Haro-Lelo Museljic Napisano 3. november, 2016 Prijavi Napisano 3. november, 2016 Danes so se mi prizgale kontrolne lu?ke.za eno ne vem kaj je.zgornja lucka za rocno zavoro pod njo pa nimam pojma kaj je.nimam pa knjige od avta .hvala za odgovore Citiraj
Alex Napisano 3. november, 2016 Prijavi Napisano 3. november, 2016 Voda v filtru gorivaJap. Zamenjati obvezno filter. Citiraj
mazdaman Napisano 4. november, 2016 Prijavi Napisano 4. november, 2016 je pa verjetno potrebna menjava ?e ?e dolgo ni bil menjan ali pa res slaba nafta ali pa luknja Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Haro-Lelo Museljic Napisano 4. november, 2016 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2016 Avto je Mazda 323F olje in filtri bili menjani v avgusto.od tedaj narejeno cirka 1000 km 1 Citiraj
Haro-Lelo Museljic Napisano 4. november, 2016 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2016 Hvala za odgovore 1 Citiraj
Slivka Napisano 4. november, 2016 Prijavi Napisano 4. november, 2016 Pa je pomagalo? Si re?il? Kje si pa opravil servis? Ker tako hitro po servisu na?eloma ne bi smelo biti takih te?av - ?e je res bilo poservisirano tako, kot je treba... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 9. november, 2016 Prijavi Napisano 9. november, 2016 Danes so se mi prizgale kontrolne lu?ke.za eno ne vem kaj je.zgornja lucka za rocno zavoro pod njo pa nimam pojma kaj je.nimam pa knjige od avta .hvala za odgovorePredlagam da pogleda? kaj je z alternatorjem oziroma njegovim jermenom. 1 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Haro-Lelo Museljic Napisano 13. november, 2016 Avtor Prijavi Napisano 13. november, 2016 Ko sem zamenjal alternator se je ta lu?ka tudi ugasnila Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 14. november, 2016 Prijavi Napisano 14. november, 2016 Mater sem dober. Saj veste "Dobra roba se sama hvali !" 1 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 14. november, 2016 Prijavi Napisano 14. november, 2016 sam eno upra?anje, a je ta 323F srebrne barve? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Haro-Lelo Museljic Napisano 30. november, 2016 Avtor Prijavi Napisano 30. november, 2016 Srebrna je Citiraj
Deeyan Napisano 1. december, 2016 Prijavi Napisano 1. december, 2016 Srebrna je zakaj mam ob?utek, da je biv?a od mojga o?eta kje si jo nabavil? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Simon Herman Napisano 6. december, 2016 Prijavi Napisano 6. december, 2016 Zdravo imam mazdo premacy letnik 1999 1.8bencinar zanima me v kratkem so se mi pri?gale lu?ke za airbag abs tcs in rocno zavoro in to use naenkrat abs in tcs dela nakljucno enkrat deluje drugic se lucke prizgejo in abs ne dela pravtako ne tcs in airbag. ?e kdo ve kje je napaka ali je sel kaksen senzor??? Jaz sem obupal. Nad lu?kami ?e kdo ve ?? Hvala za odgovore Citiraj
mazdaman Napisano 8. december, 2016 Prijavi Napisano 8. december, 2016 Jaz sem na premacyju moral zamenjati zadnji ABS senzor, lahko, da ti to nagaja ker potem ne dela ne ABS ne TCS. Za air bag je pa ponavadi senzor v sovozni?kem sede?u. poglej kak?no kodo ti javlja za vsako stvar. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
SpEkTr Napisano 8. december, 2016 Prijavi Napisano 8. december, 2016 Lu?ka za vodo v filtru ugasne, ko menja? alternator?!? ?e ena japonska logika? :-) 1 Citiraj
Simon Herman Napisano 9. december, 2016 Prijavi Napisano 9. december, 2016 Jaz sem na premacyju moral zamenjati zadnji ABS senzor, lahko, da ti to nagaja ker potem ne dela ne ABS ne TCS. Za air bag je pa ponavadi senzor v sovozni?kem sede?u. poglej kak?no kodo ti javlja za vsako stvar.Hvala za odovor danes ga peljem na diagnostiko in bom videl kaj bo pokazalo Citiraj
Simon Herman Napisano 10. december, 2016 Prijavi Napisano 10. december, 2016 Hvala za odovor danes ga peljem na diagnostiko in bom videl kaj bo pokazaloNi imel pravi priklju?ek tako da nisem nic zvedel :/ Citiraj
mazdaman Napisano 12. december, 2016 Prijavi Napisano 12. december, 2016 senzor lahko sam z multimetrom premeri? doma. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.