gregc88 Napisano 6. november, 2016 Prijavi Napisano 6. november, 2016 Zdravo, nujno bi rabil pomo?...Ravnokar prvic menjam filter olja na mazdi 3, 1.6 dizel letnik 2005 pezo-citroen motor Problem je ker sem v trgovini dobil filter ki ima en plasticen ?u?ek na spodnji strani... ko pa sem starega odmontiral pa sem opazil da je drugacen...saj ima stari filtr drugacen ?u?ek ker je prevrtan sepravi ima luknjico... tanov pa sploh ne.. nevem zakaj potem sploh treba gumica na ?u?ku ?e ne gre olje skozi? Pa stari filter ima poleg ?u?ka ?e dva kosa plastike ki ?trlita iz filtra ...in en od njih je zvit kot da ne bi bil pravi filter ugrajen... ? Citiraj
gregc88 Napisano 6. november, 2016 Avtor Prijavi Napisano 6. november, 2016 Prilagam se sliki... na prvi sliki je tak ki mu strli ven en kos plastike... v mojem primeru ima celo 2 kosa... In druga slika je takega filtra ki ga imam novega in naj bi bil pravi... Kaj menite? Citiraj
Brane Napisano 6. november, 2016 Prijavi Napisano 6. november, 2016 Tisti ta nov filter ima ve?jo plastiko da la?je najde? le?i??e ,probaj ga malo zavrtet pa bo? videl da pa?e samo na eno pozicijo,ponavadi imajo to plastiko filtri purflux Citiraj
gregc88 Napisano 6. november, 2016 Avtor Prijavi Napisano 6. november, 2016 Ja ce je samo zaradi tega drugace narejen pol se ne sekiram .... sam zakaj ima pa en filter na ?epku z gumico luknjo... en pa ne... ? Ker ce bi moglo it olje skoz tisti ?u?ek pol zdej ne bo slo saj novi filter nima tam luknje in olje ne more tam ven... Citiraj
Deeyan Napisano 7. november, 2016 Prijavi Napisano 7. november, 2016 Ko sm ?e js mel 3-jko, sm vedno dobil takega, ki je na drugi sliki :ne vem: 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
gregc88 Napisano 7. november, 2016 Avtor Prijavi Napisano 7. november, 2016 Ja sej takega sm zdej zmontiru... sam ocitno je bil prej napacen ugrajen :/ Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.