jures Napisano 15. november, 2016 Prijavi Napisano 15. november, 2016 Samo 1,22? >> http://tinyurl.com/gneoqh3 hitro naro?i, saj je obvezujo?e.....tudi ?e je napaka............ 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 15. november, 2016 Prijavi Napisano 15. november, 2016 hitro naro?i, saj je obvezujo?e.....tudi ?e je napaka............ Ni obvezujoce... sploh pa se ne da dat kosarico ... Enkrat se spomnim zgodbe z enaa.com >> http://m.slovenskenovice.si/novice/bralci-porocajo/bi-imeli-monitor-za-6-evrov-niste-edini-bila-je-napaka-prodajalca Je pa zanimivo, ce izberes zgoraj drug "jezik" ... vidis za koliko razlicnih spletnih stacun je ista stran .. Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
hermelin Napisano 15. november, 2016 Prijavi Napisano 15. november, 2016 hitro naro?i, saj je obvezujo?e.....tudi ?e je napaka............ Dev build strani je. Idioti jo majo javno dostopno. Ni to ni? uporabnega, samo za interno testiranje. Citiraj
jures Napisano 15. november, 2016 Avtor Prijavi Napisano 15. november, 2016 Ni obvezujoce... sploh pa se ne da dat kosarico ... Enkrat se spomnim zgodbe z enaa.com >> http://m.slovenskenovice.si/novice/bralci-porocajo/bi-imeli-monitor-za-6-evrov-niste-edini-bila-je-napaka-prodajalca Je pa zanimivo, ce izberes zgoraj drug "jezik" ... vidis za koliko razlicnih spletnih stacun je ista stran .. jaz sem na ta na?in dobil pred 10. leti (?e v tolarjih) kav? 20% ceneje, so pozabili v?teti DDV v ceno. So me klicali, opravi?evali so hoteli stornirati naro?ilo, a ker sem vztrajal (ni? gro?enj s kakimi tr?nimi in?pekcijami) so popustili in dobavili - Merkur Kranj, mislim pa da je prodajalec moral od pla?e dajat....... P.S. NA temu kav?u sedimo in le?imo ?e danes, 10 let, kot nov - slovenska pokojna kvaliteta Tom.....Samo mikrofibra je bila ?e zama??ena, tudi mala dva sta jo namo?ila pono? kdaj itd....sem rekel zgubiti nimam kaj, snel dal v stroj in glej si ga no ni? skr?ilo, vse ?lo ven.... 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
hermelin Napisano 15. november, 2016 Prijavi Napisano 15. november, 2016 jaz sem na ta na?in dobil pred 10. leti (?e v tolarjih) kav? 20% ceneje, so pozabili v?teti DDV v ceno. So me klicali, opravi?evali so hoteli stornirati naro?ilo, a ker sem vztrajal (ni? gro?enj s kakimi tr?nimi in?pekcijami) so popustili in dobavili - Merkur Kranj, mislim pa da je prodajalec moral od pla?e dajat....... P.S. NA temu kav?u sedimo in le?imo ?e danes, 10 let, kot nov - slovenska pokojna kvaliteta Tom.....Samo mikrofibra je bila ?e zama??ena, tudi mala dva sta jo namo?ila pono? kdaj itd....sem rekel zgubiti nimam kaj, snel dal v stroj in glej si ga no ni? skr?ilo, vse ?lo ven.... O LOL! V tem je tok stvari narobe, da niti nevem... Najprej, to je nekak tko kot, da bi oni nardil tak interni katalog, da vidjo ?e printer dela, ti pa bi tist hip uletel in hotel za printano ceno nabavit. Pri tem so nekak mel sre?o, da so vsaj mel pravo ceno gor (tut ?e brez ddv), ti pa tut, da so se kar vdali, ?eprav tista stran s samo prodajo nima nobene veze. Pa programerja nakurit, da je to vse javno dostopno... Citiraj
jures Napisano 15. november, 2016 Avtor Prijavi Napisano 15. november, 2016 O LOL! V tem je tok stvari narobe, da niti nevem... Najprej, to je nekak tko kot, da bi oni nardil tak interni katalog, da vidjo ?e printer dela, ti pa bi tist hip uletel in hotel za printano ceno nabavit. Pri tem so nekak mel sre?o, da so vsaj mel pravo ceno gor (tut ?e brez ddv), ti pa tut, da so se kar vdali, ?eprav tista stran s samo prodajo nima nobene veze. Pa programerja nakurit, da je to vse javno dostopno...Pozabil sem bistvo, sorry - bil je predra?un na papirju Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
hermelin Napisano 15. november, 2016 Prijavi Napisano 15. november, 2016 Pozabil sem bistvo, sorry - bil je predra?un na papirju No sej, ?e da si to dobil na povrh vsega ostalega... Kul. Je pa tako, da ponavadi prek spleta te zadeve nimajo veze z dejansko prodajo in tudi accounti in samo naro?anje ne deluje. Pa sry za smetenje teme. Citiraj
Jest Napisano 15. november, 2016 Prijavi Napisano 15. november, 2016 jaz sem na ta na?in dobil pred 10. leti (?e v tolarjih) kav? 20% ceneje, so pozabili v?teti DDV v ceno. So me klicali, opravi?evali so hoteli stornirati naro?ilo, a ker sem vztrajal (ni? gro?enj s kakimi tr?nimi in?pekcijami) so popustili in dobavili - Merkur Kranj, mislim pa da je prodajalec moral od pla?e dajat....... P.S. NA temu kav?u sedimo in le?imo ?e danes, 10 let, kot nov - slovenska pokojna kvaliteta Tom.....Samo mikrofibra je bila ?e zama??ena, tudi mala dva sta jo namo?ila pono? kdaj itd....sem rekel zgubiti nimam kaj, snel dal v stroj in glej si ga no ni? skr?ilo, vse ?lo ven.... Saj sem jaz tudi na tak nacin dobil hladilnik brez DDVja...Niso se niti trudili, da ne bi dobavili... Sem narocil preko spletne trgovine, cez par dni dobil mail, kdaj lahko pridem prevzet (sem imel osebni prevzem) ... prisel iskat... dobil racun in vse... Naslednji dan po narocilu je bila na spletu cena popravljena... Ampak v takem primeru, kjer je zelo jasno, da gre za pomoto, pa verjetno ne bi slo skozi ... Sem dal zgoraj link ... od lani... in takrat sem tudi jaz za foro narocil ta monitor za 6? ... Dovili smo samo cez cas opravicilo... in kao brezplacno postnino za vsa narocila v naslednjih treh mesecih ... Tukaj smo imeli debato okoli tega >> http://tinyurl.com/zkxd5ob Opravicilo pa je bilo tako: P.S.: Sem premaknil v novo temo, da ne smetimo une o gumah Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
hermelin Napisano 16. november, 2016 Prijavi Napisano 16. november, 2016 Ja se dogajajo take zadeve. Tale dev build ok, res nima veze s prodajo. Se mi pa zdi, da majo vse to pokrito v pogojih poslovanja, tako da je ?ista sre?a, ?e se jim ne da ubadat s tem in gre nakup ?ez. ?estitke vsem, ki jim rata. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.