forplan Napisano 17. november, 2016 Prijavi Napisano 17. november, 2016 Imam problem in sicer s ?rpalko goriva v rezervoarju mazda 6 bencin 1,8 2003. Zgleda me ?aka zamenjava ?rpalke, ki pa ima kar precej zasoljeno ceno 300+. Naj bi se dobil tudi vlo?ek za ?rpalko, ki pa ga ne najdem oziroma ne i??em prav...? Ste imeli tak?en problem in kako ste ga re?ili. Ste mogo?e re?ili s kak?nim rabljenim delom? Citiraj
Scr3am Napisano 17. november, 2016 Prijavi Napisano 17. november, 2016 Kak?ni so pa simptomi okvarjene crpalke ? 1 Citiraj
jures Napisano 17. november, 2016 Prijavi Napisano 17. november, 2016 Dobro vprasanje ker ko je mraz zacnejo imv ventili hecat Sorry bencinar.....spregledal Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 17. november, 2016 Prijavi Napisano 17. november, 2016 Pelko ti bo re?il zadevo, nekaj podobnega je po?timal babyViperju in to za hecen denar napram celemu kompletu, ki bi bil za neko zverinsko ceno. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
forplan Napisano 17. november, 2016 Avtor Prijavi Napisano 17. november, 2016 Te?ko opi?em ta zvok.Je konstanten zvok brnenja oziroma skozi spu??a zvok delovanja. Prvo sem mislil da je nekaj na izpuhu, pa sem peljal k mehaniku, ki je pravi da je ?rpalka na koncu in da lahko se ustavi avto vsaki ?as. Bom poklical tegale mehanika Pelko in povpra?al kaj se da storiti. Hvala za odgovore 1 Citiraj
jures Napisano 18. november, 2016 Prijavi Napisano 18. november, 2016 Ce dela stalno bi jaz poprej zamenjal rele pumpe. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
robz Napisano 18. november, 2016 Prijavi Napisano 18. november, 2016 Torej samo po brnenju prepozna? ta problemTe?ko opi?em ta zvok.Je konstanten zvok brnenja oziroma skozi spu??a zvok delovanja. Prvo sem mislil da je nekaj na izpuhu, pa sem peljal k mehaniku, ki je pravi da je ?rpalka na koncu in da lahko se ustavi avto vsaki ?as. Bom poklical tegale mehanika Pelko in povpra?al kaj se da storiti. Hvala za odgovore Citiraj
Brane Napisano 19. november, 2016 Prijavi Napisano 19. november, 2016 ?e rabi? vlo?ek mora? demontirat staro pumpo in potem i??e? po ?tevilki,morda pa je sito na pumpi umazano pa zato brni Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.