godlike Napisano 30. oktober, 2016 Prijavi Napisano 30. oktober, 2016 Zdravo, pri moji M2 (2010) opa?am1-2 mesca opa?am tih ropot iz ventilacije. ?e iz avtomatskega re?ima prestavim na ro?no in dvigujem hitrost, se ropot spreminja. V kolikor ugasnem ventilacijo ga ve? ni. Predvidevam, da je kriv ventilator. Verjetno le?aji ventilatorja. Je to ?e kdo menjava. Ima kdo kake nasvete, kako razstaviti zadevo, da pridem do ventilatorja. Citiraj
dpicul Napisano 30. oktober, 2016 Prijavi Napisano 30. oktober, 2016 Ventilator ponavadi nima le?ajev, ja kar na pu?ah, mo?no da so glasne ??etke. Po moje se nahaja nekje pri sovozniku, mogo?e je treba sneti predal ven in pogledati:http://semref.com/parts/MAZDA%202/AEDM05/Y4/6110A/ Citiraj
mazdaman Napisano 2. november, 2016 Prijavi Napisano 2. november, 2016 Lahko iam? tudi kak?no smetko na ventialtorju oz je lahko tako umazan, da spu??a zvoke. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
godlike Napisano 4. november, 2016 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2016 Glede na vse skupaj res predvidevam, da so le bolj glasne ??etke.Hkrati pa sem iz predela za mikrofilter odstranil kar nekaj suhega listja. Pri postopku razstavljanja, sem se ustavil tam, ko bi moral odstraniti radio. Moji koraki, ?e bo komu pomagalo:Odstranimo ?ep, pri obeh pokrovih. To naredimo tako, da se potegne notranji del ven in potem gre ?e? z lahkoto ven. Plo??a je pritrjena z zati?em in sponkami. Iz tega razloga za?nemo previdno vle?i stran na spodnjem delu. Odstranjena desna plo??a. Ko smo odstranili plo??o, odvijemo na vsaki strani vijak, ki dr?i plastiko okoli menjalnika. Nato odvijemo ro?ico menjalnika. Pokrov za?nemo dvigovati previdno na straneh pri amaturni plo??i. Po?asi sponke spustijo. Plastika ima na zgornjih straneh ?e sponke. Odstranimo jo previdno. Odstranil sem ?e predel. Dalje se nisem lotil. Tako da ?al do ventilatorja nisem uspel priti.Trenutno se je pojavila nova te?ava, ki jo bom opisal v novi temi, ?e ne bom na?el odprte. 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.