Balki Napisano 20. november, 2016 Prijavi Napisano 20. november, 2016 Imam eno te?avo in sicer mi na Mazdi3 sedan letnik 2005 ne delajo lu?i zadaj desno. Se pravi rikverc lu?, pozicija in pa ?top. Gledal sem ?arnice in so videti OK. Imam kdo kak?en nasvet kaj bi lahko bilo? Hvala Citiraj
Besto Coco McGinnes Napisano 20. november, 2016 Prijavi Napisano 20. november, 2016 Varovalke si pogledal? Kaj pa ce se je le nek konektor iztaknil? Citiraj
Balki Napisano 20. november, 2016 Avtor Prijavi Napisano 20. november, 2016 Varovalke si pogledal? Kaj pa ce se je le nek konektor iztaknil?Varovalk nisem pregledal. Bom ?e to naredil. Citiraj
Balki Napisano 20. november, 2016 Avtor Prijavi Napisano 20. november, 2016 Varovalke sem pregledal in so OK. Sem pa ugotovil, da ne dela tudi osvetlitev tablice in pa zadnja meglenka tudi. Se bo treba do elektri?arja zapeljat. Citiraj
mazdaman Napisano 21. november, 2016 Prijavi Napisano 21. november, 2016 mogo?e pa nima? mase 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Brane Napisano 21. november, 2016 Prijavi Napisano 21. november, 2016 kabli na pregibu zadnje havbe, Citiraj
Z M A J Napisano 21. november, 2016 Prijavi Napisano 21. november, 2016 ?e si kje v bli?ini Velenja, pojdi do mojstra Zazo-ta (Alja?a) in bo zadeva tik-tak po?timana. Dobi? ga sicer na gsm; 031 731 556 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Balki Napisano 22. november, 2016 Avtor Prijavi Napisano 22. november, 2016 Sem bral malo na tujih forumih in znajo biti res kabli na pregibu havbe. @ZMAJ sem iz Ljubljane, jutri gre avto do elektri?arja. 1 Citiraj
Balki Napisano 24. november, 2016 Avtor Prijavi Napisano 24. november, 2016 Zadeva je porihtana. Res so bili kabli na pregibu havbe. Stro?ek 90 eur. Citiraj
uklopko Napisano 24. november, 2016 Prijavi Napisano 24. november, 2016 Hmmm h kateremu si pa peljal ce ni skrivnost......cena za moje pojme je mal huda za popravilo tega! Super da ste zrihtal. 1 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Scr3am Napisano 24. november, 2016 Prijavi Napisano 24. november, 2016 Sem lih hotu napisat. Ponavadi se samo pocini pa je kot novo. Cena je pa taka kot da je na novo kable vleku. Citiraj
Deeyan Napisano 25. november, 2016 Prijavi Napisano 25. november, 2016 Stro?ek 90 eur. Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Balki Napisano 25. november, 2016 Avtor Prijavi Napisano 25. november, 2016 Avtoelektrika Novak. Ja tudi meni je cena malo visoka ampak se mi je ?e malo mudilo. Baje ni samo pocinil ampak potegnil nove kable. Citiraj
Deeyan Napisano 25. november, 2016 Prijavi Napisano 25. november, 2016 Avtoelektrika Novak. Ja tudi meni je cena malo visoka ampak se mi je ?e malo mudilo. Baje ni samo pocinil ampak potegnil nove kable. ok, v tem primeru je cena bolj razumljiva, ampak ?e vseeno visoka 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
uklopko Napisano 26. november, 2016 Prijavi Napisano 26. november, 2016 Ha ha potegnil 10 cm kablov morda da je la?je delal. Jaz bi ga prasal ce lahko pokaze te nove kable ha haNo cena prevelika ampak vazno da sedaj deluje. 1 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.