Odisej Napisano 16. november, 2016 Prijavi Napisano 16. november, 2016 In tak?na bo nova: http://www.carscoops.com/2016/11/mazdas-all-new-cx-5-gets-overhauled.html Citiraj
lecko Napisano 16. november, 2016 Prijavi Napisano 16. november, 2016 ja bolj evolucija..nekateri "razo?arani" trdijo da je to le nov facelift..ampka ni slabo Citiraj
jures Napisano 16. november, 2016 Prijavi Napisano 16. november, 2016 Pizda so ji dal botoxa v rit....a se sploh se vidi kaj nazaj... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 16. november, 2016 Prijavi Napisano 16. november, 2016 keri glupi stikli Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
damci Napisano 16. november, 2016 Prijavi Napisano 16. november, 2016 http://siol.net/avtomoto/novice/nova-mazda-cx-5-evolucija-najbolje-prodajane-mazde-v-evropi-429800?image=2 Citiraj
Jest Napisano 16. november, 2016 Prijavi Napisano 16. november, 2016 ?e slike ... Kon?no so tudi pri Mazdi izgleda dodali elektri?na zadnja vrata ... vsaj po besedilo v zgornjem ?lanku sode? ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Gelipter Napisano 16. november, 2016 Prijavi Napisano 16. november, 2016 Ej...lepa ta nova Mazdurina...CX5....samo meni je bolj v?e? moja...he he lp 1 Citiraj
Slivka Napisano 16. november, 2016 Prijavi Napisano 16. november, 2016 Mah, dajte no, a vi to resno? Saj ne gledamo lepotice ampak plo?evino. Kot stroj me pa prav ni? ne fascinira, ravno nasprotno. Dobim pege, ko preberem, da ima ?portni terenec ?tirikolesni pogon za dopla?ilo. Mislim, res ni terenec vse, kar se po prirejenem poligonu zapelje po petih hrib?kih gor in dol... Saj bodo kmalu ?e za tadriftarsko miato napisali, da je terenec... Svojevrstna cvetka je pa, da so pri Mazdi poskrbeli za bolj?o preglednost tako voznika kot sovoznika. Res mislim, da ni potrebno, da sta pregledna voznik in sovoznik. Bolj je pomembno, da je pregledna armaturna plo??a in cesta pred vozilom... Citiraj
Alex Napisano 18. november, 2016 Prijavi Napisano 18. november, 2016 Meni od spredaj trapasto zgleda s to veliko masko od lu?i do lu?i in znakcem mazde na sredini. Izgleda mi, kot da se trapasto smeje.Zadnji del s temi krivuljami je tudi kr neki.Pri tem "terencu" me tudi pri prvi izvedbi moti predvsem to, da mi izgleda nekako preozka in nasajena. Morala bi bit bolj podobna cx 3, bolj ?portna z dolgim nosom. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 18. november, 2016 Prijavi Napisano 18. november, 2016 Men ni prevec vsec, zlasti pa ne v tej rdeci barvi. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 18. november, 2016 Prijavi Napisano 18. november, 2016 tale ksiht od spredi zgleda, kot, da ima zgoraj zobe, ki ?trlijo naprej in ustnica ?ez njih, kot da bi glih kar rabla ortodonta, da ji zobni aparat zrihta. Tale dizajn spredi je katastrofa, ?e se mene vpra?a, verjamem pa da je komu v?e?. Ostalo je v redu in brez pripomb ampak spredi ... Citiraj
AmpeR Napisano 18. november, 2016 Prijavi Napisano 18. november, 2016 Ne vem. Verjetno se hitro navadi?. Ma, ?e si naveli?an "eu klasike" pol pa vsekakor izbere? tak poseben dizajn...No vsaj jaz :-) Citiraj
Deeyan Napisano 22. november, 2016 Prijavi Napisano 22. november, 2016 men je pa v?e?na mislim, pa da bojo mel ?e enga resnega tekmeca http://www.zurnal24.si/alfa-romeo-suv-stelvio-clanek-281107 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 22. november, 2016 Prijavi Napisano 22. november, 2016 http://www.rtvslo.si/zabava/avtomobilnost/novice/avtomobilski-salon-v-los-angelesu-vecje-je-boljse-je/408135 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
minimalac Napisano 30. avgust, 2017 Prijavi Napisano 30. avgust, 2017 Fantje, vceraj sem v zivo videl ( nazalost samo videl ) novo mazda CX5 Kodo design...mater ej, zgleda se bolj hudo kot na slikah, res hudoo..nisem uspel niti v notranjost pokukat, ampak ze sam zunanji videz me je zelo presenetil. Kaj pravite vi, ali bo to nova prodajna uspesnica? Ali se je ze kdo pelal z novo, obcutki, mnenja? Citiraj
Unti Napisano 30. september, 2017 Prijavi Napisano 30. september, 2017 Pozdravljeni!Sem ponosen lastnik nove Mazde CX5 in morem priznat da je avto res odli?en! Tako vo?nja,kot udobje!Kupil sem 165 konjskega bencinarja crystal soul rde?e barve z Revolution opremo in morem povedat,da avto nasut z toliko opreme,da ?e kar nekaj ?asa ne bom vse pogruntal. Lep pozdrav!Bo?tjan 8 Citiraj
Gelipter Napisano 30. september, 2017 Prijavi Napisano 30. september, 2017 Ej....dobrodo?el,,,med mazda?e,lepa Mazdurina,naj ti dobro slu?i,jaz sem z mojo full zadovoljen isto 165.k.zoom zoom lp Citiraj
uklopko Napisano 4. oktober, 2017 Prijavi Napisano 4. oktober, 2017 Naj ti slu?i.......pa ne rabi? vsega kar ima? od vi?ka v opremi ha ha ha Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Jest Napisano 4. december, 2017 Prijavi Napisano 4. december, 2017 Sem od petka do danes zjutraj imel v uporabi novo CX-5, 2.2D, 110 KW, AWD, Revolution ... V tem casu sem naredil slabih 400 km ... nekaj AC, nekaj po lokalnih cestah (Ljubljana-Medvode-Lasko-Trbovlje-Ivan?na Gorica-Ljubljana-Vrhnika-Medvode) ... Povprecna poraba po racunalniku je bila po tem, ko sem avto oddal, 6,4 l/100 km ... Kar je celo malo manj kot ima moja sestica z identicnim motorjem ... Verjetno se pozna to, da je z rocnim menjalnikom ... Se nekaj slik ... Drug teden pa dobim se izvedenko z bencinskim motorjem G194, 2,5 ... da probam se to... in se bo potem lazje odlocit 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Gelipter Napisano 6. december, 2017 Prijavi Napisano 6. december, 2017 Ej...lepa ta nova cx5...ra?unaj da benz.2.5 cx5 je ve?ja poraba in manj?i navor. Jaz bom po?akal ba nove motorje kompres.r.16:1 benzinSkayactive X.lp Citiraj
Z M A J Napisano 6. december, 2017 Prijavi Napisano 6. december, 2017 Z boka in od zadaj noro lepo zgleda Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
ignacij Napisano 7. december, 2017 Prijavi Napisano 7. december, 2017 Ni slaba, sam kot je rekel Gelipter, tudi jaz bom pocakal na sky-x in novo oblikovno generacijo Citiraj
jures Napisano 7. december, 2017 Prijavi Napisano 7. december, 2017 Zakaj ne pocakas 2.5 T? turbo prihaja spet koncno Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.