano 2. oktober, 2017 To bi naj bilo pravo olje za Mazda menjalnike RAVENOL ATF FZ Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jonathan2 Napisano 3. oktober, 2017 Prijavi Napisano 3. oktober, 2017 Predvidevam da govori? o avtomatskih? Citiraj
SpEkTr Napisano 19. marec, 2019 Prijavi Napisano 19. marec, 2019 Kak?en je sedaj povzetek te debate? Da dokler je avto v garanciji, menjava olja v menjalniku odpade?? Citiraj
SpEkTr Napisano 11. maj, 2019 Prijavi Napisano 11. maj, 2019 Se pravi se priporo?a menjava na 60 tiso? km? A je kdo menjal olje v avtomatiko v Lescah? Tam sta dva, en poleg drugega, cena tam tam, okoli 300eur. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
mazdaman Napisano 12. maj, 2019 Prijavi Napisano 12. maj, 2019 Moj brat je menjal tam Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
SpEkTr Napisano 12. maj, 2019 Prijavi Napisano 12. maj, 2019 Pri katerem? Turbine. Si al avtomatski menjalniki oz Poga?nik? Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
Alex Napisano 12. maj, 2019 Prijavi Napisano 12. maj, 2019 Pri katerem? Turbine. Si al avtomatski menjalniki oz Poga?nik? Sent from my SM-G950F using TapatalkAl si vzel avtomatski menjalnik? Citiraj
SpEkTr Napisano 12. maj, 2019 Prijavi Napisano 12. maj, 2019 Ja Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.