Miha Strmec Napisano 10. november, 2016 Prijavi Napisano 10. november, 2016 Zakaj sta tedva ventila ma mogo?e kej veze z webastom k na zelenem je cevka odlomljena? Tester poka?e, daje webasto blokiran Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 11. november, 2016 Prijavi Napisano 11. november, 2016 Nima veze z vebastom, ima pa z delovanjem motorja. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Miha Strmec Napisano 11. november, 2016 Avtor Prijavi Napisano 11. november, 2016 Aha ja sm meu novoletno jelko not pol sm pa napake pobrisu pa klemo dav dol je pa ?e 500km n? ne svet. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 12. november, 2016 Prijavi Napisano 12. november, 2016 Aha ja sm meu novoletno jelko not pol sm pa napake pobrisu pa klemo dav dol je pa ?e 500km n? ne svet.Ponavadi se pa za tabo kadi kot za golfom I. ko ga malo bolj zahodi?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Miha Strmec Napisano 12. november, 2016 Avtor Prijavi Napisano 12. november, 2016 Pr men normalno dela ni? ne kadi in normalno vle?e. Kje bi lohka naro?u ta ventil pa pribli?na cena? Citiraj
Shrek Napisano 27. november, 2016 Prijavi Napisano 27. november, 2016 Da ne odpiram temo...Ima kdo ra?unalnik za odklep webasta? Mazda 6 letnik 04...pridem na izlet v neznano... Citiraj
jures Napisano 27. november, 2016 Prijavi Napisano 27. november, 2016 Da ne odpiram temo...Ima kdo ra?unalnik za odklep webasta? Mazda 6 letnik 04...pridem na izlet v neznano... Kaj si ti na glavo padu? Najboljso stvar za voznika in motor bi ti izklapljal?Pa 5 ka ima Eberspacher. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 27. november, 2016 Prijavi Napisano 27. november, 2016 Shrek bi odklenil ne pa odklopil. Verjetno se mu je Webasto zaklenil. Citiraj
Shrek Napisano 28. november, 2016 Prijavi Napisano 28. november, 2016 Ja, na glavo sem padu, kot vedno...Wbasto (ja, moja mazda ima webasto) se mi je zaklenil. Sedaj pa pac iscem pomoc za odklep le tega.Ce bi na glavo padu, verjetno nebi na tem forumu spraseval, ampak na BMW forumu... Saj ce tu nima nihce, bom moral pac na original mazda servis ali pa na original webasto servis...me saj za glavobol ne bojo sprasevali...Lp Ivan Citiraj
jures Napisano 28. november, 2016 Prijavi Napisano 28. november, 2016 Ajoj sorry!!! Res narobe prebral. Kako pa ve? da je zaklenjen? Ker namre? deluje le ko je zunaj 5 ali manj. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 28. november, 2016 Prijavi Napisano 28. november, 2016 Za za?etek ha mal s ?troma odklop... Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citiraj
Shrek Napisano 28. november, 2016 Prijavi Napisano 28. november, 2016 Na ?alost mi bo pomagal samo webastov ra?unalnik...vse ostale opcije so probane in neuspe?ne...Jutri ?e na kak poobla??eni mazda servis pokli?em...druga?e pa webasto... Citiraj
Shrek Napisano 30. november, 2016 Prijavi Napisano 30. november, 2016 Oj.Sedaj pa webasto dela. Ozivel ga je priklop na webastov tester, pa se pumpa za vodo je nova...prej pa vse ostalo zamenjano...samo elektronika je se stara... Citiraj
Alex Napisano 30. november, 2016 Prijavi Napisano 30. november, 2016 Oj.Sedaj pa webasto dela. Ozivel ga je priklop na webastov tester, pa se pumpa za vodo je nova...prej pa vse ostalo zamenjano...samo elektronika je se stara...Najve?krat "o?ivi" sam od sebe...moj je recimo o?ivel tako, da sem odklopil kleme, prej pa skoraj celo zimo ni delal (prej?njo).?e sem obupal nad njim in sem enkrat slu?ajno odklopil baterijo in glej ga zlomka od takrat dela brez problema. Citiraj
Shrek Napisano 30. november, 2016 Prijavi Napisano 30. november, 2016 Za moj avto lahko povem, da ima omejeno stevilo praznih vzigov. Imam avtomatsko varjanto dogrevanja motorja in uro, da ogrejem motor in kabino pred vzigom... Ce vebasto ne dela, na primer crkne grelna svecka, ga s preveliko vzigi zaklenes in ga lahko zbudis samo tako, da se priklopi na racunalnik od WEBASTA.Sem pa se akumulator zamenjal in to je to...Lp Citiraj
SpEkTr Napisano 1. januar, 2017 Prijavi Napisano 1. januar, 2017 O?ivljam temo, opa?am da ko webasto po kaki minutki ugasne potem dela ?e v?gem motor. Torej akumulator je nov, to sem ?rtal. Kaj ?e ostane? Sumim nekaj nekje na dovodu goriva. Je mo?no da pumpa za gorivo sra?ka? Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citiraj
Shrek Napisano 3. januar, 2017 Prijavi Napisano 3. januar, 2017 Pumpa za vodo...na webastu...Men je ?la....Kako pa ve?, da dela webasto, ko ti avto laufa? 1 Citiraj
Boss Napisano 3. januar, 2017 Prijavi Napisano 3. januar, 2017 Sli?i se kot, da bi eni mali navija?i v webastu na vuvuzele ?pilal.... uuuuuuuuu tkole nekak ampak zelo potiho 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 3. januar, 2017 Prijavi Napisano 3. januar, 2017 Pumpa za vodo...na webastu...Men je ?la....Kako pa ve?, da dela webasto, ko ti avto laufa?Kako vem, simpl. V?gem avto, v?gem webasto, in poslu?am.. ?e ne sli?i? pa haubo odpre? pa je ?e bi pumpa ?la pomoje sploh webasto v?gal ne bi, tko da minutko dela.No pomoje no. Sicer bom pa probal, ?e da? roko na pumpo vidi? a dela al ne. Citiraj
skydriver6 Napisano 3. januar, 2017 Prijavi Napisano 3. januar, 2017 Na moje dve ?estke webasto ne dela podobno. Na M6 GG 2.0CD 2006 nimam neodvisnog gretja kabine in webasto samo hitrej?e zagreje vodo. Njega sploh ne sli?im, niti kadi.Na ta drugoj GY, 2.0CD 2004 se sli?i v vo?nji in tudi ko je motor vro?. To vem po trenutnoj porabi, ?e pustim da motor bremza, poraba je 0.0 ponavadi, ?e pa webasto dela, po tem je 0.5l. Tudi se sli?i zujanje. Kot motor izklopim se ponavadi ?e vedno sli?i nekaj. Ne vem ?e je to normalno? Na GY tako zgleda in nimam daljinske komande, samo timer: Citiraj error driver 6
jures Napisano 4. januar, 2017 Prijavi Napisano 4. januar, 2017 Pumpo se takoj slisi ob vklopu daljinca Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 4. januar, 2017 Prijavi Napisano 4. januar, 2017 si bom sposodil tole temo, k je govora o grelcu.Glede na to da je webasto relativno draga nalo?ba katerega uporaba je 4 mesece na leto (morda) me zanima ?e obstaja ?e druga opcija gretja motorja in kabine. Na?el sem nekaj podobnega le da to lavfa na elektriko.po googlanju pa se najde marsikateri sistem (na elektriko ki opravlja funkcijo webasta) va?e mnenje.https://youtu.be/32iAEKoZzds za volva dobi? https://www.alibaba.com/product-detail/water-coolant-heater_512331649.html lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 4. januar, 2017 Prijavi Napisano 4. januar, 2017 Tole ni slabo imas gretje in pumpico v enem Pa se kombiniras lahko s polilcem za aku. Edino bolj stacionarno je. Bo pa prislo vse bolj do izraza z leti ker se elektrika pojavlja na parkingih. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 4. januar, 2017 Prijavi Napisano 4. januar, 2017 Edino v posnetku izves da je ucinek bolj kilav....segreje 20C nad zunanjo temp....ce imas avto zunaj je to kar premalo. Webasto gre do 60-70C Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 4. januar, 2017 Prijavi Napisano 4. januar, 2017 kako to misli? 20 nad zg.temp? se pravi ?e je -20 potem se ogreje voda na 0 stopinj oz. ?e je voda v motorju 8 potem se segreje na 28.......kar pa je ?e vedno bolje kot ni? da avto pred hi?o la?je zavergla Edino ni mi jasno nekaj ....... da med pe?ko vgradi? tole med cevi kako to zakro?i skozi celoten sistem.....ali to opravi zgolj termodinamika tople vode?Meni bi npr.kar prov pri?lo ker mam avto zunaj pred bajto pa lepo na 220v in timer uro da se pri?ge 2h preden zalavfam avto? je pa res neprimerno z webastomSe pa celo dobi grelec ki ga montira? prav v blok ....saj ima kar nekaj dodatnih ?epkov za odstranit Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.